Miami so far

Alltså om jag ska beskriva Miami med ett ord så säger jag bara MAT. Alltså vi äter hela tiden, men så brukar det ju vara i nya förhållanden? Men att ha ett nytt förhållande i usa är inte det mest hälsosamma skulle jag säga. Shoppa har vi ju också gjort. Köpt onödigt mycket fina saker, men har passat på då jag knappt bränner några pengar i Sverige.

Vet att många frågat om allt är öppet här. Och JA allt är öppet. Man måste dock ha mask men det faller sig typ naturligt nu att man måste ha mask. Det är liksom inget konstigt.

Eftersom jag har lovat att börja uppdatera dagligen så känns det som att jag måste blogga ”ikapp” tiden jag vart borta. Då Tulum och Miami. Tills att börja uppdatera vart jag är idag. Så här är recap 1 från Miami 🙂 innan jag börjar med mer live matrial.

(Visited 3 507 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Annette april 26, 2021 at 5:03 f m

  Så härligt 😄 önskar man kunde leva så

  Reply
 2. Camilla april 28, 2021 at 1:43 e m

  Uppdatera dagligen…du…ha ha ha haaaa. Det har redan gått en vecka sen din senaste uppdatering där du skrev att du skulle uppdatera dagligen. Såhär gör du alltid, säger/lovar att börja uppdatera och sen blir det knäpptyst i flera månader. Varför skriva att du ska börja uppdatera dagligen när du vet att du inte klarar av det, bättre att inte skriva/lova nåt alls i så fall. Det BÄSTA vore ju såklart om du uppdaterade lite mer regelbundet, helst när du befinner dig där borta, då är det extra kul att få hänga med lite.

  Reply
 3. S september 22, 2022 at 5:30 e m

  fuck offff u all look so ugly.. better kill urself than write one time every year.. haa ha

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *