Shoppa lagom

I samarbete med shoppa lagom.se

Hej på er! Hoppas allt är bra med er!

Som ni säkert redan kan se i rubriken, så vill jag tipsa er om en ny sida och koncept. Shoppa lagom. 

Jag själv har alltid haft svårt att hålla i pengar och har varit väldigt slösaktig i mina dagar. Så fort jag har haft pengar har jag shoppat upp dom på kläder, restauranger och annat egentligen oviktiga saker. Jag har som sagt haft vart slösakitg. Bränt en miljon på NÖJEN för er som såg mig i lyxfällan.

Men nu när jag har blivit äldre har jag blivit mer konsekvent när det gäller pengar. Speciellt nu när man blivit äldre och man inte längre har föräldrar som hjälper än med räkningar och liknande(och ja mina föräldrar hjälpte mig med räkningar tills jag var typ 23). Nu när man är vuxen har man mer skyldigheter, såsom hyra och andra essensiella utgifter, Det är viktigt att prioritera och att inte slänga pengar på massa onödigt, utan att också kunna spara till saker man verkligen behöver, eller som betyder något. För det är något som man verkligen kommer att uppskatta i framtiden. Visst ska man leva för stunden. Men att spara lite hela tiden hade jag haft råd med.

Men nu är det som det är och jag är glad att jag lärt mig. Bättre sent än aldrig.

Jag hade verkligen behövt ha någon som hjälpte mig när jag var yngre med att spara pengar. Hade jag haft den hjälpen, hade jag förmodligen haft pengar till en kontantinsats på en egen lägenhet bland annat. Om jag bara hade sparat mer.

Skulle därför vilja tipsa om denna sajt  där man kan göra skuldsanering och lära sig att hålla koll på pengarna. Det är en ny börjar kurs för er som vill lära er. Samt så erbjuder dem massa råd och tips på hur man ska spara pengar.

(Visited 180 times, 2 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *