Jag har namnsdag idag.

Så grattis alla Paulinor på er dag ❤️

Posted in: Uncategorized

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

Vilar upp mig. 

Har vart sjuk dem här dagarna. Varje gång jag är i Sverige så blir jag alltid jätte sjuk en gång varje sommar. Brukar få halsfluss som gör att min psoriasis kommer tillbaka varje år då halsfluss triggar igång psoriasisen. Så hoppas verkligen inte det nu 🙁 

Posted in: Uncategorized

Hur fint?

This post contains adlinks from Adviral


KIMONO 1 // / KIMONO 2 // / KIMONO 3

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Shopping, TIps

Nordic face awards

Posted in: Uncategorized

DRESSCODE

TRENCHCOAT: HÄR(LÄNK) KLÄNNING: HÄR(LÄNK) SKOR: HÄR(LÄNK)

Posted in: Dresscode

Nicotex.

Igår så drog jag och M till pontonen på ett event som Nicotex hade styrt upp. Riktigt mysigt! Vi drack rose och spelade spel som Nicotex gjort.

Posted in: Event, Uncategorized

Gott proteinpulver? 

Jag har väl vart mer träningsmotiverad senaste året än vad jag vart på 5 år. Men nu så rör jag mer på mig, går ut och går och är väl på gymmet ibland. Nu ska min sambo börja träna ordentligt så jag tänkte haka på lite oftare till gymmet. Så beställde hem lite grejer från protein.se (länk) . Mest för Mattias skull. Men sen har jag också smakat proteinpulveret där ifrån. Och wow säger jag bara. Det är SÅ gott. Mattias som själv prövat typ 100 olika protein säger att det är de godaste han prövat.

På hemsidan så har dem även kit. Te.x ”fettförbränning” eller ”bli starkare”.  Gå in på https://protein.se och kika in :(samarbete)

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

Vad tycker du är viktigast i livet? Och om du fick önska hur skulle du vilja att din framtid blev?

svar: Eftersom jag har en tendens att leva mycket för stunden så har jag knappt tänkt något på framtiden. Vilket många förundras över. Har du inga mål? Inga drömmar? Nää alltså egentligen inte. Jag har levt i min drömvärd, tjänat mycket pengar och ja nöjt mig. Men det viktigaste i livet är att ta hand om dem man älskar och inte bara tänka på sig sig själv. För mår människorna runt om dig bra så mår du bra. Och i framtiden så vill jag ha en familj. Jobb tycker jag inte är så viktigt, jag skulle kanske nöja mig med bloggen och kanske ett deltidsjobb. Jag har tjänat en maaasssaaa pengar och vet hur det känns. Och inte fan så är man mycket lyckligare för det.

Är du vän eller umgås mera med andra i bloggvärlden som varit bloggare lika länge som du? Dessie,Kissie,Foki osv..

svar: Det är klart att jag hälsar! Dessie är väl den enda som inte hälsar tillbaka. Men både kissie & foki skulle jag nog klassificera som ”bekanta” som man hänger med om man te.x träffas på event.

 

Hur ser en vanlig dag i ditt liv ut? Bloggen har ju varit lite nere ett tag, har du jobbat med något annat då eller har du bara ”chillat”? Är det stor skillnad ekonomiskt jämför med när din blogg var som störst?

svar: Jag skulle nog säga att mitt liv är rätt chill. Vaknar, äter frulle, bloggar lite då och då och ”hänger” mest runt. Bloggen är inte riktigt prio 1 längre. Vilket är skönt. Förut så kunde jag inte ens bajsa utan att skriva om det. Ja det är en stor skillnad. Men jag klarar mig ändå 🙂

Känner du skam eller skuld över något?

svar: Jag är en person med mycket ångest. Och det är inte direkt något jag tycker om. Kan tänka tillbaka mycket och få ångest om jag sagt något dumt/konstigt. Men thats life.

 

Tjäna pengar på bloggen

Jag har i alla år fått frågor om vad jag tjänar och hur mycket jag tjänar.

Idag är det mycket större business än vad det var för några år sen. Det var lätt att bli utnyttja och lurad som ung tjej. Jag vet inte hur många gånger jag har lurats och inte. Men även jag blir äldre och lär mig!

Vissa säger att influencers är bortskämda som kan jobba med sociala medier. Men, det är också slitsamt, för privatlivet, vilka vänner är äkta och inte, vilka företag försöker utnyttja en, tänk att vara jätteung och inte ha någon aning.

Men i alla fall. Jag tänkte berätta om lite olika sätt att tjäna pengar på sociala medier.

  1. Vissa bloggare och influencers tjänar pengar genom att få en lön av sin portal, så får de skriva om olika samarbeten som deras portal eller manager drar in.
  2. Sen kan du själv kontakta företag, eller så kontaktar dom dig, för att skriva inlägg mot ett fastpris. Eller vissa betalar kanske bara i produkter, men det betalar ju ingen hyra 🙂 Så försök alltid att se ditt värde, så du kan få en ersättning för din marknadsföring som du ger. Och du behöver inte ha jättemånga följare, det finns något som kallas ”micro influencers” och företag gillar det också.
  3. Sedan kan du även tjäna pengar på adlinks, eller affiliate som det kan kallas. Då kanske du tipsar om en produkt eller något annat som du gillar och tror att även dina följare skulle gilla att bli tipsade om. Då tjänar du pengar antingen på klick eller sale, alltså om du säljer något så kommer du få procent på det. Jag jobbar med ett företag som heter Adviral när det kommer till affiliate, för dom jobbar bara med influencers. Bra grej. Du kan som sagt också tjäna pengar utan att vara störst, du kan tex registrera dig hos dom på Adviralmedia.com.

Kom ihåg en viktig sak, du måste alltid skriva om du har ett samarbete med ett företag.

Här är jag på en fest som Adviral höll när dom hade rebrandingfest.

Posted in: TIps
Nästa sida »