BLACK WEEKEND DEALS

THE BEST DEALS
ON BLACK FRIDAY

This post contains adlinks from Adviral

Campadre

10% extra rabatt på alla ordrar över 600 kr hela Black Friday. Använd kod: BLACK10

– Klicka här –Ideal Of Sweden

50% rabatt på hela sortimentet under Black Weekend. Happy shopping!

– Klicka här –Members.com

15% på allt under hela Black Weekend helgen. Använd kod: WEEKEND15

– Klicka här –

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

This post contains adlinks from AdviralKlicka här för att komma till Tiptapp!

Beställt en ny spegel!

Har beställt en ny större spegel från IconMirror.  

många har frågat mig vart jag köpt min sminkspegel innan. Och den kommer från IconMirror.

Passa på att köpa nu under blackfriday till grymma priser!

GÅ IN HÄR FÖR ATT HANDLA

(innehåller ad:links)

Posted in: TIps

MEXIKANSKT

Hej på er! Igår så åkte vi in till Bangkok igen och shoppade en massa på Paragon. Eller Lance shoppade gärnet! Är jag ensam om att som tjej inte tycka om att shoppa? Jag tycker att det är värdelöst och blir snurrig av alla saker. Och Lance sa att det är det sämsta med mig, att jag inte gillar att shoppa. Det kontrade jag med att jag inte gillar att han inte gillar att klappa gatuhundar haha.

Efter att vi shoppat så gick vi till det relativt nya köpcentrumet Central Groove och åt mexikans mat. Alltså det är helt stört vad bra råvaror dom har där. Dock så kostar det ju en hel del också. Men det var värt det.

 

Posted in: Mina resor

JULSHOPPING

This post contains adlinks from Adviral


1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

Regn

  1. Våran ö resa med sol och bad blev inte riktigt som tänkt. Istället så ösregnade det, och det mina vänner är ångest, det fanns ingen el ca 70% av tiden där heller. Och då vi hade tagit in på ett ”paradise” hotell som ligger öde från allt men som är jätte fint. Och det enda man kunde göra var att sola och bada, dock så var det väldigt kallt ute också med tanke på att det regnade och blåste. Men istället så fick vi sitta på det lilla fuktiga rummet utan luft och bara typ stirra in i taket, att mysa fanns inte ens på världskartan med tanke på hur varmt och fuktigt det var i rummet. Sen så blev jag halvdålig också, mådde illa och hade ont i magen. Ja ni förstår, ska inte klaga. Känns dumt! Men kändes sjukt segt att man la ner så mycket tid och energi för att åka från ett regnigt ställe till ett annat. I Bangkok finns det enda alltid något att göra. På en ö, finns det ingenting.

Men det är väl bara att gilla läget. Det var ett äventyr som hade sina stunder. Men igår så lessnade vi rejält, bokade en bil från Koh Chang till Bangkok. Så vi var framme i Bangkok ca kl 1 på natten och vi har aldrig vart gladare för att komma hem.

Nu ska vi ta saker och ting lite som det kommer och så fort det blir bra väder så ska vi åka till Koh Samui!

Så nu ska jag vara positivare! Puss

Posted in: Mina resor
Posted in: Uncategorized

Ö

Hej hopp från paradiset.

Igår så reste vi i typ 10 timmar. Vi bokade ett jätte billigt hotell vid Lonely Beach, men fyfan vad fint det är här, kanske för att vi inte sett hav eller för att det känns som att vi bor mitt i djungeln. Enda nackdelen är att det inte finns någon Aircon och att det var en skropinon inne i rummet inatt. Men utöver det så är allt toppen. Förutom att det inte är någon sol. Och det finns typ inget att göra på öarna när det regnar 🙂 Haha nu låter jag bitter. Men det är jag inte. Det är ju ändå bättre än Sverige!

Lite bilder från igår&idag.

Posted in: Mina resor

Koh Chang

Igår så hade vi en mysig dag i Bangkok. Vi tog in på hotell, shoppade och käkade ute.

Vi bestämde oss även för att åka till Koh Chang. Så nu sitter vi och väntar på bussen som ska ta oss dit. Lance ska dit och träna och köra någon match.

Bilder från igår:

Posted in: Uncategorized

Glow!

This post contains adlinks from Adviral


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

Trötta på Thai-liv.

Nu så sitter vi på den enda resturangen som finns nära oss. Där dem har någorlunda bra WI-FI, vädret är sådär. Och nu när min plastmamma har åkt upp till Sorin så är det skittråkigt här. Finns verkligen inget att göra, knappt någon som vi kan äta. Så vi funderar på att åka till någon ö. Min psoriasis hud behöver saltvatten för att bli bra.

Dock så var det ett par år sedan jag åkte runt i Thailand. Så nu sitter vi och kollar resor. Frågan är bara vart åker man?

Posted in: Mina resor
Nästa sida »