Före och efterbilder efter min näsoperation.

Direkt efter operationen(alltså innan jag hann svullna upp som en ballong) så tog doktorn bilder på min näsa. Och jag är verkligen SÅ nöjd. Dock så är jag fortfarande väldigt svullen på efterbilderna men här kan man se ”resultatet” även om det kommer att bli ÄNNU snyggare sen.

Kommer självklart ge er mer bilder när jag är läkt. Och inte läkt!

FöreEfter

Före

Efter

 

(Visited 24 374 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Wallbergz februari 21, 2020 at 6:58 f m

    Jag har alltid velat operera min näsa men inte vetat vart jag ska vända mig. Jag tkr det är skitkul att du skriver om detta. Läste båda dina inlägg. Ska bli kul att se hur det ser ut sen efter all svullnad och blåmärken!

    Reply
  2. Pingback: Paow visar upp förändringen – efter nya operationen | Hänt.se

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *