Håll i hatten.

Jag hade egentligen inte tänkt att skriva ut detta. Men jag är så taggad så jag håller på att dö. Jag och en kille som jag känner väl satt och pratade tuttar. Jag älskar tuttar och mina har alltid var jäkligt snygga. Vilket dom kanske fortfarande är. Men jag tycker inte det. Visst kanske jag inte ska jämföra mig med när jag var 16-17. Då brösten var hormon svullna. Det såg ut som extremt snygga silikonbröst som satt på samma höjd.

Förut så använde jag aldrig bh. För att om jag inte har det nu och te.x har en tröja på mig så ser dom lite hängiga ut + att mitt vänstra bröst är ca 1 stlk större en den andra.

Okej. Nu ska jag sluta ursäkta mig. På tisdag så opererar jag tuttarna och lägger in 450 cc. Varför? För att jag tycker att det är snyggt med stora tuttar. För att jag kan och för att jag vill 🙂

20140301-142252.jpg

20140301-142635.jpg

(Visited 471 times, 1 visits today)

74 Comments

 1. Hedda mars 1, 2014 at 4:02 e m

  Lycka till! 🙂

  Reply
 2. K mars 1, 2014 at 4:22 e m

  Hur mycket kostar det och vars ska du operera dem? 🙂

  Reply
 3. frida mars 1, 2014 at 4:54 e m

  Du som har såååå snygga bröst!!!! Det blir säkert bra, men det är ju så onödigt

  Reply
 4. Louise mars 1, 2014 at 4:58 e m

  Tror du att du kommer få fler läsare om du opererar brösten eller ? Är det ett PR trick ? Du har alltid sagt att du är super nöjd med dina bröst så jag har svårt att tro att du ska förstöra de nu… Isf kan jag säga att du förlorar min respekt. Inte för att jag är emot plastikoperationer, för att det känns som du inte har tänkt över det här… Jag menar du har ju redan jääävligt snygga bröst. Eller så är du bara jävligt korkad. Du kommer ångra det, tro mig. Folk ser redan dig som en bimbo, du behöver inte ett par stora ballonger för att folk ska tycka du ser billig ut.

  Reply
  1. Alma mars 3, 2014 at 12:31 e m

   Men det var ju inte så snällt skrivet. Vem är du att bedöma om hon har tänkt igenom det eller inte? Om hon ångrar sig någongång så är det väl hennes problem, inte ditt…

   Reply
 5. Anne-Lie mars 1, 2014 at 5:24 e m

  Ja men vafan yolo! Kör på om det e det du vill. Sålänge du mår bra och blir nöjd så spelar det väl ingen roll. Hoppas det blir bra och att du blir nöjd! Kraaaaaam

  Reply
 6. elin mars 1, 2014 at 5:26 e m

  grymt!
  du ska göra det för att du vill göra det, punkt. ingen behöver lägga sig i 🙂

  Resultatet kommer säkert bli sjukt snyggt.

  Reply
 7. L mars 1, 2014 at 5:29 e m

  Åh va kul! 😀 kan du skriva allt om vart du gör det, hur det går till osv sen? 😀

  Reply
 8. Anna mars 1, 2014 at 5:36 e m

  Neeeeeeej! Blir på riktigt ledsen nu…

  Reply
 9. anonym :) mars 1, 2014 at 6:12 e m

  Så när du sa att din favoritkroppsdel var brösten så ljög du? Eller om du inte ljög, varför inte behålla dem som de är?

  Jag kan förstå att du kanske fått endel elaka kommentarer om hur dina tuttar ser ut sen du tagit ”nakenbilder”. Men jag trodde inte du brydde dig om sånt utan var bekväm med dig själv trots att du inte är perfekt? Klart tuttarna förändras, blir lite hängiga och så men det är naturligt, varför är det så viktigt att de är perfekta? Jag menar, du verkar inte vara desperat efter perfektion kring andra delar av ditt utseende så varför just brösten :/

  Reply
 10. :( mars 1, 2014 at 7:22 e m

  kommenterar aldrig bloggar, men nu måste jag(!) fuck you paow 🙁 du har ju galet snygga bröst! dom är sjukt mycket finare än alla opererade tuttar jag sett! detta kommer ju bara låta obehagligt och creepy (förlåt!), men jag tror du kommer att ångra dig sen. dina bröst passar dig perfekt som dom är nu.
  nooooooooooooooooooooo don’t do it. typ så. 🙂

  Reply
 11. hihi mars 1, 2014 at 7:31 e m

  haha okej! do it! om du så gärna vill o kan! men kan du inte överväga bara ett lyft?? om du tycker dom hänger?? för större behöver du verkligen inte… men lycka till!

  Reply
 12. Linda mars 1, 2014 at 7:44 e m

  Hej, jag hoppas att du inte gör ett misstag. Många tjejer har komplex över sina bröst, det här jag med haft. Bröst ändras och ser olika ut men konstigt nog brukar killar och tjejer gilla ens bröst oavsett hur de ser ut. Dina är det absolut inget fel på det är tråkigt att du inte känner att de är tillräckligt snygga utan operation. Jag hoppas att kirurgen har visat bilder på hur det ser ut när tjejer som redan har ex en c-kupa ser ut efter implantat. För en del blir det en tutte på en tutte. Frågan är hur snyggt det är. Det går ju inte bara ändra sig sen och plocka ut inläggen för då måste brösten lyftas. Tyngdlagen är emot alla stora bröst frågan är bara vem som ska få bestämma vad som är fint, sexigt, fult. Du verkar vara en tjej med självförtroende. Det är klart att du har rätt att göra som du vill, det är din kropp och du har säkert tänkt igenom allt. Men det finns många tjejer som är skitsnygga i stora bröst som inte är hormonpumpade som du skrev. Silikonbröst blir tyvärr bäst på tjejer som inte hade så mycket att komma med från början. Vill du ha större eller fastare? Silikonbröst väger också och har tyngdlagen mot sig med. Du är skitsnygg som du är!

  Reply
 13. Isabelle Hoffmann mars 1, 2014 at 8:15 e m

  Lycka till! Hoppas verkligen du blir nöjd! Och hoppas verkligen du slipper massor med onödiga hatkommentarer. Tycker du är riktigt cool som vågar skriva ut här. Respekt till dig

  Reply
 14. Milla mars 1, 2014 at 8:20 e m

  Operera näsan istället.

  Reply
 15. Weronica mars 1, 2014 at 8:36 e m

  Kommer du att lägga upp resultat?
  Funderar nämligen själv på de, dock efter jag fött mina framtida barn.

  Reply
 16. felle mars 1, 2014 at 8:42 e m

  Kommer du behöva lyfta dom? 🙂
  Jag har gjort 350cc mp+ ajg hade typ inga bröst alls innan, tyckte nästan det blev stort men är nöjd.

  Reply
 17. Jessica mars 1, 2014 at 8:48 e m

  Go for it girl! 🙂 är själv sugen på att operera mina bröst.

  Reply
 18. Johanna mars 1, 2014 at 9:11 e m

  Du kommer ångra dig

  Reply
 19. R mars 1, 2014 at 9:27 e m

  🙁 synd att du går den förutsägbara vägen…

  Reply
 20. Melinda mars 1, 2014 at 9:43 e m

  Lycka till 🙂
  Ångrar inte mina ett dugg, helt klart värt det!

  Reply
 21. Maja mars 1, 2014 at 10:11 e m

  skriv gärna vilken klinik och bröstförstorings ”upplevelse” när du gör/ gjort det. skulle nog hjälpa många som är intresserade av det själva 🙂 lycka till!

  Reply
 22. Stina mars 1, 2014 at 10:17 e m

  Hej Paow! funderar själv på att operera brösten. Vore intressant om du kunde lägga upp en bild där man ser lite vad du menar med att brösten är ”hängiga” och att den ena är mindre, och sen en efter-bild när operationen är klar, så att man kan se hur bra resultaten blev!
  Kram

  Reply
 23. Jessica mars 1, 2014 at 10:26 e m

  Var ska du göra det? 🙂

  Reply
 24. jenniferooh mars 1, 2014 at 10:37 e m

  Nice! Kör! Sjukt snyggt 🙂

  Reply
 25. JennA mars 1, 2014 at 10:41 e m

  Kul för dig:) skulle själv göra de genast om jag hade pengar..

  Reply
 26. W mars 2, 2014 at 12:07 f m

  Vill bara fråga om Mrgizmo tävlingen(iPhone 5 tillbehör) är avslutad? 🙂

  Reply
 27. Ingrid mars 2, 2014 at 12:17 f m

  Omfg! Lycka till då! :*

  Reply
 28. Jeff mars 2, 2014 at 12:18 f m

  🙂

  Reply
 29. Tommy mars 2, 2014 at 3:27 f m

  tycker det är synd att kändisar håller på så här. många unga tjejer ser upp till er och så säger du ett bröst är lite större än det andra vilket är full normalt. om du vill operera dig visst gör det men varför skriva på det sättet så små tjejer tycker dom är konstiga när dom är helt normala. hoppas du godkänner detta inlägg också.

  Reply
 30. Maya mars 2, 2014 at 8:28 f m

  Åhh dina bröst är fett snygga nu med ! Men om det är det du vill kör på de kommer se så bra ut på dig inte så fake eftersom du redan har stora bröst 🙂

  Reply
 31. Rolle mars 2, 2014 at 8:36 f m

  Du har grymt snygga bröst,vänta några år please 🙁

  Reply
 32. Rebecka mars 2, 2014 at 9:18 f m

  Åh nej söta fina du. Förstår att du bestämt dig. Men tycker det är synd på en sådan fin kropp. Kan du inte ta lite mindre storlek? Risken finns att du blir bara bröst. Du är ju så petit, dom blir gigantiska.
  Man ska se dig Paulina. Inte bara tuttar.

  Lycka till oavsett!

  Reply
 33. my mars 2, 2014 at 9:57 f m

  Pr trick?
  Jag älskar mina bröst! Snygga
  Önskar bara att dom är liiiite större, men boobsen växer ju. Är 18
  Annars är dom typ perfekta

  Reply
 34. Linnea mars 2, 2014 at 10:41 f m

  Tjena! Kolla gärna in på min blogg, skriver öppet om min behandling jag får, inlagd på en psykiatrisk klinik. Kämpar mot ätstörningar, självskadebeteende, ångest & hjärnspöken. Blogger om det helt öppet & försöker inte försköna eller dölja något… Kram! <3

  Reply
 35. V mars 2, 2014 at 10:41 f m

  Oj! 😀
  Jag har stora, har alltid haft men nu idag när jag är 24år hänger dom fan ner till marken If u know what i mean! ;D haha.. VILL operera dom!

  Reply
 36. Jenny mars 2, 2014 at 10:52 f m

  Ja varför inte? Kan inte fatta hur det skulle kunna störa någon annan vad man väljer att göra med sitt utseende. Mer tuttar år folket! Lycka till 🙂

  Reply
 37. Fru U mars 2, 2014 at 11:10 f m

  Gör gärna dina bröst om du känner att du vill det men tänk igen angående storleken, 450 är väldigt stort. Bara så du inte ångrar dig sen.

  Reply
 38. Isabelle mars 2, 2014 at 11:42 f m

  Nämen paow !! Du har juh jättesnygga tuttar ! Du är så smal , då är d inte fiinth me för stora , du kmr juh se ut som kissie :s vem bryr sig om d ena är större ? Så äre juh på istort sett alla 🙂 dessutom finns d inget som säger att dom blir jämna bara för man opererar dom .. Du är fiinhare som du är 🙂

  Reply
 39. Åmålsbruttan mars 2, 2014 at 12:35 e m

  Go for it!
  Din kropp dina bröst! 🙂

  Reply
 40. linda mars 2, 2014 at 1:16 e m

  ett bröst är aldrig lika stora. men du gör helt rätt haha. jag la dock 490 i varje. bättre köra på stort när du ändå gör det. du sparar pengar. sen kanske du ångrar o vill ha större. 🙂
  men för gudsskull gör det på citadelkliniken. bästa ever.
  o gör det i sverige annars haha

  Reply
  1. Sandra mars 2, 2014 at 9:08 e m

   Min syster gjorde i Thailand, inget fel på det stället inte. Finns faktiskt ett program som gått från Sverige tv om plastikkirurgerna i Thailand och i det programmet nekade vissa läkare t.o.m operationer för att de ansåg att personen kommer ångra sig efteråt, t.ex. en som ville förstora bara ena läppen, då sa läkaren att det inte kommer se bra ut och gjorde inte nåt på henne, så hon gick sur ut igen. Men det bevisade bara att läkarna tog hand om personen och inte bara såg pengar i personen!

   Reply
 41. Per mars 2, 2014 at 1:23 e m

  Innan du gör det där, fråga dina killar vad de tycker.
  Att smeka siliconbröst är mycket avtändande för en kille.
  Personligen tycker jag INTE att stora bröst är snyggt, men smaken är liksom baken delad.

  Vilka är viktigast för dig? De som är nära och kan känna siliconet eller de som aldrig kommer dig så nära?

  Tappa inte bort kvaliteten för kvantiteten.

  Reply
  1. Clara mars 2, 2014 at 7:49 e m

   Tror inte hon bryr sig om vad killarna tycker faktiskt

   Reply
  2. Sofia mars 2, 2014 at 8:21 e m

   Hon gör fan det för sin skull o inte killars… O sen finns de olika implantat har sj silikon o dom mjuka och inte ett dugg hårda

   Reply
  3. Sandra mars 2, 2014 at 9:06 e m

   Seriöst.. Om man gör en bröstoperation för att man vill se bättre ut så bryr man inte sig i vad andra tycker, man gör det för sig själv, inte för någon killes skull. ”för en kille”, du kunde lika bra skriva ”för mig”, för du kan inte skriva att ALLA tycker det är avtändande att smeka silikonbröst när allt är inviduellt! Finns faktiskt bra kliniker idag som gör så brösten inte behöver bli så hårda och fejk som förut.

   Reply
  4. Amanda mars 2, 2014 at 10:40 e m

   Men herregud, hon gör det väl för sig själv och inte för killar? Det spelar väl ingen roll om dom tycker att det är ”avtändandet” om hon trivs??

   Reply
  5. Anne mars 2, 2014 at 11:46 e m

   Hater kommentarer som denne! Hvem er du som tror du kan snakke for alle menn der ute og si at silikonpupper ”ar mycket avtendande for en kille”, eller at noe som helst annet trekk ved en jentes utseende er avtennende for menn for den saks skyld?

   Hvorfor prøver du og andre med deg å få jenter til å endre (eller ikke endre) på kroppen sin ved å si at ”det der liker jo ingen mann”? Man får gjøre så man er fornøyd med seg selv istedet for å tenke på hvordan andre vil at man skal se ut, heldigvis er ikke alle menn like….

   Reply
  6. Sophia mars 3, 2014 at 12:01 f m

   Det viktigaste för henne är vad hon vill ha och vad hon känner för. Inte vad en kille tycker är snyggt, vill känna eller föredrar. Aldrig!

   Reply
 42. jen mars 2, 2014 at 5:28 e m

  Haha, du kanske borde spendera dom pengarna på din fula näsa istället.

  Reply
 43. emma mars 2, 2014 at 5:47 e m

  Skulle döda för dina bröst, dem är sjukt fina och jag tror att dem flesta hellre tar i ett par naturliga bröst än ett par opererade. Jag själv har knappt några och mår jättedåligt över det, och jag önskar att jag hade sluppit göra en operation just för att det är finare med naturliga. Men men, jag längtar jättemycket till den dagen då jag har cashen till att göra dem, kommer helt ärligt känna ett sånt lugn i hela kroppen. Det suger att vara en liten 20 årig tjej med skitsmå tits, inga kläder passar och jag skäms över att visa upp mig i badkläder etc.

  Om du är seriös med det här och har bestämt dig så hoppas jag att allt går bra och att du blir nöjd. Annars kan du betala en operation åt mig så kan jag vara din personliga assistent i ååår framöver och göra allt du ber mig om tills skulden är betald. HEHE

  Puss på dig finis, älskar dina tatueringar btw! Om jag ser dig i uppsala nån gång kommer jag nog komma fram och hälsa!

  Reply
 44. Emma mars 2, 2014 at 6:20 e m

  Kan väl vara fint med silikon men jag förstår inte varför de ska vara så himla stora jämt? Hade ju räckt med 250-350 gram. Det hade nog blivit skitsnyggt!

  Reply
 45. Marika mars 2, 2014 at 6:57 e m

  Det är otroligt sorgligt att så många unga tjejer känner att dom inte duger och är snygga utan operationer 🙁
  Själv är jag snart 24 år, fram till att jag var ca 22 ville jag förstora mina bröst. För att jag ville, och tyckte att det var snyggt, trodde jag.. Jag har även haft problem med vikten, gått upp och ner mycket i omgångar. Och har därigenom kommit på att jag trivs bättre i små bröst. Jag känner mig smidigare, och jag blev (beklagligt nog) tagen på större allvar av människor när jag hade små bröst än stora. Jag blir med stora bröst objektifierad och förminskad. Det vill jag inte!
  Varför ska alla bröst som visas offentligt vara stöpta i samma form, när allas bröst ser så himla olika ut, och dessutom inte för ses så jädrans sexuellt, det är inte (inte enbart iaf, det kan vara njutbart att bli smekt på brösten) sexleksaker eller en del av kvinnans sexualitet såsom ett kön. Dom finns för att mätta våra barn, om vi får några..
  Varför denna hysteri om en kroppsdel på kvinnan? 🙁 kvinnor mår så otroligt dåligt idag pga extrema ouppnåeliga kroppsideal..
  Lägg energin och pengarna på något viktigt, som VERKLIGEN får dig att må bra!! Förändring av en kroppsdel blir ingen lycklig av!

  Reply
  1. emma mars 3, 2014 at 5:09 f m

   Ja, det är synd att man ska behöva känna att man vill vara på ett visst sätt, men så har det alltid varit. Det har alltid funnits dem där skitsnygga brudarna som alla strävar efter att se ut som. Och idag så är allting så offentligt. Satt till exempel brevid min tio åriga kusin för någon vecka sedan, och hon är inne på instagram och ser bilder på tjejer med pushup och ankmunnar och all såndär skit. För 10 år sen när jag var i den åldern så har jag inget minne av att man tänkte något speciellt när man såg äldre tjejer som visar upp sig, men jag är övertygad om att dagens småungar växer upp med helt fel uppfattning om vad som är normalt och inte.

   Däremot har jag vetat sedan jag var 13-14 år att om jag inte får ”stora”/proportionella bröst så kommer jag göra något åt det. Är idag 20 och mår extremt dåligt över att jag knappt har några. Det är inte för någon annan än mig själv som jag vill förstora brösten liksom. Och om man är djupt missnöjd och rent av ledsen över en sak som man med hjälp av 40k kan ändra på så tycker jag man ska göra det. Sålänge man inte gör det för någon annan än sig själv.

   Reply
 46. Patricia mars 2, 2014 at 7:17 e m

  Nog skämtar du väl?

  Reply
 47. anonym mars 2, 2014 at 7:31 e m

  Du är så söt-Förstör nu inget bara=) Ta hand om dig finis

  Reply
 48. Sanna mars 2, 2014 at 8:07 e m

  Du har en väldigt tunn kropp, är kort och har redan rätt stor byst, så varför göra brösten större???
  Ingen kommer att se annat än bröst på dig. Är det du vill? Du verkar vara rätt jordnära så synd att du ska förvandlas till ett par vandrande bröst…

  Reply
 49. Fia mars 2, 2014 at 8:19 e m

  NEJ! Du är sååå vacker, du har en så fantastiskt fin kropp o dina bröst är ju så fina. Fasiken att alla vackra tjejer ska ha så svårt att ge fan i att lägga sej under kniven. Vill iaf bara säga att jag skulle va otroligt lyckligt lottad om jag hade dina bröst MEN allt är relativt, vill du fixa dina bröst så go for it men du ska veta att du är så mkt snyggare m äkta tuttar

  Reply
 50. hanna mars 2, 2014 at 8:56 e m

  hahaha hörde när annica och marcelo busringde dig 😀 sjukt kul!

  Reply
 51. Anna mars 2, 2014 at 9:07 e m

  Hej! Du kanske redan bestämt dig till 100% och då är det så, men jag kände bara att jag måste passa på att kommentera detta. Det är inte många tjejer som har så fina och stora bröst som du har till en så slank kropp. Dina naturliga bröst sticker ut bland oss andra tjejers bröst som också är naturliga och jag tycker du ska vara jättenöjd med dom. Opererar du dig blir du bara en i mängden bland alla tjejer med silikonbröst. Jag tycker det är synd att du känner att du måste operera dig när du egentligen borde vara hur nöjd som helst! Sen spelar det väl egentligen ingen roll vad jag eller nån annan tycker, det är ju upp till dig och vad du skulle känna dig nöjd med men jag tycker du ska tänka över detta en extra gång. Hur som helst så önskar jag dig lycka till! 🙂

  Reply
 52. Lucas mars 2, 2014 at 9:19 e m

  Du har den mest perfekt formade kroppen jag sett. Dina bröst är ju inte små utan ganska stora till din slanka kropp. Dina tuttar är ju också jättesnygga med fin form. Jag tycker att du förstör din snygga kropp.

  Det kommer bara se fult ut med två onaturligt hårda runda bollar. Vem vill se ut som Kissie?! Om du nu bestämt dig välj droppformade gelehallon.

  Reply
 53. My mars 2, 2014 at 10:39 e m

  visst ska du göra precis som du vill men det känns lite konstigt när du ena stunden skriver att du är jättestolt över dina snygga bröst – vilket du ska vara, för de är jättefina!! – och sen verkar du helt plötsligt vara lite missnöjd över just dessa. jag vet att alla tjejer säger att de gör det för SIN skull men är det verkligen så, egentligen? och varför är det nästan bara vi tjejer som känner att vi måste ränna till kirurgen, i 20-årsåldern dessutom (!)? nånting är så jävla fel…
  har jämfört dig med vissa bröst-näs-etc-bloggare och tänkt att du är iaf helt äkta (förutom läppsprut då & då), och det är ju det som gör dig så extra fin. suck. jag tror att ju mer man börjar fixa & ordna, ju svårare blir det att sluta.
  aja.

  Reply
 54. Elin mars 3, 2014 at 2:29 f m

  Låter synd , men det är såklart helt upp till dig !

  Reply
 55. Nettan mars 3, 2014 at 9:32 f m

  Men är det de man vill så ska man få göra det. Folk måste sluta försöka bestämma över andras val här i livet.

  Reply
 56. linda mars 3, 2014 at 9:55 f m

  Man ska inte göra det utomlands har en kompis som gjorde det hennes ena bröst är helt förstört, hon kan ej ta ut de för hon har ej råd o hon är ofta sjuk.kommer ej ihåg vad det var för sorts inlägg hon la i. därför rekommenderar jag citadel kliniken dom är skit bra.

  Reply
 57. 19 ÅR, TVÅBARNSMOR & GIFT. mars 3, 2014 at 10:15 f m

  Hej Paulina.

  Jag opererade mina bröst också, lade även in 450cc bakom bröstmuskeln. Jag skriver mycket om min operation och i lördags testade jag bh:ar för första gången – vilket jag har skrivit om i min blogg. Om du vill så gå gärna dit och kika, du behöver såklart inte kommentera eller något utan du kan även kontakta mig på mejlen om det är någonting du undrar över privat.

  Hoppas du blir nöjd med dina nya bröst! Du kommer absolut kunna röra dig efter din operation, jag har inte ont alls nästan. Rörde mig och ståhejade hela tiden faktiskt. Om du undrar något så finns jag här.

  http://www.missvendel.se
  [email protected]

  Reply
 58. PINKPIERCINGS.se mars 3, 2014 at 10:41 f m

  Hoppas allt går bra, du gör precis som du vill, heja heja!

  Reply
 59. Tess mars 3, 2014 at 11:05 f m

  Vet att det inte spelar någon roll vad lilla jag skriver. Men jag har haft ångest över mina bröst sen jag var typ 13, är 26 nu. Har övervägt operation flera hundra gånger, inte ens vågat visa mina bröst för min pojkvän (som jag varit tillsammans med i 4 år nu). Och ja, han tjatar alltid att han älskar dom oavsett. Men ändå är det något som tagit emot, som gjort att jag inte opererat mig. Kanske är jag för rädd eller är de tanken på att ha något onaturligt i kroppen eller är det för att om man tänker efter så ger man på något sätt upp. Man ger efter för det sjuka idealet där ute. Samma sak som med alla som opererar om hela ansiktet så man knappt känner igen personen.. man står bredvid och vill bara säga STOPP inte mer, du är redan så jävla vacker på ditt sätt, SLUTA. Och det är så jag känner med dig nu. Du har seriöst och jag menar detta med hela mitt hjärta de snyggaste brösten jag någonsin sett! Tänker alltid att jag hade gjort vad som helst för att ha så fina. Jag förstår varför du vill operera dig, men jag skulle önska att du kunde sett dig ur mina ögon. För då hade du aldrig ens övervägt en operation. Men lycka till och du är alltid fin oavsett. Kram!

  Reply
 60. B mars 3, 2014 at 3:17 e m

  Du, jag måste bara få fråga, vart ska du göra operationen? Jag ska förstora brösten men har sån beslutsångest var jag ska vända mig. Tacksam för svar!

  Reply
 61. sara mars 3, 2014 at 3:53 e m

  Du har redan (vad det ser ut son) ganska stora bröst som dessutom är fina. Nyligen opererade Rebecca Stella brösten och hon hade med ganska stora bröst innan..? Tror det har blivit trendigt igen att operera brösten, speciellt om man redan har normalstora. Jag har med d-kupa nu och är normalviktig och jag skulle ALDRIG operera brösten för en dum trend. Vilket jag tror detta är..
  men du gör som du vill förstås 🙂

  Reply
 62. Xoco mars 4, 2014 at 2:15 f m

  Fan vad mycket negativa kommentarer det var här.
  Man får väl göra som man vill?
  Jag själv gjorde mina bröst 2ggr för jag ville se bättre ut och vara nöjd med mig själv.
  La först in 485cc hög profil
  2:gången 610 ultra hög profil!
  Båda runda. Det är så mycket snyggare med runda än droppformade!

  Och ja du kommer inte kunna röra dig den första veckan . Att ta sig upp och ner ifrån sängen är det som gör ont! Och att sträcka upp armarna( med andra ord-tar längre tid att klä på sig.)
  Men lyxen är att man får inte ta någont som är tungt , att bära en påse mat är big no no , så bara låta någon annan handla mat åt en! Det är lyx !
  Hoppas allt går bra!

  För Er andra kan jag tipsa om en bra klink som är proforma i Stockholm !:)

  Reply
 63. a mars 4, 2014 at 1:45 e m

  Det är ditt liv och du gör vad du vill men jag anser att du gör ett misstag.
  Nu kommer du snart inte kännas lika äkta längre och det är mest kvinnor som gillar silikonbröst.

  Reply
 64. Amanda mars 14, 2014 at 10:12 f m

  Äsch, kör på vafan!
  Jag har också rätt fina, ”okej” tuttar och de finns kompisar till mig som har mycket mindre, ”opropade” men jag ska också fixa mina. Troligtvis detta år. Vem fan bryr sig?
  Är man så mogen nog att lägga så mycket pengar på ett par tuttar så är man även mogen nog att skaffa dom. Sen när bryr man sig om vad andra tycker? Om man inte är en svag 18åring med dåligt självförtroende som TROR att folk kommer behandla henne bättre pga nya tuttar…

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *