Daniel Paris gästblogg

Cha cha Paow readers!

Daniel Paris här! Pratade precis med lilla Paow och uppmärksammade henne på att hon bloggat dåligt idag! Det är inte tillåtet! Ni vill ju läsa allt om hennes små blonda äventyr, inte sant? Så vad gör då vår favvo bloggerska?

Jo hon chillar på stan, lallar runt, käkar tacobar och solar solarium…sånt som de flesta fashion girls gillar att göra. Lilla Paow är numera blond och brun – gillar verkligen den Paow! Hon saknar bara en liten hund så är hon Paris Hilton liksom! Fashion times! hmm på tal om fashion, undra om hon shoppat nåt snyggt? Eller om hon snaggat till sidecutten eller blivit matförgiftad? Finns bara ett sätt att ta reda på det – genom att knarka PAOW.SE!!

Paow for president bitches! I know you love it 😉

Fjortis Paow <3
Älsklings Paow <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *