Okej. Vegitarian? Javisst

Eftersom jag har vart SÅ dålig på att blogga senaste tiden så har jag kanske glömt bort för er att säga att jag har vart vegetarian(där jag inte äter något kött, väldigt sällan fisk) i ungefär i 5 månader med 1 eller 2 undantag i början. Jag väljer alltid soyaprodukter om det finns tillgång till det.

För mig så har det vart enkelt. Och det blir mer och mer som en livstil. Eftersom jag från början ätit kött i hela mitt liv så är jag faktiskt stolt som tagit steget från att äta kött till att utesluta det helt. Det har inte gått över en natt men jag jobbar på det hela tiden.

Så ja när jag äter tacos så äter jag soyafärs. Måste jag skriva att jag är vegetarian varje gång jag lägger upp bild på en maträtt där det liknar kött?

Bli vegetarian för deras skull, och för din egen.

images

(Visited 38 times, 1 visits today)

17 Comments

 1. S januari 3, 2016 at 11:08 e m

  Vad bra Paulina 🙂 hoppas verkligen i framtiden att du blir vegan! Jag har varit vegan i snart ett år och har aldrig mått bättre eller ätit godare

  Reply
 2. cool training januari 3, 2016 at 11:17 e m

  Howdy! This blog post couldn’t be written any better!
  Going through this post reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept preaching about this. I am going to forward this post to him.
  Fairly certain he’s going to have a very good read.
  Many thanks for sharing!

  Reply
 3. Anneli januari 3, 2016 at 11:22 e m

  Att äta torskrygg 2 gr senaste månaden och ostron en gång är väl inte att äta det väldigt sällan?
  Att dessutom skriva att din favorit rätt är råbiff.
  Känns lite förvirrande då du lägger upp ofta vegan/vegetarian inspiration men verkar faktiskt inte riktigt följa det själv.

  Svar: det är väldigt lite för att vara mig. Att jag hela tiden skär ner på de. Råbiff har jag inte ätit på 5 månader. Så länge som jag vart vegetarian 🙂 varför så negativ?

  Reply
  1. Anneli januari 4, 2016 at 3:16 e m

   Det var inte meningen att vara negativ! Vart som sagt bara lite rörvirrad, men tack för svaret iaf 🙂

   Reply
 4. Piik januari 4, 2016 at 8:40 f m

  Blir så glad när fler och fler väljer veg-livsstil! Kämpa på!

  Reply
 5. Therese januari 4, 2016 at 5:13 e m

  Om man äter fisk + skaldjur så kallas det Pescetarian. Så länge du fortfarande äter fisk (även lite och sällan) så är man ej vegetarian, då en vegetarian ej äter någon typ av kött. 🙂 Alla har ju inte koll på att det faktiskt är en skillnad, så tänkte bara att jag inflikar det haha

  Reply
 6. jenny januari 4, 2016 at 6:24 e m

  Så roligt! Jag hade taco bjudning nu i dagarna till släkten. De är riktiga köttätare så jag köpte köttfärs och soyafärs (äter nästintill aldrig rött kött längre sedan ett par år). De flesta testade soyafärs och märkte knappt skillnad! Så otroligt skönt att höra!

  Jag äter fortfarande lax och torsk och kyckling i bland (försöker sluta med kyckling också).

  Bra gjort man måste börja någonstans sen om man bara väljer att skära ner på sin köttkonsumtion är bara det en bedrift och leder till att mindre djur behöver slaktas ❤❤

  Vegg for life ❤❤

  Reply
 7. Mia januari 4, 2016 at 8:22 e m

  Jag funderar också på att bli vegetarian, testade en grön månad en gång och aldrig mått så bra, gått ner så snabbt i vikt eller haft så mycket energi. Dock är jag allergisk mot ägg och mjölk också så blir ju vegan istället och det är ganska tufft.. ska kanske testa en igen! 🙂

  http://www.mijaas.blogg.se

  Reply
 8. Maria januari 5, 2016 at 5:04 e m

  Så himla bra du är! 😀

  Det är lite känsligt att säga att man är vegetarian fast man äter fisk eller kött ibland. Det gör att restauranger m.fl blir förvirrade och om man som en helvegetarian beställer något vegetariskt på en restaurang kan man få fisk i maten. För att undvika det kan man ju säga att man äter mycket vegetariskt bara 🙂

  Reply
 9. Lily januari 5, 2016 at 6:42 e m

  Bra jobbat paow så himla bra! Jag har aldrig någonsin ätit fisk kött eller kyckling, varit vegetarian hela mitt liv och det är en livsstil! 🙂

  Reply
 10. Anna januari 5, 2016 at 10:09 e m

  Heja dig Paulina! Jättebra är du! Varenda steg för djuren räknas! Kram!

  Reply
 11. jennifer januari 7, 2016 at 10:23 f m

  Bra jobbat!!!! alla maste borja nanstans, det viktiga ar att ta forsta steget! 😀 keep up the good work !! Xx

  Reply
 12. sandra januari 8, 2016 at 3:49 e m

  Grymt! Har precis bestämt mig för att testa på en vegetatisk kost. Håller med dig angående ”Anneli”, att ens klaga på att man utesluter kött och äter fisk någon gång ibland känns väldigt dumt. Klaga på dem som bär päls och äter kött till varje måltid istället.

  Reply
 13. Jossan januari 16, 2016 at 8:44 e m

  Alltid bra att välja mer vegetariskt men håll dig borta från soya och korn i så stor mån som möjligt då dessa inte är bra för din kropp samt inte bidrar till att du får i dig den näring du egentligen behöver. Sök i det asiatiska köket, speciellt det indiska för att få information och recept på riktig vegetarisk mat utan dessa fejkprodukter. Bara ett tips om detta är en livsstil du vill behålla utan att förlora viktig näring för din kropp 🙂

  Reply
 14. Sandra januari 17, 2016 at 12:37 f m

  Grymt!! ❤✌ har du sett Cowspiracy? Har många kompisar som blivit vegetarianer/veganer efter att de sett den. Finns på Netflix!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *