Hade nästan glömt bort hur underbara ni är ♥

Även om jag varit väldigt arg på bloggen, allmänt. Jag har tyckt att det är jobbigt att bli störd när jag är ute, folk som tar smygbilder och låtsas bry sig om en.

Men vet ni om en sak? Det är ni som känner mig bäst, ni försöker med värmande ord. Ni drar ner mig på Jorden och hjälper mig när jag mår dåligt. Just nu så har jag kommit in i en period. Jag mår inte dåligt, men jag mår inte heller jättebra. Alla människor som dömer en hela tiden, vafan.

Jag pratade nyss med mina managers, dom sa ”Allting du gör nu har vi redan gjort. Men du har så mycket möjligheter, du kan påverka människor”. Men istället för att bara vara stark så har jag istället blivit bitter. Varit rätt dryg mot människor, inte orkat bry mig så mycket.

Varför fokuserar jag inte på dom bra grejerna jag får? Fokusera på dom som faktiskt tycker om mig, på dom som ser mig under ytan. Sen så kommer det alltid finnas haters utan anledning, men en del av dom är ju så otroligt tröga som ogillar mig för att?? Fyll 18, festa till det, umgås med fel människor, res jorden runt, haft strul hemma, legat för bekräftelse, blivit mobbad i skolan, och ständigt ha människor runt sig som jämt vill något.

Jag har inte blivit elakt, jag har snarare blivit rätt vass, men jag har fällt in taggarna, lagt mig ner. Låtit er haters skjuta mig, gett mig själv till media som ständigt kommer att måla upp mig som whitetrashet som tjackade loss ”varje dag” (som förövrigt är typ det värsta jag hört och inte riktigt stämmer :S ), som var otrogen, som skrev skit om alla som ligger med alla. När det bara varit en sån liten del, som byggt upp mig och fått mig att bli starkare som person.

Det är sådana smågrejer som media målar upp större än vad det är.

Jag ska lova er att jag ska bli mer positiv. Att se det bra istället för det dåliga, inte vara så negativ, men när jag jämt var positiv så var jag ju falsk. Så nu vill jag bara vara mig själv.

Tack för er hjälp. Jag ska aldrig glömma den. Från och med nu. Positivt! Inget blir bättre av att vara bitter, problem löser inte sig själva.♥♥♥♥♥♥

Här är bara några av alla 100 jag har. Och tro mig jag ser alla! Alla är lika fina. Om ni har tagit en fanbild med mig, eller vill göra en bild till mig och vill att jag ska lägga upp den så kollar under min presentaton till höger så kan ni ladda upp bilder och kolla på andras!

(Visited 75 times, 1 visits today)

26 Comments

 1. gabriella december 19, 2011 at 11:21 e m

  jag måste säga att du är den storbloggaren som jag utan tvekan respekterar mest, du verkar vara så äkta! you go girl!

  Reply
 2. Diana Rasol december 19, 2011 at 11:26 e m

  Paow du är helt jäkla awesome! älskar din inställning till livet och älskar hur du är som person o.s.v.! Du är fan min förebild 😀 Puss!

  Reply
 3. anna december 19, 2011 at 11:37 e m

  Du är den bästa av dom alla 🙂

  Reply
 4. linda:) december 19, 2011 at 11:45 e m

  Jag är ett par år äldre än dig & jag lever ett liv totalt olikt från ditt. Men ändå kan jag tycka att vi är ganska lika. Jag tror nog att dom flesta tjejer är rätt lika varandra på ett eller annat sätt. Därför ska vi inte döma varandra, utan stötta och ge varandra styrka. Det behöver vi alla!
  Jag beundrar dig riktigt mycket Paulina! Fortsätt att rocka och tappa aldrig bort dig själv <3 Kramar!

  Reply
 5. nenaa december 20, 2011 at 2:06 f m

  det folk och media verkar ha glömt att du PAOW oxå är en ung tjej som än växer upp och lär sig av sina misstag precis som alla andra ungdomar.

  Du måste själv försök ignorera detta då så länge du är i blogg världen så kommer den negativiteten aldrig att försvinna. Du som känd bloggare måste lära dig att handskas med detta lite bättre, eller i alla fall försöka då jag kan förstå att det inte är så lätt när så många ”haters” är runtomkring. Men se allt det negativa som en utmaning se det som farthinder som du helt enkelt får lära dig och ta dig igenom för och komma åt andra sida… Stå på dig söte…

  Är själv en nybörjar bloggare lightsdown.devote.se kika gärna in.

  Reply
 6. sänni december 20, 2011 at 3:22 f m

  paow!
  hur mkt jag en läser din blogg har jag inte tyckt om det jag har läst. men en sak jag verkligen tycker människor borde se är att du går från att beskriva dig som en vilsen brud som hamnar i säng lite här och där och söker bekräftelse och visar dina svagheter men döljer det med en liten glimt i ögat så att det inte ska låta helt fel. nånting jag verkligen tycker om är att se att du skriver ärligt hur du mår och sedan hur du förr eller senare upptäcker hur stark du kan bli påvägen. jag var också en person som tappade mig totalt på vägen tills jag fick möta på det jag verkligen från hjärtat ville och sedan komma hem och dubbel kolla med mig själv om det var rätt för mig. det som är bra med dig är att man ser att du växer med tiden och står för dina ord ist för att tramsa med trasiga ord så vet du vad du pratar om óch har koll på sätt och vis vad du gör. förstålse för det du gör. det ända du gör är att söka det som passar dig. tycker det är skit bra! ta den tid sök igenom världen gör det du vill. det är många i världen som har det samma som dig men inte modet att komma fram med det. du gör inget fel .. du är en människa precis som alla andra och dom har också sådana problem som du. men du är stark nog att stå för vad som händeer och det glädjer mig att du visar hur en människa kan gå från att vara en person och upptäcka vem man verkligen är , söker bekräftelse för sig själv till att visa hur du hittar din väg dit med både med och motgångar. stå på dig bruden!

  Reply
 7. Fia december 20, 2011 at 3:45 f m

  Det är skit bra, tänk bara på allt det positiva! Om jag skulle ha de möjligheterna som du har haft, så skulle jag leva PRECIS likadant.. Som en jävla rockstjärna!! Go girl, man lever bara en gång!

  Reply
 8. emma december 20, 2011 at 9:14 f m

  bra skrivet och bra inställning du kommer att ha nu 🙂
  ta vara på dig själv!

  Reply
 9. Claudia december 20, 2011 at 9:49 f m

  Sa sjukt bra! 🙂
  fina PAow!

  Reply
 10. V december 20, 2011 at 12:21 e m

  ”Sen så kommer det alltid finnas haters utan anledning, men en del av dom är ju så otroligt tröga som ogillar mig för att??”

  Har du glömt bort hur mycket du klankar ner på människor då och då eller?
  Minns du inte det där elaka inlägget du gjorde om Egoina, Och nu är det om Natacha Peyre. Under sommaren var det också om Kissie.
  Du ÄR elak vare sig du vill det eller inte.

  Reply
 11. Anonym december 20, 2011 at 2:11 e m

  du är en sån jävla förebild för mig och för många andra tjejer, även om du inte vill ta på dig den rollen. jag älskar hur du verkligen kan stå för det du gör och är öppen och ärlig, alla behöver åren då man bara lever, festar, hänger med fel personer och röker lite för mycket. du är så jävla bäst! respekt.

  Reply
 12. beatrice december 20, 2011 at 2:55 e m

  jag gillar dig så jävla mycke asså =) så modig o helt bra, kan du inte fixa en läsarträff eller någonting snart? puss!

  Reply
 13. Sanny december 20, 2011 at 2:59 e m

  Gud va roligt att du valde bilden på mig och dig (första bilden).
  Du är verkligen jättego och din blogg är jättebra! Och det var jätteroligt att träffa dig verkligen!
  Fortsätt blogga Paow, kram 🙂

  Reply
 14. emma december 20, 2011 at 4:37 e m

  Jag kanske inte känner paulina men jag känner paow och jag vet att du kommer rycka upp dig snart! Du är en fin och stark människa, låt inte folk tro något annat! Många kramar Emma

  Reply
 15. Linnea december 20, 2011 at 4:49 e m

  du är bäst Paulina! glöm aldrig aldrig aldrig det. Du är min förebild, och kommer alltid vara. Kanske inte för dom ”dumma” grejerna du gjort, men för att du alltid står på dig, håller fast vid ditt ord och orkar ta emot all skit som riktas mot dig. Det är styrka! Du kommer bli en riktigt vis mamma/storasyster, då du kommer ha svar på det mesta livet har att erbjuda. Snälla sluta inte vara du! Festa, ligg, tatuera, whatever. Gör vad som känns bäst för stunden, gör det som får dig att må bra just då. Gör det som du kommer minnas länge. Bara det inte skadar dig. Du har så många svar fast det för stunden är det du letar efter.Du har sån erfarenhet. Du sticker ut!!! Du är inte som alla andra tjejer i avlånga landet mellanmjölk. Du är girlpower!

  Reply
 16. jennifer december 20, 2011 at 5:02 e m

  vad du än gör – ångra INGET!
  för du lär dig av dina misstag!!!
  va bara dig själv, så kan ingen någonsin berätta för dig att du gör fel. okej!? puss, älskar dig paulina. kom gärna till göteborg så man kan få träffa dig snart ♥

  Reply
 17. chabo december 20, 2011 at 6:13 e m

  Gå in och läs min inlägg om det senaste psykologbesöket. Vi har kommit underfund med att jag har en obearbetat kris som ligger och gnager. Någon mer som har på känn att ni kanske har det ni med? Någon ni inte bearbetat tillräckligt?

  http://endepression.blogspot.com

  Reply
 18. Mimmi december 20, 2011 at 8:53 e m

  Du gör snedsteg, dina managers säger säkert till dig att skriva dessa inlägg för att inte förlora annonsörer. De kanske skriver dem åt dig? …,så gör du bort dig igen. Nytt inlägg om hur viktiga vi läsare är.

  Du är verkligen riskkapital för dina investerare. Vilsen tonåring med försmak för fest och killar. Kan inte vara lätt.

  Reply
 19. Mimmi december 20, 2011 at 8:55 e m

  Och vi som ogillar dig har massor med anledningar. Att du skriver att vi inte har det visar att du inte har koll. Du rannsakar aldrig fig själv, du sopar bara under mattan och försöker peka på andra korkade bloggare som också gör korkade saker. Nu är samma sorts människor hela högen?

  Reply
 20. annika december 20, 2011 at 9:04 e m

  Go paoooow 😀
  du är jättegullig!

  Reply
 21. frida december 22, 2011 at 12:39 f m

  haha nej mina ögon 😀 visste inte hur man fick bort de röda då 😀

  Reply
 22. bex december 22, 2011 at 4:38 e m

  du har verkligen varit young and stupid, men du börjar bli older and wiser!! (om du har hört det där ordsperåket jag menar) DU ÄR GRYYYM, såklart du måste få leva ditt liv och leva fullt ut. Du är så smart, underbar, vacker. Och jag älskar dina sånahär texter, alla dina tanke texter, sluta inte med det!
  DU ÄR BÄST PAOW.

  Reply
 23. Ebba Jonasson december 22, 2011 at 5:00 e m

  Paulina, du är en underbar person.
  Du är den du är, det får andra ta och acceptera.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *