”OMG”

Såg att många kommenterer där jag håller i en cigarett på en bild. Jag har aldrig sagt att jag inte röker, faktiskt inte. Så ja, jag röker. Jag har slutat förr, men sen så umgås jag med t.ex. Dessie eller Alma som röker som borstbindare. Det är dumt och jag väljer att inte lägga ut bilder när jag gör det eftersom det ser så otroligt illa ut och jag vill inte påverka mina yngre läsare. Får ont i hjärtat när små 12 åringar går och frågar mig om cigaretter… Sen så tänker jag efter att jag också gjort så.

Visst, inte bra men jag har gjort det så pass länge, men jag har lovat mig själv att sluta den dagen mina tänder är vita och raka, det vet mina föräldrar också om, men det är verkligen ett löfte jag har.

korv med bröd 001

Väldigt tacky..

Hetare än hetast! Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (129)

You might also like

Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra Caroline Roxy - Urban Deli Alexandra Nilsson - Höstlistan Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *