Sista inlägget jag skriver under den här resan

Imorgon kl 17.00 i svensk tid så åker vi till flygplatsen och då är det min sista hela dag på den här resan.

Jag har en fråga till er? Hur tror ni egentligen att alla ”bloggare” är.. Är man en mogen BRA människa om man inte skriver vad man tycker i sin blogg, att bara skriva vad man gör på dagarna. Som t.ex. Kenza (inget elakt mot henne som person 🙂 ).. Är det då en bra blogg? För att man har mycket dagens outfitbilder. Eller så kan vi ta Bella. Hon är en rolig tjej som kan släppa loss som skrattar åt allt hela tiden och tycker till ganska mycket om saker som vissa kan upfatta som ”fel” likaså Gaybloggen och alla andra dessa storbloggare.

Då undrar jag faktiskt – är det inte dom personerna som är rädda för att få kritik som faktiskt är svaga? Att alltid skriva att det är en bra dag och att man aldrig bråkar med sin pojkvän? Är inte det att vara oärlig falsk och svag?

Ska jag säga så är jag nog den ärligaste personen i denna bloggvärld. Jag är en förvirrad liten tjej med mycket åsikter, och jag tycker inte speciellt mycket mer än någon annan normal människa, men jag delar med mig av mina åsikter för att det är min blogg. Sen så vet jag redan allt det där ni predikar om, men jag tycker fortfarande inte så.

Visst har jag lärt mig att SD kanske inte borde vinna valet, men jag tycker fortfarande att det är bra att dom kom in i riksdagen. Jag tycker ändå så och jag kommer att fortsätta att tycka det är fult med sneekers och jag kommer fortfarande att fortsätta festa även om vissa av er tycker att det är fel. Och jag kommer att tycka att Tylösand var det bästa programmet som visats på svensk TV. Jag kommer fortfarande att tycka till. Och när ni skriver att jag är en rasist och en hora för att jag tycker att Rinfeldt och moderaterna (jag stavar fel med meningen haha) är ett svagt parti som bara vill tjäna pengar…? Och för att jag tycker att Jimmie Åkesson (notera Jimmie Åkesson INTE SD) är en av dom smartaste och starkaste människorna Sverige har så är jag en rasist?

Och bara för det har ni ”ändrat uppfattning om mig”. Jag är fortfarande samma tjej som jag var ”innan”. Jag är fortfarande samma tjej som jag var innan jag var otrogen mot Hugo. Jag är fortfarande samma bloggerska som ni skrivit bra kommentarer till innan. Det är fortfarande ni som sett mig växa, men jag är ingen tjej som lever efter Jantelagen, och det kan jag lova. Jag är ingen tjej som har ” tjejbråk” med mina vänner. Jag är ingen tjej som säger till mig själv att jag är perfekt. Jag kan släppa saker lätt som en plätt, jag är ingen ältare. Det här med Hugo nu har jag ältat för att jag vill. För att det här har varit min läxa.

Och en sak till, om ni inte tycker om mig efter det här inlägget så har ni aldrig tyckt om mig. Och min blogg kommer att vara som vanligt, fast med ett och annat inlägg där jag tycker lite annorlunda då och då 😉 Men nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon så är det sista dagen! Så ja, vi hörs på söndag eftermiddag om jag överlever flygresan och alla mellanlandningar..

Jag kommer att vara blek som snö när jag kommer hem efter en nästan tre veckers lång semester i Asien, men vi skyller på monsunrengnet och alkoholen och alla australienare som tvingat mig att dansa till kl halv 6 på mornarna..

Köpte även en tischa till min pappa, hoppas han inte är otacksam nu och inte använder den till jobbet. Han som är chef måste ju visa att han bestämmer..

Förhoppningsvis så har jag fått saker klart för mig när jag kommer hem också.

xoxo

(Visited 340 times, 1 visits today)

172 Comments

  1. SagaA november 12, 2010 at 9:35 e m

    ÄLSKAR DIN BLOGG!

    Reply
  2. Klalarin november 12, 2010 at 9:38 e m

    JAG TYCKER FORTFARANDE OM DIG PAOW. Du är äkta, och jag diggar verkligen dig tösen! Ta hand om dig!

    Reply
  3. Evie november 12, 2010 at 9:38 e m

    jag tycker fortfarande om dig och din blogg men dina åsikter tycker jag ibland är väldigt starka och ibland dumma, du är absolt ingen hora men förstår om du sjunkigt i vissas ögon. men jag gillar dig ändå men håller¨dock inte med dig. 🙂

    Reply
  4. Anonym november 12, 2010 at 9:45 e m

    jag tycker om din blogg jätte mkt , men ibland är dina åsikter fackt up! hajt jag hoppas du och hugo blir tillsammans när du kmr tillbaka, ! (: och du har rätt om kenza allt hennes blogg handlar om hur hennes dag har varit och hur mkt hon älskar sin pojkvän. (:

    Reply
  5. Mia november 12, 2010 at 9:46 e m

    Äsch va fan, man kan aldrig tycka fel. En åsikt kan aldrig vara fel, en känsla kan aldrig heller vara fel. Att alla däremot inte kommer hålla med är en helt annan grej, men fortsätt att ha dina egna åsikter!

    Reply
  6. Emelie november 12, 2010 at 9:47 e m

    älskar att du kan säga vad du tycker det är det som gör så att jag älskar din blogg 😀

    Reply
  7. jessica november 12, 2010 at 9:48 e m

    Jag tkr bloggare ska skriva vad dom tkr även om det inte alla andra inte håller med..du är stark som står för vad du tycker fortsätt med det!

    Reply
  8. Anonym november 12, 2010 at 9:51 e m

    neej paow fortsätt med det du gör! bLIR ALdrig som Kenza…så tråkig blogg!!

    Reply
  9. rozhins november 12, 2010 at 9:54 e m

    Att man inte säger sin åsikt eller om man är ”oärlig” om vad man tycker om andra bloggare har inget med att man är falsk eller omogen. Det har med att göra med att man är tillräckligt MOGEN för att inte bry sig om vad andra tycker eller att inte bry sig om det. Sluta skyll på andra bloggare när du ska ge svar på tal. Nästa gång du gör det tycker jag att du börde inte skylla ifrån dig.

    Inget elakt med det här.

    Reply
  10. Sofie november 12, 2010 at 9:56 e m

    Du uttrycker dig väldigt bra och den som inte förstår det du skriver är hjärndöd..ärligt talat. Du är sjukt smart ska jag säga. Du verkar vara en godhjärtad tjej. Fortsätt köra ditt race, du kommer komma långt! Och ska inte ens börja snacka om ditt utseende, SNYGG!!! Jag är äldre än dig men det spelar fan ingen roll du inspirerar verkligen mig. Om du läser det här så ta åt dig

    Reply
  11. terese november 12, 2010 at 9:59 e m

    Skitbra att du säger vad du tycker! Men att jimmie åkessson skulle vara den smartaste människan i sverige? haha det är fan skrattretande, vart är han smarT?

    Reply
  12. Linda november 12, 2010 at 9:59 e m

    du e rolig du 🙂

    Reply
  13. S november 12, 2010 at 10:00 e m

    Du är grym Paow. Du är ärlig och är du på dåligt humör så spelar du inte som att allt är bra.
    Du är mer ”på riktigt”.

    MEN vissa saker som ex åsikter, ska man vara lite försiktig med. Säg inte allt vad du tycker.
    Jag är själv en stor bloggare och jag har märkt av när jag berättar vad jag tycker, eller kanske svarar på nåt genom min blogg till nån annan kan det bli vääldigt mycket snack hit o dit.
    Och det är inte helt lätt att bli av med
    ”det”. Vi människor minns…
    Och när det är skrivet på internet finns det alltid kvar.

    Men alla lär vi av våra misstag.
    =)

    Reply
  14. julia november 12, 2010 at 10:03 e m

    Jag tycker du är grym. Även om jag oftast inte alls håller med dig om saker och ting, så gillar jag dig. För att du vågar. Vågar visa vem du är, vara dig själv och säga som du tycker. Det ser jag upp till. Enormt mycket.

    Reply
  15. Matina Johansson november 12, 2010 at 10:11 e m

    Tycker du är stark och ärlig som går ut med din åsikter trots att du vet att du kommer få mycket skit för det. Jag håller med dig på varenda punkt du tar upp i det här inlägget. Folk röstar på moderaterna för att få mer pengar i plånboken och det är inte de fattigaste som behöver pengar mest som tjänar på det utan de är de som redan har pengar. De som har riktigt dåligt med pengar som får bidrag för att klara sig igenom dagarna får sänkta bidrag eftersom de får mer pengar i plånboken så för oss blir det plus minus noll. Tycker du är stark Paulina och jag kommer följa din blogg tills den dag du slutar skriva :):)

    Reply
  16. Nanna november 12, 2010 at 10:12 e m

    Jag tycker du är grym, ser att flera personer skrivit att ”ibland är dina åsikter bla bla MEN jag tycker om dig endå”

    och det tycker jag är fjolligt. Du är perfekt som du är och ingen nasse eller nån hora för att du skriver vad du tycker. Det är irrelevant.

    ”jag tycker om gröt”
    – ”ÖÖh är du dum i huvudet? JAG tycker inte om det så nu är du en hora”

    Det är samma sak.

    Keep on ruling bruden

    Reply
  17. my november 12, 2010 at 10:12 e m

    åhh, du är en sån bra tjej.. älskar oxå tylösand, otroligt mycket!!! 😉

    Reply
  18. 1111 november 12, 2010 at 10:14 e m

    var det bra och billigt med kläder och sånt när du va i ayna napa elr va de heter ?

    Reply
  19. Hanna november 12, 2010 at 10:16 e m

    jag tycker att du verkar vara sveriges härligaste tjej allvarligt talat! Du är någon jag verkligen ser upp till. Du vågar! Och du får inte sluta med det! 🙂

    Reply
  20. Mara november 12, 2010 at 10:20 e m

    Hej paow . Jag tycker inte alls att det är falskt och oärligt av vissa bloggare när dom lämnar ute vissa delar ur deras liv. Det är bara delarna ur deras liv som dom vill hålla just privat . Bara för att man är bloggare behöver man inte dela med sig av hela sitt liv , Det är okej att lämna vissa grejer ur bloggen . Men visst det är oärligt att ljuga om saker i sitt liv . Men inte att man behåller vissa delar för sig själv och sitt privatliv . Gillar din blogg skarpt , Du verkar vara en bra människa . Som är just ärlig och väldigt öppen.

    Reply
  21. Natalia november 12, 2010 at 10:21 e m

    hej kolla min blogg 🙂

    Reply
  22. Jossan november 12, 2010 at 10:22 e m

    ”Visst har jag lärt mig att SD kankse inte borde vinna valet. Men jag tycker fortfarande att det är bra att dom kom in i rikstan.”

    Hahah jag gillar dig Paow du är så söt. PUSS PÅ DIG..

    Reply
  23. Anonym november 12, 2010 at 10:23 e m

    jag tyckte inte om dig innan men tycker om dig lite nu. du vet i alla fall vem du är och vågar visa det.

    Reply
  24. sandra! november 12, 2010 at 10:25 e m

    paulina ..
    jag måste bara skriva det hära för jag vill verkligen att du ska veta det hära !
    du är nog den meeeest starkaste , skönaste personen jag vet .
    du är så sjukt fin och jätte snäll och är bara helt underbar ,
    du har det finaste utseendet man kan ha och en underbar personlighet ..
    har alltid velat vara som dig,kunna skita i va andra tycker och bara va mig själv!
    men det är inte lätt.
    ville bara att du skulle veta det !
    kram

    Reply
  25. J november 12, 2010 at 10:35 e m

    fan va bra sagt asso !
    Du är den mest mogna bloggaren av alla paow..
    Fortsätt så o så kmr du komma långt och de där med hugo o dig.. Det kmr ordna sig gumman ni är gjorda för varan..

    Lycka till och ta åt dig av dom bra kommentarerna ist för dom dåliga!

    Reply
  26. Frida november 12, 2010 at 10:49 e m

    You go girl!!

    Reply
  27. G november 12, 2010 at 11:03 e m

    Ja kanske beror på att Kenza kanske inte vill blotta hela sitt privatliv till hela svenska folket.DET kallas smart min vän!DU kallas ung och naiv!

    Reply
  28. Alexandra Blomberg november 12, 2010 at 11:04 e m

    Du är den ärligaste och härligaste!

    Reply
  29. sara november 12, 2010 at 11:05 e m

    Jag ska fortsätta att inte gilla dig, jag ska fortsätta att tycka att du är ful och omogen, jag ska fortsätta tycka att du är den mest korkaste personen i världen, jag ska fortsätta tycka att du bara är avundsjuk på dom bra bloggerskorna (Kenza, Foki) för att dom inte har problem hemma 😀

    svar: jag är inte avundsjuk:) jag älskar dessa tjejer… och när har jag haft det jobbigt hemma?

    Reply
  30. Sandra november 12, 2010 at 11:11 e m

    Det beror ju helt på vad man väljer och ta i bloggen. Man kanske inte vill skriva så personliga saker, man kanske inte vill skriva det dåliga bara för att det är FÖR personligt.
    Har man en modeblogg framför allt, så kanske man inte vill skriva att man bråkat med sin pojkvän och man är osäker hur det kommer bli. För man vill skriva tips om kläder och smink och visa dagens outfit osv.

    Och när man har så himla många läsare som ni storbloggare har så är det ju SMARTARE att INTE skriva så personliga grejer. Du har ju märkt själv hur det blir.
    Det har inget med att göra att man är falsk. Mer att man är intelligent.

    Reply
  31. Anonym november 12, 2010 at 11:12 e m

    haha vad du tror dig lilla du!!! det är patetiskt!

    Reply
  32. Klara november 12, 2010 at 11:14 e m

    i like u paow<3

    Reply
  33. Sofia november 12, 2010 at 11:16 e m

    du säger att du är den ärligaste, men du ljög ju för alla…

    svar: Ja jag vet. Men även om jag skulle berättat det för Hugo. Skulle jag ändå aldrig skrivit ut det i bloggen, för att jag ville inte göra det offentligt.

    Reply
  34. Marcus november 12, 2010 at 11:25 e m

    Jag blev nästan kär i dig efter ha läst detta inlägget:)!

    Reply
  35. Matilda november 12, 2010 at 11:33 e m

    Tycker det var var dåligt det du gjorde mot Hugo men det var riktigt bra skrivet och jag kan verkligen, verkligen sätta mig in i din situation!!
    Håller med dig också, vafan alla tycker att det är pest att man inte får säga vad man vill i vissa andra länder… MEN VI I SVERIGE HAR JU NÅGOT SOM HETER YTTRANDEFRIHET!!! Ska man inte få använda (felformulerat?) det då? Sluta klaga istället och var glada för att vi lever i ett land där man faktiskt får säga vad man tycker och tänker. Skulle det vara bättre om folk gick och slog ner en eller att man t.o.m blev skjuten så fort man öppnade käften om något som tydligen inte passade? Nej dåså! Då tycker jag alla kan hålla käften och bry sig om sig själva istället för att lägga ner en massa onödig tid på att klanka ner på andra. Man tycker det man själv tycker och man kan fan inte ändra på sin egen åsikt bara för att andra är så dumma att de tror att man kommer det bara för att de klagar och kallar en hora… Sjukt!

    Reply
  36. Evelina & Sofia november 12, 2010 at 11:33 e m

    Fyfan va smal du är :O vill oxå!!
    Haha, cool tröja oxå!! 😀

    Kolla gärna in våran blogg!! & kommentera gärna!! Det måste vara den bästa i världshistorien asså (Y) bäst ju!! Fast ne 😉 Läs och njut 😉 kraaam

    Reply
  37. Jenny november 12, 2010 at 11:33 e m

    Ärligast i bloggvärlden?
    Mm, man märker det, speciellt när du absoluuut inte var otrogen mot hugo.

    Reply
  38. Linnea november 12, 2010 at 11:39 e m

    bra skrivet Paow! <3

    liinneaaz.blogg.se
    liinneaaz.blogg.se

    Reply
  39. Linnea november 12, 2010 at 11:43 e m

    din blogg är bäääst!! 🙂
    du är inte som dessie som sitter i hennes glansiga tant-tröjor och dricker ett glas vitt och leker fett vuxen fast hon inte ens är 18.. och hennes jävla 34-åriga pojkvän o allt :S (om de nu är sant) o de me hennes manager uuh fan va äckligt..
    eller kissie som ser ut som en pinne me två meloner o hennes ENORMA fula läppar haha 😀

    men du är bäst ! 😉

    Reply
  40. lina november 12, 2010 at 11:46 e m

    hej (:
    jag har en kanske ganska konstig fråga…
    det är så här, jag och min pojkvänn har haft ett ganska aktivt sex lix i lite mer än ett halv år nu. det är verkligen hur skönt som helt när vi ”gör de” men jag har aldrig kommit… det är samma sak när han pullar/slickar mig. det är jätte skönt med det slutar alltid med att jag låssas komma eftersom det tar så lång tid. (han är den första jag haft sex med, så jag har alltså aldrig någonsin kommit när jag haft sex)
    Har du något tips på hur jag kan göra för att komma lättare?
    tack i förväg ;p

    Reply
  41. elin november 12, 2010 at 11:52 e m

    gillar t-shirten ^^

    Reply
  42. - november 12, 2010 at 11:56 e m

    grym blogg!

    Reply
  43. Marina november 12, 2010 at 11:58 e m

    ”jag är nog den ärligaste människan”

    jadu. Specielt då du inte berättade för Hugo att du haft sex med Nemo.
    Det var riktigt ärligt gjort.

    You gotta point!

    Reply
  44. Anonym november 13, 2010 at 12:07 f m

    Jag tycker du är en grymt stark person, även om det du gjorde mot Hugo var fel, så vet du om det, och försöker gå vidare. Det är starkt gjort. Att du står för dina åsikter är också underbart, sverige behöver någon som dig 🙂

    Reply
  45. Misha november 13, 2010 at 12:11 f m

    det var verkligen bra sagt, och fast jag inte håller med dig så gillar jag dig ändå eftersom att du är ärlig och äkta. puss <3

    Reply
  46. rebecca november 13, 2010 at 12:17 f m

    skit i alla andra, du står för vad du tycker och för det är du ingen dålig människa. Det är synd om alla dom andra som inte vågat stå för dom säger och istället hackar ner på dig som anonyma.och det med hugo,alla gör misstag.Dom som kommenterat och sagt att du är hora osv för de med hugo har nog säkert också varit otrogna eller hållt på med någon annan.Som sagt,man lär sig av sina misstag. och btw, har du redan varit borta 3 veckor?;o känns som det bara gått en vecka

    Reply
  47. Stephanie november 13, 2010 at 12:19 f m

    fan vilken fin text, den stämmer så otroligt bra!! jag verkligen älskar din blogg paow, jag älskar din personlighet, och jag tycker du är den ärligaste bloggerskan, och det är bara bra! du vågar vara dig själv,fortsätt så!! 🙂

    Reply
  48. Erika november 13, 2010 at 12:19 f m

    Åsikter har alla rätt till. Ska man häva ur sig dem får man även vara beredd på att motivera varför man tycker så och även kunna delta i den debatten man öppnar upp för.

    Bara för att en eller 10 personer tycker att en person är smart eller bra betyder inte det att det är dagens sanning.

    Det skulle vara kul om du utvecklade vad som är bra med Jimmie, vad du tror att han och SD kan göra för Sverige när de nu har tagit sig in i riksdagen.

    Det skulle vara kul om du kunde utveckla varför du har uppfattningen att Moderaterna enbart är ute efter att tjäna pengar, och varför det är dåligt att tjäna pengar.

    En människas åsikt har inte så stor betydelse om personen inte kan utveckla sig och bemöta den debatt som skapas.

    Reply
  49. Alicia november 13, 2010 at 12:20 f m

    Du är en väldigt vågad person, att du vågar stå för den du är och hur du framför dig själv, hur du vågar skriva vad du tycker och känner även fast du vet om att du ibland kan få kassa kommentarer av kassa människor. Att du inte bryr dig ett dugg om vad folk säger om dig, hur dem kan titta ner på dig. Du vågar vara dig själv & jag bara älskar dig. & även om du gjort ett fel, ett STORT fel, ett misstag. Så låt dig inte drabbas allt för mycket av tanken, jag tror på dig & jag vet att du kommer lyckas stort här i livet och du är säker på det du gör. Du är modig, stark & helt otrolig. Jag diggar dig, det ska du veta!

    Peace.

    Reply
  50. JAZZIE november 13, 2010 at 12:20 f m

    ”Ska jag säga så är jag nog den ärligaste personen i denna bloggvärld. Jag är en förvirrad liten tjej med mycket åsikter”.

    För det första: ÄR DU DEN ÄRLIGASTE PERSONEN I DENNA BLOGGVÄRLDEN? Var det inte du som förnekade att du varit otrogen mot hugo? Jag kan inte historien utan till, men du skrev något i stil med att du inte haft sex med hitta Nemo, och att folk får tro vad dom vill. Jag tror nog det finns ärligare bloggare än dig. Blondinbella kanske är en av dem? Jag menar inte att värden har gått underför att du ljugit, jag ljuger dagligen;), det jag menar är att du är jävligt falsk. Sitta och kalla sig ärlig när man ljugit om en ganska stor sak?

    Men du har rätt, du är en förvirrad liten tjej med mycket åsikter. Väldigt förvirrad är du, fast nu när jag tänker efter så kanske du skriver vissa saker för att provocera. Du skriver att du är en liten tjej, samtidigt som du festar och knullar runt, sånt för inte små flickor;) men du verkar ju vara en som tror att du är mycket äldre än vad du är, fjortisar kallas sånna.

    Hur moget är det att sitta och skriva att dessie är elak och att hennes naglar inte är fina? Dina billiga thailandsnaglar, hur fina är dom? (inget fel på thailand)

    Jag tror inte du vet vad du tycker själv L i l l a f l i c k a -.-

    // Blattebrud från norsborg

    Reply
  51. lina november 13, 2010 at 12:22 f m

    Kanske är skillnaden att Bella och Kenza är offiella personen? och en karriär i skillnad emot dig? … Kanske inte kan sitta oh säga att dem är rasister?
    ( nu är dem inte det , men du är) , fattar du? snorunge

    Reply
  52. Josefine ♥ november 13, 2010 at 12:25 f m

    Jag och min kompis satt och diskuterade detta innan, om vem vi tyckte om mest av bloggerskorna. Vi båda tyckte dig, just därför du är ganska ärlig och äkta. Blogga på! 😀

    ”Marina” jag tror inte du hade tyckt det var så speciellt lätt i den situationen heller. Klampa inte ner på andra för att de gjorde misstag..

    Reply
  53. amanda november 13, 2010 at 12:27 f m

    Guuuud du skriver så korkade inlägg. Lägg ner bara.

    Reply
  54. Emelie november 13, 2010 at 12:38 f m

    Nej man får inte tycka vad man vill, man får inte göra misstag (speciellt inte när man är ung, då borde man ju verkligen fatta bättre). Man ska helt enkelt sitta inlåst, va tyst och glo in i en vägg! 😉

    Reply
  55. kajsa november 13, 2010 at 12:39 f m

    Du får det att låta som att det är en skyldighet för bloggare att vara ärliga, fast det finns väl inga skyldigheter för någonting som är så frivilligt som det kan bli? Man får väl skriva om precis vad man vill och lämna ute vilka delar man vill? Vem är det som bestämmer vad?

    Reply
  56. Olivia november 13, 2010 at 12:41 f m

    Vad fan är rikstan? obildad_tjej_93

    Reply
  57. Olivia november 13, 2010 at 12:41 f m

    Vad fan är rikstan? obildad_tjej_93

    Reply
  58. Linn- The challenge girl november 13, 2010 at 1:00 f m

    Behöver du hjälp med en ny bloggdesign eller header? 😀 jag gör GRATIS! kika in.

    Reply
  59. Diana november 13, 2010 at 1:35 f m

    ren jävla bullshit det där om att du om att du inte bråkar med dina vänner. DU är nog den personen som mest falsk och som snackar skit om nästan alla du känner. DU säger att står för det du gör/säger, men var det inte du som ljög i över en veckas tid om att du INTE hade varit otrogen. Du säger emot dig själv exakt hela tiden, och du skyller jämt och ständigt på att du är så ung, samtidigt som du säger att du är allmänbildad. Du fyller förfan snart 18 år, väx upp och sluta skyll på att du är för ung. 17 år är inte att vara för ung, när du är 17 ska du vara påläst om politik och inte dra dina egna slutsatser om hur de svenska partierna bedrivs.
    Ibland önskar jag verkligen att du kunde lyssna mer på dina bloggläsare och få lite vett i bollen istället för att försvara dig själv hela tiden.

    Reply
  60. Cilia november 13, 2010 at 1:40 f m

    Du är den bästa tjejbloggaren ever Paow, smart, stark, snygg och sexig. Och för varje naiv sosseläsare som du ”förlorar” så får du två nya vettiga läsare, så du kan snarare bara vara glad.

    Puss!

    Reply
  61. Wilma november 13, 2010 at 2:02 f m

    vaddå att du kommer va blek? Yeaah right 😉

    Reply
  62. E november 13, 2010 at 2:30 f m

    Du har helt rätt Paow!

    Reply
  63. SANT november 13, 2010 at 2:47 f m

    Kisse och Dessie är snyggare och smartare än vad du någonsinn kommer bli. Du är en svensson som kommer sluta som rökare och jobb på konsum, så är det.

    Reply
  64. Maja november 13, 2010 at 2:49 f m

    Du kommer alltid vara stor i orden men liten på jorden förutom dina pattar som är fejk.

    Reply
  65. Lollo november 13, 2010 at 2:49 f m

    http://nyheter24.se/tyras/?cat=73
    blädra ner lite så kommeru se villken söt bild på diig o hugo 🙂 asså skit söta pluss kolla hennes komentar under 😉

    Reply
  66. Sara november 13, 2010 at 2:53 f m

    Om du uppskattar att folk vågar skriva vad dom tycker så hoppas jag att du kan uppskatta att folk kan skriva ärligt vad dom tycker här också. Jag dömer inte dig på något sätt, för jag känner dig inte(!) och på samma sätt som de som aldrig bråkar med sina pojkvänner eller kompisar målar upp en viss bild av sig själva så kanske du också gör det. Som sagt så vet jag inte. Jag tycker det är tråkigt, men någonstans kan jag förstå om folk tappar lite av den respekten de har för dig. Jag tycker att alla i grund och botten är lika mycket värda, men våra handlingar skiljer oss åt. Hade någon varit otrogen mot mig eller mot någon av mina kompisar hade nog den personen varit lika mycket värd som något jag hittat under skon eller pillat ut ur naveln.

    Reply
  67. Charlott november 13, 2010 at 2:55 f m

    Du är jävla rapp i käften din, skulle du kanske babbla så här på interjuver också i tv? tror inte jag. Blondin bella och Kenza drar upp normala just för att de är STORA och kändare.

    Reply
  68. Anonym november 13, 2010 at 2:56 f m

    gör anal blekning

    Reply
  69. knullhora november 13, 2010 at 3:10 f m

    Gumman lilla, inse bara att du är outbildad, allmänbildad och UTbildad är olika saker. Sluta yttra dig om politik etc, du bevisar bara gång på gång hur korkad och ignorant du är, speciellt när du nämner att Jimmie åkesson är det smartaste människan du vet om? Gumman poaw har du under ditt liv träffat en smart människa? Sannolikheten verkar minimal. Ett råd: Gå färdigt skolan, utbilda dig! Sedan ska du se hur dina åsikter kommer vända 180 grader.

    Reply
  70. Mimmi november 13, 2010 at 3:40 f m

    nej man är inte svag för att man inte berättar allt på internet! men du är söt!!

    Reply
  71. Adam november 13, 2010 at 3:47 f m

    Hej Paow!

    Du verkar vara en smart tjej och jag tycker att det är bra att du vågar stå för dina åsikter. Man kan faktiskt ha olika åsikter och vara oense om saker utan att bli arg och osams för det. Tyvärr finns det väldigt låg tolerans för det i Sverige idag där alla helst ska tycka precis likadant. Tycker det är bra att du visar att man kan ha åsikter som är ovanliga eller inte allmänt accepterade utan att man är en hemsk människa för det. Kämpa på och ta inte åt dig av allt dumt folk säger!

    Reply
  72. Amanda november 13, 2010 at 4:53 f m

    Nej, jag tycker inte illa om dig för dina åsikter. MEN när du skriver saker som att du tycker att ”Kungarna av Tylösand” är det bästa du har sett.. Vill du verkligen ha tillbaka Hugo? Är mina tankar då. Helt seriöst alltså. För då hade jag inte ens nämnt det, och varken mindre NEMOS namn.

    Reply
  73. F november 13, 2010 at 5:48 f m

    Ska jag vara ärlig så tycker jag inte om dig av den bilden jag fått genom din blogg. Det är vad jag tycker så aa.. håller inte med dina åsikter heller, men åsikter är åsikter, och du skriver samma sak ungefär hela tiden. Ungefär 3/4 långa stycken och jag ser ingen skillnad på vad du tyckte för två månadersen och nu.. så skriv inte så mycket om det för det blir tråkigt med tiden.. ENLIGT MIG. Ja menar, alla förstår att du vill ha tillbaka Hugo, alla förstååår att ditt favvoprogram är Tylösand (haha vilken mening…)

    Och jaa kenzas blogg är bättre än andras (kissie är underhållande, gaybloggen är rolig) oavsett om hon skriver om sin dag, outfit eller om politik, resor blablabla kanske darför hon har sveriges största blogg?

    Varför ska man yttra sig om sitt liv för halva sverige? Altså inte för att vara elak, men hela ditt liv kommer nästan ut på nätet. Alla bloggare ”står för nått” (konstigt de lät) men jag menar … Kenza håller undan sitt privatliv(vem skulle inte?), Kissie har byggt upp en karaktär=hon är ROLIG&underhållande!, Gaybloggen är rolig, Tyra är rolig hon med, inte så mycket privatliv. Dessie skriver inte om sitt privatliv ungefär 1 gång i månaden.. Hon är bara en vanlig tjej och visar att hon har det bra, men det är tydligen fel enligt dig?…. Och du paow yttrar dig faktiskt om allt, jag säger inte att det är negativt, men är det verkligen kul när halva ditt liv kommer ut på nätet?.. Och du är faktiskt inte särskilt rolig idin blogg, skämtar inte ofta, inte dagens outfit blablabla…

    Detta är min åsikt, dem är starka jag vet… men är rätt trött på dina texter om SD,rikstan(?),bloggare,politik JAAAAAAAA allt handlar om samma sak..

    Reply
  74. angelica november 13, 2010 at 8:45 f m

    hoppas du haft det bra i värmen…lite AVIS=D

    Reply
  75. Mimmi november 13, 2010 at 8:53 f m

    Kenza och blondinbella skriver inte exakt vad de tycker föratt inte såra och reta upp en massa läsare som du gör 24/7, vilket är jävligt MOGET. Om du fortsätter att göra sådär så kommer unga tjejer som bloggar också göra det och då får DE en massa människor på sig. Alla storbloggare är vuxna och vet vart gränsen går, speciellt kenza. När man har en blogg så betyder det inte att det är ett ”liv”, ditt säär. Man har bloggen till föratt skriva om sina dagar, som kenza. Du är en smyg rasse som skriver sånna inlägg i Asien för att inte få folk på dig hahahaha, äckliga människa. Jag tycker synd om nemo och hugo. De har en framtid och du kommer dö på konsum hahaha

    Reply
  76. fia november 13, 2010 at 8:55 f m

    Hej!

    Läs boken ”jag är inte rabiat, jag äter pizza” som är en bok om sverigedemokraterna. Den tror jag kommer ändra dina åsikter om detta parti en hel del. Tror det kan va bra för dig, så slipper du ångra dig.
    KRam

    Reply
  77. lina november 13, 2010 at 9:21 f m

    du har tagit bort min kommentar? moget !

    Reply
  78. WTF november 13, 2010 at 9:41 f m

    SERIÖST du verkar va så efterbliven en människa kan bli, du e ynka 17 år o fattar inget de därför du skriver som du gör. Inte rasist? allt jimmy åkesson står för e rasism, o att du sitter o säger att han e smart? han e de dummaste sverige skådat på länge, han har skämt ut sig varenda jävla gång han varit med på en offentlig debatt el vilket som helst sammanhang. Han lämna kyrkan när dom prata om att alla människor e lika värda, men det tycker ju inte jimmy, vi med svart hår tillhör ju inte den germanska rasen, vi e inte lika smarta, JA men guess what jag e högre utbildad än Jimmy någonsin kommer bli. O att lilla kära du vill stämpla dig som rasist de de dummaste du kan göra. Fattar du att du har gjort dig till en offentlig person, Kändis NEJ? men offentlig ja, och det du gör e att förstöra en chans till en normal framtid. Du ger bilden av dig själv och hur du uppfattas, Och om du vill att alla invandrare ska åka tillbaka till sina hemländer så e du fan dummare än vad man trodde, men som sagt du e ung, du fattar inte sånt. ALLA som rösta på SD e dumma i huvet….Massa svenskar flyttar utomlands, vissa kriminella vissa normala, samma sak som invandrarna som kommit hit, dom flesta kommer däremot pga KRIG, man vill väl fan leva ett normalt liv och det har sverige gett oss. jag lever inte på soc har aldrig gjort de, jag jobbar mer än svenne bananerna, hela min familj e högutbildade, MEN NEEEEJ vi e kriminella, jävla idiot paulina,,,,ska du leka kissie och provocera??? Tycker om Jimmy, smartast i sverige? Du visa precis att du e iqnollad, din kompis rosanna..säg ti henne o åka hem då…om Jimmy e så smart

    Reply
  79. Nora D. november 13, 2010 at 9:46 f m

    Alla har rätt till en åsikt, Paow. Och då är min åsikt att din åsikt är fel och att du är dum i huvudet. That’s it.

    Reply
  80. Anna november 13, 2010 at 9:55 f m

    gud vad bra skrivet 🙂 hoppas du har haft en bra resa/semester!

    Reply
  81. birgitta november 13, 2010 at 10:01 f m

    du är perfekt paow!!! 😀

    Reply
  82. Ewa november 13, 2010 at 10:07 f m

    Jag kan ärligt säga att jag tycker bättre om dig efter det här inlägget.. Du är ärlig med dina åsikter och står för dina misstag.. Och det tycker ja e grymt! Få som vågar göra det, speciellt via en blogg som alla kan läsa.. Så jag tycker du verkar vara en underbar tjej!
    Fortsätt som du gör bruden! Du e grym! 🙂
    Kram

    Reply
  83. Tess november 13, 2010 at 10:19 f m

    Du är bra, Paulina!

    Reply
  84. Anonym november 13, 2010 at 10:48 f m

    för de första KENZA ÄGER.för de andra DU ÄR RASIST OM DU GILLAR JIMMIE ÅKESSON HAN BORDE GÅ O SKJUTA SIG SJÄLV !!! för de tredje jag fatar inte att hugo vill ha tbx dej som ljög om att du inte hade haft sex me nemo hur fan ärligt är de på en skala !:S:S:S:S:

    Reply
  85. anna november 13, 2010 at 10:54 f m

    förlåt men jag måste bara få en sak korrekt. Du tycker inte att SD borde ha vunnit valet, det betyder att du troligtsvis inte står för allt som dom tycker. Men ändå säger du att du tycker jimmie åkesson är sveriges smartaste människa, men då står du ju för sakerna som han tycker och vill, och det är att han hatar invandrare, han är en rasist, och är du också¨det eller?

    Reply
  86. Kristin november 13, 2010 at 10:56 f m

    Nej, man behöver inte vara rasist för att man tycker att Jimmy Åkesson är en av de smartaste och starkaste människorna i Sverige men man är definitivt dum i huvudet…

    Reply
  87. E november 13, 2010 at 10:57 f m

    Faaan paow, jag har ju gillad dig i kontrast till alla andra idiotbloggare så som Kissie, jag är ledsen men du har sjunkit i mina ögon. Förstår inte hur man kan (på något vis) stödja ett främlingsfientligt parti. Det är en sak om man tycker att Sveriges indvandringspolitik inte är nå bra, SD behöver väl inte vara bra för det? Och JAG VET du säger att du bara gillar Jimmy Åkesson och att SD kom in i riksdan, men då är du FET hycklare om du förnekar att du inte tycker som dom, det går inte ihop. Har du sett SDs ”kvinnopolitik”? Står du för synen Jimmy Åkesson och hans polare har på kvinnor? Om du vill föda tusen ungar och slita framför spisen hela ditt liv (för att överdriva lite) så varsågod! Vad försiktig med vad du haspar ur dig!

    Reply
  88. Molly november 13, 2010 at 10:58 f m

    Det är det att dom andra bloggarna ljuger inte, och det är bättre att inte nämna saker man inte vill nämna, för då ljuger man i alla fall inte. Skulle däremot Kenza skrivit ”Jag och min pojkvän har det UNDERBART, vi har aldrig bråkat och vi älskar varandra mest på hela jorden” och sedan skulle det kommit ut att hennes pojkvän och hon gjort slut, då skulle ju hon ljugit, eller hur? Och få förklara det i ett inlägg. Saken är den att du bara bortförklarar dig hela tiden, du skriver hela tiden massa ”skylla ifrån sig” inlägg och sedan visar det sig att du ljög och du skriver ett till. Sluta skylla på andra bloggare och försök att rätta till felen hos dig själv, jag menar inte att du inte får tycka som du vill, det är bra att du skriver om dina åsikter och så, men det är inte det folk är arga för, det är för att du ljög! Skulle du skrivit sanningen att du varit otrogen i din blogg från början så skulle alla gå vidare! Men du ljög, det är det, och nu litar ingen på dig.

    Reply
  89. michaela november 13, 2010 at 10:58 f m

    du är stark !! jag ska läsa din blogg, om jag så är den sista som gör de.

    Reply
  90. Matilda november 13, 2010 at 11:08 f m

    Jag tycker du är bra, Paulina 🙂 Du är den blogg som faktiskt ger mest genuiun utstrålning och du kör ditt eget race. Förut var du bara ”en av de där fjortis-bloggarna”, nu är du faktiskt något helt annat och du sticker ut på ett bra sätt. Jag håller fullt med om att alla får ha sina åsikter, jag menar, man behöver inte alltid hålla med men att vara en bra medmänniska innebär att acceptera vad folk har för åsikter. Jag har inte alltid hållt med dig, men jag fan heller tyckt illa om dig för det, jag har hållt min käft stängd, haha 😉 För alla dom som kommenterar dina åsiktsinlägg på ett negativt sätt, dom vill låta så jäva smarta, men dom låter som idioter! Nej, Paulina… fortsätt att göra det du gör, för du gör det bra! 😀

    Reply
  91. lisa november 13, 2010 at 11:09 f m

    det var bra att SD kom in i rikstaden.. kolla på sveriges invandrar politik… ingetting funkar ju dom tar in för många o tror att vi ska kunna ta hand om dom alla. SVERIGES FARLIGASTE BROTTSLINGAR är nån av dom svenskar..? NEJ INTE EN JÄVEL!!
    Man ska få tycka vad man vill, oavsett om det är i en stor blogg eller bara bland sina vänner. och visst att du ljög om att ha vart otrogen mot Hugo..
    MEN ALLA LJUGER! och speciellt om dom stora och viktiga sakerna.. för man vill inte såra någon annan. och sen så vill man ju faktiskt inte ”förstöra” för sig själv, kanske låter jävligt själviskt men det är ju sant.
    och seriöst å är kenzas blogg jävligt tråkig jämfört med din. självklart vill man inte sitta och läsa vad hon har på sig varje dag, det skiter man väl fullständugt i efter ett tag. Det kanske är kul i början men sen blir det sjukt tråkigt.

    JAG TYCKER DU ÄR ÄRLIGAST I BLOGGVÄRLDEN!!! och fortsätt med dina åsikter! <3

    Reply
  92. frida november 13, 2010 at 11:09 f m

    herregud, om det är någon i bloggvärlden som är falskt så är det då du.

    Reply
  93. mandis november 13, 2010 at 11:12 f m

    jag tycker din blogg är riktigt vettig, faktiskt.
    det är inte många bloggar jag tycker är ”något att kolla på”, men att kunna stå för vad man tycker och tänker är ärligt.
    det gillar jag med din blogg, att du står för vad du säger.
    man ska inte låta någon trycka ner en med dumma komentarer, men samtidigt ska man stå upp för sig själv, och då blir man plötsligt kallad saker som ”jävla hora” och ”du är ju så jävla störd”.
    att jag, en tjej på fjorton år skriver till dig är inte så vanligt.
    men du är lite av en förebild, faktiskt.
    jag står för vad jag tycker, säger och tänker.
    även om det inte alltid är bra, men jag står för det.
    och genom att läsa din blogg har det uppmuntrat mig lite.
    jag personligen bryr mig inte om vad andra tycker om dig, du verkar vara en jätte trevlig personl
    bry dig inte om alla onödiga komentarer, dom har inget vettigt att säga i alla fall.
    du är en stark person, det gillas med sånna bloggare som du som står för allt du säger.

    Reply
  94. Klara november 13, 2010 at 11:15 f m

    Klart du kan säga vad du tycker, men det medför konsekvenser. T.ex Kissie, hon säger vad hon vill och nu hatar alla henne. Och saken med Kenza är att hon inte har väldigt starka åsikter som hon vill ta upp. Bella har, men dem allra flesta håller med henne, till skillnad från dig. Hon har skrivit en hel bok om hennes uppfattning och åsikter om självförtroende. Det går från person till person, det finns bra människor med starka åsikter och det finns dåliga människor med starka åsikter. Och med dåliga så menar jag att man stödjer ett rasistiskt parti (som btw har ett nazistiskt ursprung)

    Reply
  95. Anna november 13, 2010 at 11:19 f m

    Efter detta inlägg sjönk du i mina ögon. Jag har alltid älskat din blogg. Men som invandrare är jag helt emot SD och att du tycker att deras partiledare är en smart och stark person är mot allt kretik. Läs på lite innan du uttrycker dig.

    Reply
  96. Linnea november 13, 2010 at 11:20 f m

    Har det varit trevligt? 🙂 🙂

    Reply
  97. Emma november 13, 2010 at 11:22 f m

    Att man ens tycker att SD är ett bra parti och att Jimmie Åkesson är en stark och smart person är under all kritik. Läs på vad SD står för innan du uttrycker dig..Har alltid älskat din blogg, och ha åsikter är självklart bra. Men att hålla med ett främlingsfientligt parti säger allt om en som person..kommer aldrig mer läsa dig blogg igen.

    Reply
  98. Myy november 13, 2010 at 11:26 f m

    kika in i min blogg om ni gillar att inspireras 😉

    Reply
  99. danne november 13, 2010 at 11:29 f m

    Grymt att du vågar!!! Hoppas du fortsätter!!!

    Reply
  100. Lillan november 13, 2010 at 11:36 f m

    Det är bra att du säger vad du tycker!! 😀

    Reply
  101. LadyM november 13, 2010 at 11:51 f m

    ja jimmy åkesson är verkligen smart och stark som brände judiska skrifter öppet i karlskrona innan han ”blev” sverigedemokrat. du vet ingenting om honom och vad han egentligen står för lilla, dumma paulina.

    Reply
  102. Linda november 13, 2010 at 11:56 f m

    Kenzas blogg riktar ju sig mest mot mode och därför skriver hon mycket om det. Dem som vill ha tips och ideer om mode läser därför hennes blogg och tycker om den. Jag tycker att det är helt okej att vara lite anonym med sitt privatliv, det är att ta hänsyn till sina närmaste. Hon delade med sig väldigt mycker mer av sitt privatliv då hon var yngre, men har väl lärt sig av vad det var för nackdelar med det. Detta betyder att hon har fått erfarenhet och mognat! Det är min åsikt 🙂

    Reply
  103. Hanna november 13, 2010 at 12:06 e m

    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!
    SD år 2014!

    Reply
  104. Klara november 13, 2010 at 12:16 e m

    Du skriver väldigt långa texter, oftast när man läser ett långt inlägg så tråkar man bara ut sig.
    Men du får dina inlägg att vara intressant, du skriver om sånt som man vill läsa!
    Grym blogg!
    Checka snälla in min blogg också!
    http://www.ekbergmelin.blogg.se
    Pussar Klara

    Reply
  105. Ammie november 13, 2010 at 12:17 e m

    Du låter som en våg? Är du våg?Kommer inte riktigt ihåg när du fyllde men har för mig att de va tidigt i oktober..

    Reply
  106. Hanna november 13, 2010 at 12:21 e m

    Jag tycker det är intressant när du skriver om dina åsikter! Vissa saker håller jag inte med dig om, men det mesta håller jag faktiskt med om! Jag respekterar folks åsikter! Det är synd att många inte kan göra det!

    Reply
  107. Saga november 13, 2010 at 12:37 e m

    LYCKA TILL MED FLYGRESAN! 😉

    Reply
  108. Nathalie november 13, 2010 at 12:40 e m

    Håller med dig helt o fullt =)

    Reply
  109. amanda november 13, 2010 at 12:43 e m

    Hatet mot Jimmie Åkesson bygger bara på okunskap och på folk som tror på allt som b.la. sossetidningen aftonbladet skriver 🙂

    Reply
  110. anna-sara november 13, 2010 at 1:08 e m

    Vill NI veta hur NI kan tjäna extra pengar på bloggen? Kolla in mitt inlägg MONEYMONEY där ni får lite tips som verkligen funkar! ;D

    Reply
  111. Maria november 13, 2010 at 1:19 e m

    Någon kallad Nanna skrev:

    ”jag tycker om gröt”
    – ”ÖÖh är du dum i huvudet? JAG tycker inte om det så nu är du en hora”

    Det är samma sak.”

    Öhh, nej. Det är inte samma sak. Om du gillar gröt , så skadar det ingen annan människa. Men om du röstar på ett parti, så kan det faktiskt skada andra människor. Jag vet, jag bor just nu i Danmark och deras regering har just kommit med ett förslag som kommer att göra det jättesvårt för danskar, som är gifta med någon från ett utomeuropeiskt land, att få den människan in i landet. Och jag läste någonstans att SD ser Danmark som ett föregångsland. Vill vi verkligen att regeringen ska få lägga sig i vem vi blir kära i och vill gifta oss med?

    Men folk borde ändå inte kalla dig hora, Paow. Det är bara dumt och folk som inte kan argumentera för sin sak som skriver så.

    Reply
  112. Virre Pirre november 13, 2010 at 1:23 e m

    Skulle uppskatta om du slutar spela upp din äckliga röst på Spotify, din blogg är patetisk liksom du, otrogna subba

    Reply
  113. annie november 13, 2010 at 1:33 e m

    Har följt din blogg något så sjukt länge paow, tycker alltid har du svar på allt och är ärlig. Vissa stunder är inte livet lätt, du gör det bästa av dina situationer. Men du är bara människa, alla är människor. du gör så gott du kan, och du har inte tvingat någon till att läsa din blogg. Jag tycker att du gör ett fantastiskt jobb och jag gillar dig grymt! 🙂

    Reply
  114. Virre Pirre november 13, 2010 at 1:36 e m

    Blir förbannad varje gång jag ser eller hör dig, varför inte stänga din blogg på en gång så gör du något intelligent för en gångs skull

    Reply
  115. maria november 13, 2010 at 1:36 e m

    du är hjärndöd! din äckliga rasist! och alla ni som håller med henne. hahaha ni är barn som inte vet ett skit om kärlek. riktiga stalker är ni! haha kolla på bruden! hahahahahah jag kan bara skratta, en vacker dag paulina kommer du få stryk för att du öppnar din käft för mycket! och om jag ser det kommer jag bara skratta åt dig istället för att hjälpa dig, jag spottar på dig och dina äckliga ord. du tror du vet någonting men du vet ingeting. en dag kommer du få stryk. vänta bara din fula jävel. sitter och leker dyr, hackar på varenda vän du har. ( om du ens har några vänner ) är otrogen mot din kille. alltså hahah vad är du för människa?! du kommer alltid vara en orre i mina ögon. precis som du hade sex med en kille i en soptunna. nej men usch?! så pinsam! du skämmer ut dig hela tiden! och snart kommer ingen läsa din blogg. bara dina små fans som säkert är 97a max! folket som håller med henne, haha är ni sjuka i huvudet?! kolla hur hon är. skulle ni vilja umgås med en såna människor?! jag vet att ni inte vill det. nej men paulina, väx upp någon dag för det märks att du är ett litet barn.

    Reply
  116. CK november 13, 2010 at 1:36 e m

    SANT att Reinfeldt tar våra pengar, USCH OCH FY!

    Reply
  117. stajjny november 13, 2010 at 1:40 e m

    I Sverige får du tycka vad du vill, det är det som är så underbart med Sverige. MEN, tycker du olikt alla andra andra är det fel på dig och din åsikt är då lika mycket värd som bajsfylld lera. Olikhet straffas i Sverige.

    Reply
  118. albanen november 13, 2010 at 1:42 e m

    alla dom som inte är emot detta och inklusive paow e rasister (: smuts ,, ja spottar på er (a’

    Reply
  119. irriterad november 13, 2010 at 2:11 e m

    Alltsååå ååååhhh. Jag blir riktigt jävla förbannad när du skriver något om politik för du det är så tydligt att du inte är insatt för fem öre. Du TROR att du är insatt i politiken, men du är INTE det.

    Sen tror du att du skiljer dig så mycket från alla andra bloggare??? Du är exakt som dom. Förutom att dom inte är otrogna mot sveriges snyggaste kille (och dessutom skyller på honom som du gör)… Förutom att Kenza och Dessie är sjuhundrafemtio gånger snyggare än dig, och blondinbella också.

    Du är faktiskt VÄRST av alla Paulina. Du försöker hänga ut Dessie stupikvarten för du är så avundsjuk på henne. Du stavar bättre än dom andra, men annars så är så otroligt jobbig och elak.

    SLUTA VARA OTROGEN.
    SLUTA TRO ATT DU KAN NÅGOT OM POLITIK.
    SLUTA HÄNGA UT FOLK.
    INSE ATT DET ÄR ENBART DITT FEL ATT DU VAR OTROGEN.
    och…. köp peruk eller något sånt, ditt hår är så fult =(
    glest som på en tant.

    Reply
  120. Anonym november 13, 2010 at 2:16 e m

    Om du tycker om taylor Swift så ska du registrera dig på denna sidan och vara med och tävla om vip biljetter till hennes konsert i london , manvinner också hotellrum och flygresa tur och retur för två pers!
    http://www.koiniclub.com/ref/C-15-80111913

    Reply
  121. S. november 13, 2010 at 2:17 e m

    Hej! Du är en smart och stark tjej. Bra att du verkar inse att Sverige behöver begränsa invandringen och endast hjälpa de som verkligen är flyktingar, likt övriga länder i Europa gör. Det handlar självfallet inte om någon rasism, man kan hjälpa långt många fler människor i deras närområden. Alla länder i Europa har insett detta, bortsett från Sverige.

    Några frågor till de okunniga läsare som svamlar om ”rasism” och ännu värre saker:

    Anser ni att Fredrik Reinfeldts borgerliga kollega Angela Merkel, Tysklands förbundskansler (premiärminister), är en rasist? Hon har sågat mångkulturen nyligen och kritiserat invandringen.

    Anser ni att hela den danska regeringen, där Reinfeldts borgerliga polare också sitter, är rasister? De har genomfört en invandringspolitik som i princip är en kopia av den politik SD vill bedriva?

    Anser ni att alla finnar är rasister, eftersom detta land tar emot ytterst få invandrare?

    Anser ni att alla japaner är rasister, eftersom de knappt tar emot en enda invandrare?

    Hjälper vi verkligen fattiga människor bäst genom att ge en fristad i Sverige? Varför inte hjälpa på plats i länderna via t ex Läkare Utan Gränser? De pengar de kostar att hjälpa någon i Sverige kan denna organisation göra undervberk för i t ex ett fattigt afrikanskt land. Om vår strategi är att ta emot x antal hundra tusen personer i Sverige så hjälper vi bara en droppe i havet, mot vad vi kan göra på plats i deras länder. Betänk att mindre än fem procent av de som kom till Sverige år 2009 var flyktingar enligt FN:s definitioner (konventions- eller kvotflyktingar). Resten var anhöriginvandrare/ekonomiska invandrare etc. Detta enligt migrationsverkets egen statistik som finns på nätet. kolla med google om du inte tror på det.

    Hur många fler Rosengård, Fittja, Tenstad, Bergsjön etc. vill ni ha innan ni vaknar!?

    Reply
  122. Fredrik november 13, 2010 at 2:29 e m

    Till ”S”:
    Kunde inte ha sagt det bättre själv.
    Grymt imponerande att Paow vågar stå för sina åsikter. Till och med Sveriges största nyhetsblogg Politiskt Inkorrekt skrev om henne igår p.g.a. detta. 🙂

    Reply
  123. anna november 13, 2010 at 2:32 e m

    din dumma luder

    Reply
  124. ... november 13, 2010 at 2:34 e m

    Du e helt TRÖG…tycker synd om dig…….

    Reply
  125. LANAH november 13, 2010 at 2:36 e m

    Älskar Bellas blogg. Kenza’s blogg är så jädrans tröttsam. Usch, är så leds på henne.

    Reply
  126. gygygygyg november 13, 2010 at 3:08 e m

    YEEP U ARE A RACIST

    Reply
  127. Rezzie november 13, 2010 at 3:20 e m

    HAHAHHA Största skitsnack jag hört. Paow, den falskaste bloggerskan är DU!!
    Jag kommer ihåg att du sa att du tycker att SD är bra och du snackade en massa om att det är synd att skattepengar går till lata invandrare hmm, Sen när folk börjar kritisera dig följde du med strömmen ist, dåfan börja du sympatisera med moderaterna. Nu när någon dum ”överklass-brud” verkligen står för sina åsikter och ändrar inte sig efter vad folk tkr, ja då vill du leka henne och gå tillbaka till dina riktiga fucked up åsikter. Det är du som är Oärligast, mest förvirrad och…det är roligt, så fort du får kritik ” Åh jag är ung och dum” – din ursäkt??

    Reply
  128. josefin november 13, 2010 at 3:26 e m

    Så bra blogg! Du är en stark person i alla fall i bloggen och står för de du gjort. keep up!

    Reply
  129. Klalarin november 13, 2010 at 3:39 e m

    Näe! Paow, du ÄR kickass!

    BRY DIG INTE OM BRUDARNA SOM SKRIVER ELAKA KOMMENTARER FÖR DOM ÄR UPPENBARLIGEN STÖRDA.

    – riktigt jävla störda.

    Keep goin’ Paulina.

    Reply
  130. P november 13, 2010 at 4:28 e m

    Starkt jobbat tycker jag! Du är grym!

    Reply
  131. Sophia november 13, 2010 at 4:39 e m

    Du får jättegärna vara dig själv och ha dina åsikter, men du får också tåla att dina läsare ka ha annorlunda åsikter och gärna skriver ner dem med. Om man ska skriva sina åsikter i sin blogg så får man vara redo för diskussion, och det är väl just det du inte är, för du blir irriterad på kommentarer som säger åt dig att sluta göra si, tycka så. Men de människorna har väl precis samma rätt som dig och tycka och tänka på saker och skriva det?

    Och sen är det så, att alla kanske inte gillar ett Jimmie-fan, eller en tjej som skriver blogg eller you name it. Och sånt är livet, du tror väl inte att alla människor skulle gå runt och gilla varandra bara för att de är ärliga eller står för det de säger? Folk ogillar varandra av alla möjliga orsaker och det är väl bara att leva med det.

    Reply
  132. Paow LÄÄÄÄS!!!:D november 13, 2010 at 4:43 e m

    Paow, du får ju tycka vad du vill och så men om du ska dela med dig dina åsikter så kan du väl också berätta VARFÖR du tycker som du gör. det är ju det som är intressant, att få läsa vad du tycker och varför.
    för nu skrev du ju bara vad du tycker, inte varför du tycker så. det hör liksom ihop att också skriva varför, snälla svara på dennna kommentaren!:)

    Reply
  133. Anna november 13, 2010 at 4:47 e m

    Bra skrivet. Jag håller med dig, du är ärligast i bloggvärlden, helt klart. Fortsätt så!

    Reply
  134. E november 13, 2010 at 5:12 e m

    Det här är en av dom första gångerna som jag läser din blogg.
    men jag tycker det är grymt bra av dig att du står för vad du tycker osv.
    skit i vad alla andra tycker och tänker.
    menar det är ju fan din blogg du får skriva vad du vill!
    ärlighet varar längst.

    Reply
  135. EN HALV SVENSK HALV UTLÄNNING november 13, 2010 at 5:32 e m

    FUCK ALLA SOM ÄR FÖR SD JÄVLA RASISTER !!!!!!

    Reply
  136. Anonym november 13, 2010 at 6:04 e m

    Jimmie åkesson skämtar du med mig allt det där andra hade du rättt i men komigen NU MONASAHLIIIINNNN!!!
    JIMMIE ÅKESSON KAN SUGA AV OSS

    Reply
  137. Bob november 13, 2010 at 6:10 e m

    Snart får du Pk-armen på dig. Skönt med en så modig tjej. Som vågar säga att kungen är naken, när etablissemanget hävdar motsatsen.

    Reply
  138. KENZA RULES november 13, 2010 at 7:17 e m

    ALLA SOM GILLAR SD KAN TA SIG DÄR SOLEN INTE LYSER . ÄCKLIGA SAKER ÄR VAD NI ÄR OCH PAOW JAG FATTAR INTE ATT DU KUNDE GÖRA SÅ MOT HUGO DU BORDE VA GLAD ATT HAN ÄNS VILLE HA DEJ SOM VÄNN NU OCH OM HAN TAR TBX DEJ ÄR HAN LIKA DUM I HUVET SOM DU ONCE A CHEATER ALWAYS A CHEATER O FÖRÄSTEN KENZA ÄGER HON ÄR DEN BÄSTA BLOGGAREN SOM FINNS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    Reply
  139. emilia november 13, 2010 at 7:22 e m

    egentligen gillar jag inte att lägga mig i sånt här, folk tar alltid så illa upp!

    jag tycker att du skriver privata saker, precis som alla andra bloggare.
    Hur stor skillnad är en annan grej. Som någon annan kommenterat: man måste vara beredd på en diskution.
    En del kanske tar jätteilla vid när du skriver att du varit otrogen eller att du håller på ett visst parti. Men så länge du är redo på att möta upprörda läsares kommentarer och kan stå för vad du tycker eller gjort är man en mogen människa.
    Men man kan fortfarande vara en mogen bra människa fastän man inte skrivit om sitt privatliv för flera tusentals läsare.

    Gillar din blogg, tycker du verkar vara en jättegullig tjej!

    Reply
  140. Emma november 13, 2010 at 7:49 e m

    ALLA har behov av bekräftelse, ingen gillar ju dålig kritik? Verkligen ALLA bloggare ska ju alltid göra någon sorts försvarstal efter de har skrivit en stark åsikt. De visar ju att man faktiskt bryr sig om vad andra tycker, och hur mycket man än skriver ”jag bryr mig inte om eran åsikt, och jag får faktiskt tycka vad jag vill” så är det bara bevis på att du bryr dig jävligt mycket. Det tycker jag är svagt om något. Men som sagt vill alla ha bekräftelse, och alla är fan svaga för kritik.

    Sen tycker jag att dina åsikter låter som något du hört från människor omkring dig, eftersom du inte är särskilt bra på att backa upp åsikterna. Men inget illa menat, så blir det om man inte sätter in sig i frågorna själv.

    Reply
  141. angelina november 13, 2010 at 7:56 e m

    ’ du är stark ’ hahahahaha du är min kuk. gå häng dig din smuts. bara såna fjortisar som nt varit med om mkt tkr att något man stöttar är startk. hahahah fick ett gott skratt! du är rasist. vrf erkänner du nt bara. jimmy är också rasism. han har rasistiska åsikter. han vill nt bara förminska invandringen. allt han gör säger att människorna är inte lika värda utan. dem som är finare, har det bra. har värdare. hahahah så sug min kuk din otrogna sverigedemokrat och alla ni andra fjortisar. som har blivit hjärntvättat av hennes rasistiska åsikter. får du betalt av att du hänger ut jimmy ? din smuts. spottar på ditt ansikte. gå lär dig först vad dem verkligen står får. okej? om det nt var för såna som dig som röstade hade nt invandrarna i malmö blivit skjutna av en lasserman. men det är okej nu att skjuta.. eftersom.. en rasistisk parti får vara med. och nu är det okej att hata folk.

    fattar ni inte vad ni har gått in på eller. jävla rasister jävel. såna som er borde få dö!

    Reply
  142. lisa boije november 13, 2010 at 8:21 e m

    åååh älskar verkligen din blogg. du skriver så moget och är en fin människa nästan alltid. 🙂

    Kram

    Reply
  143. IADA november 13, 2010 at 8:25 e m

    Kenzas blogg är skit tråkig. Din är mkt bättre. Du visar sanningen

    Reply
  144. maja november 13, 2010 at 9:29 e m

    Det där var väldigt bra skrivet.
    Jag har inte läst din blogg så mycket, kollat in den någon gång när jag sett om otrohets grejset. och inte brytt mig så mycket. Men du är väldigt stark som säger sådana här saker. Jag tycker att du har rätt. HEJA!!:) om alla bloggare gjorde som du tycker jag att det skulle vara väldigt mycket mer intressant och läsa andras bloggar.

    Reply
  145. Anofnym november 13, 2010 at 9:47 e m

    Hej Paow

    Har tidigare besökt din blogg ett par gånger, mestadels för att fördriva tiden men och min bild av dig har varit ganska likgiltig. Fram tills nu.

    Varför ger du dig in i en politisk debatt, när du uppenbarligen är så dåligt insatt? Att du sen lägger en positiv anda hos SD, kunde lika väl vart vänstern, är trist för du förmedlar en skev bild till dina läsare vars majoritet är lika dåligt insatt som du är eller sämre.

    Jag hoppas din image får en törn, jag hoppas att din läsarantal sjunker och att paow blir en synonym till främlingsfientligthet för det är just det du förtjänar.

    Om inte annat så hoppas jag att jag får chans att träffa dig i verkligheten och diskutera det här på djupare.

    Reply
  146. jasmine november 13, 2010 at 10:49 e m

    haha, fan vad underbar du är paow…
    jag tycker det är väldigt stark av dig att stå för dina åsikter, för det borde alla kunna göra utan att få massa hatkommentarer… håller med dig med mke du skriver också..
    menmen, jag älskar din blogg, så keep going eller ahh… ^^

    Reply
  147. elin november 13, 2010 at 11:00 e m

    Sjukt skämmiga inlägg, Paulina. Du tycker det är bra att SD kom in i riksdagen men sympatiserar inte med deras politik? Du tycker att Jimmie Åkesson är smart och stark – men du delar inte hans åsikter? Så full av skit är du, Paow. Det är PRECIS sådana som du som gör att man skäms över att vara svensk i vissa lägen. Du har uppenbarligen inte en aning om vad du pratar om.

    SD:s partiprogram är PROPPFULLT med främlingsfientliga förslag. Jimmie Åkesson gör gång på gång uttalanden som bygger på att alla människor inte är lika mycket värda. Han om någon utgår inte från de demokratiska principer vi har här i Sverige. Religionsfriheten gäller enligt honom inte muslimer. Läs hans debattartikel i aftonbladet från förra hösten och byt ut ordet ”muslimer” mot ”judar”, och säg att du inte ser likheterna?

    När det gäller politik ska du ärligt talat bara hålla käften, du är helt jävla lost.

    Ha ett bra liv och hälsa Jimmie, a.k.a Adolf.

    Reply
  148. Martin november 13, 2010 at 11:31 e m

    Du har så jävla fel paow, DET ÄR INTE ALLS FULT MED SNEEKERS, du vet inte vad du pratar om 🙂 Men men trots att du är helt dum i huvet när du pratar om sneekers så är du fortfarande den coolaste tjejen på internet, heja paow!

    Reply
  149. Martin november 13, 2010 at 11:34 e m

    RE: angelina skriver:
    2010-11-13 kl 19:56
    Danmark har haft danskt folkeparti i deras riksda jättelänge och deras tidningar är mycket ärligare och säger mycket mer men dom har ingen laserman alls i danmark. Du vet inte vad du pratar om.

    Reply
  150. BrunettMelle november 14, 2010 at 12:24 f m

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Jag är en galen musiktjej som älskar att gå på konserter, lyssna på musik och åka snowboard. Kika in på min blogg, jag lovar, du ångrar dej inte. Man kan bara inte leva utan Brunettmelle 😉

    Reply
  151. Nikki november 14, 2010 at 12:27 f m

    någon som behöver ett lexikon?
    HORA=säljer sexuella tjänster
    OTROGEN- när man bedrar den man är tillsammans med. stor skillnad förstår ni 🙂
    om man är stark nog att blotta sina problem för flera tusentals männsikor tycker jag att man ska skita i att trycka ner den personen.
    jag gillar inte dina åsikter paow, men du är en människa precis som jag och jag har ingen rätt att vara respektlös mot dig när du inte är det mot mig. jag hoppas att du tar åt dig utav de fina kommentarerna och skiter i de nedlåtande. de är inte rättvist att sparka på någon som redan ligger ned.

    Reply
  152. hej november 14, 2010 at 1:36 f m

    Man är inte rasist för man tycker om jimmy åkesson han kom in i riksdagen för att folk ville ha honom där och vad jag har hört så är det ganska många invandrare som röstat på SD för dom säger själva att det har börjat bli problem nu fan folk dör nästan varje dag nu och så har vi verkligen inte haft det tidigare. Jag själv blev rånad för ett tag sen mitt i stan på ljusa dan av blatte tjejer som sparkade på mig när jag låg ner och jag var bara TREVLIG mot dom :S fy fan säger jag bara när man tar in er i vårat land för att vi är sånna vi tycker om alla och vi är snälla som tar in så här många men va fan får man för det. INGENTING! alla är lata vill inte göra någonting man ser ju alla på stan när alla andra är i skolan och ni stirrar och snackar skit om oss och dom ända orden ni verkar ha lärt er är HORA fitta svennejävel mm herregud skärpning någon gång annars kommer alla rösta på SD till slut och det vill vi ju inte!!!!!!!!!!

    Reply
  153. Victoria november 14, 2010 at 2:17 f m

    paulina du ska inte bry dig om folk som säger att du inte alls är pga av allt det där med hugo, alla gör vi misstag ! tror inte att dom som klagar så mycket på dig är så perfekta/gör misstag dom heller, bara svaga anonyma som inte vågar stå för vad dom tycker !!!

    Reply
  154. Lina november 14, 2010 at 10:09 e m

    Det här inlägget fick mig bara att gilla dig ännu mer. Borde finnas fler som dig!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *