Stronger 

Ska strax ta en shake och dra till gymmet. Har haft dålig motivation den här veckan, men så är det väl ibland. Nu har jag ändå tränat i 3 månader. Ibland så har jag kört 6 pass i veckan och ibland 1 gång i veckan. Men jag försöker. Följer ingen speciell diet heller utan äter nästan vad jag vill. Men jag börjar se skilland, men framförallt så börjar jag känna mig starkare. Och det är typ den skönaste känslan ever. När man kan börja ta lite tyngre vikter.

Att äta kosttillskott är något som verkligen hjälpt mig.  Bl.a en sockerfri gainer som är helt naturligt framställd från BetterYou. Som dessutom har tre olika proteinkällor och lite långsamma kolhydrater. Gå in på BetterYou(länk) för att handla ditt vegetariska protein.

Har ni btw sett att Stronger fått in en massa nya snygga träningskläder? Så snygga färger. Gå in här för att komma till Stronger! 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. TOP, HERE / 2. TIGHTS, HERE

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Top – Bordeaux / Tights – Bordeaux / Tights – Pacific / Top – Pacific

 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Livsstil, Träning

You might also like

Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *