Dag 3 efter operationen.

Hej på er. Nu är det dag 3 efter operationen och jag mår äntligen bättre. Jag hade en helvetesnatt inatt. Men när jag vaknade idag så mådde jag SÅ mycket bättre. Åkte på efterkontroll och allt såg fin fint ut. Fick även ta bort den grejen som man hade under näsan. Många har skrivit att man inte ska ha så ont efter en näsoperation, men alla är olika och jag är tyvärr en av dem som fick SÅ jävla ont dem första två dagarna. Men nu känns det SÅ värt det, för man glömmer ju bort att man haft ont. Men näsan kommer man ju alltid att se, men ja ni fattar!

Efter det så handlade vi lite nödvändiga grejer. Som typ annans som ska vara bra mot svullnaden. Sen var vi och åt dessert också, alltså jag har blivit en sån godisgris på senaste tiden? Men brukar stå emot men nu när jag är typ ”sjuk”(opererad) så orkar jag inte bry mig alls. Bara äta det jag vill, sova när jag kan.

Just nu längtar jag hem. Även om det är mysigt att vara i turkiet och speciellt i Izmir som är en jätte fin stad så längtar jag hem SÅ mycket! Ska bli så mysigt att komma hem. Städa fixa och dona och sova, fan vad jag saknar att sova djupt. Jag är ju en riktigt mysgris som älskar att ta en dusch och krypa ner i sängen och sätta på en film. Sen så tänker jag så mycket på sömn eftersom att jag sover så dåligt nu när jag har ont i näsan haha.

Jag idag på sjukhuset!

(Visited 5 505 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *