ÄLSKAR FOTBOLL

I SAMARBETE MED olkaexpress.se

Okej nu kommer vi till något som kanske är förvänatsvärt för er. Men jag ÄLSKAR FOTBOLL. Och jag tänkte berätta hur mitt intresse för det började. Det var förra sommaren, när en vän till mig bad mig komma till Mr.French och käka något. Det var jag några nhl spelare och en kille som jag inte kände igen. Som inte sa så mycket utan när han väl pratade så pratade han engelska. Kvällen var ung och vi alla satt och åt minglade och drack drinkar. Till slut så hade alla gått utom jag och han. Då började vi prata, det började med att han berättade att han hette Nikola och att han precist börjat spela i Hammarby. Vi satt kvar hela natten och sen så åkte han hem. Det blev början på en väldigt fin vänskap. Vi hängde varje dag, vi festade, åt mat och pratade om livet. Alltså vi satt ihop under 3 hela månader. Och där och då började även mitt intresse för Fotboll. Nikola bjöd med mig på flera matcher och eftersom jag faktiskt blev genuint intresserad av fotboll med tanke på att jag lärde känna flera från hammarby så blev jag helt lyrics under matcherna. Jag grät när det gick dåligt. Och det var inte bara för Nikola, utan för att jag verkligen blev intresserad av fotboll.

Jag kan nästan förstå dessa fotbolls supporters som DÖR för deras lag. Nu är jag och Nico inte alls lika bra vänner längre då folk trodde att vi dejtade och skickade bilder på oss till hans fru. Så han var tvungen att välja. Tycker fortfarande det är lite tråkigt eftersom vi hade en sån HIMLA fin vänskap men det är fullt förståligt att han valde sin fru.

Men nu till något roligare. Jag är fortfarnade hammarbyare rakt in i själen som den söderbönan man är. Och jag hade gärna vela börja följa större fotbollslag också och tillexempel åka till typ Barcelona och så folk spela?

Därför så vill jag tipsa om olkaexpress.se/fotbollsbiljetter där man kan köpa biljetter och se sitt favoritlag spela och inte endast i Sverige? Hur fett?

Där kan man fixa Premier league biljetter, Arsenal biljetter, Liverpool biljetter  och en massa andra fotbollsbiljetter!

När jag på min första match!

Och jag och Sander!

(Visited 1 382 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *