Mitt nya liv.

Hej på er alla. Om det är några kvar hahah. Det var ju ett bra tag sedan jag bloggade. Men jag tänkte att jag ville komma igång igen.

Som ni alla säkert vet så åkte jag ju till Mexico med Josefine i början av februari. Jag vet att det kanske inte vart det smartaste eftersom det var en pandemi men jag kände att jag verkligen behövde komma iväg. Jag mådde inte bra, Mattias(mitt ex) behandlade mig inte speciellt bra och jag kände mig väldigt vilsen. I början på året så skaffade jag ju även onlyfans som gjorde att jag började tjäna bättre med pengar, vilket kändes skönt och blev en otrolig frihet. Så jag kände att jag behövde åka iväg.

När vi väl kom t Tulum i Mexico så mådde jag genast bättre och jag fokuserade endast på mig själv. Skaffade nya vänner, träffade killar. Så jag och Mattias hade lite av ett öppet förhållande, eller ja. Jag hade det men av visste om det för han vet hur viktigt det är för mig att resa. Men mina känslor började svalna för honom. Det var som att jag äntligen kunde se allt klart, att vi inte var menade för varandra. Josefine åkte hem och jag stannade kvar med mina nya vänner i Tulum. Tog in på ett hotell och fick upp ögonen för Alexander.

Wow vilken kille. Vi är som en person, så lika på så många olika sätt och vi blev DÖ kära. Jag lämnade Mattias och bestämde mig för att åka med Alexander till Miami. För att komma in till usa så behövde man vara utanför Europa i 2 veckor. Vilket vi båda vart: Alex har familj och vänner här. Vi har levt loppan. Över våra tillgångar och verkligen levt i nuet och bara njutit av varandra. Juste Alexander är dansk också. Så vi har pratat om att jag ska flytta med honom till Köpenhamn. Så det känns som att jag har ett nytt liv. Och jag mår bra för första gången på flera år. Jag är lycklig, jag är kär i någon som är lika kär i mig. Min ekonomi är bra, jag känner mig snygg. Och allt känns lite för bra för att vara sant.

Och dessa månader har vart några utav det absolut bästa i mitt liv <3

Lite bilder från Tulum 🙂

(Visited 3 176 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Annette april 26, 2021 at 5:01 f m

    Gud vilka härliga bilder 😍

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *