Deltidsvego

Alltså på senare tid har jag blivit SÅ dålig på att äta? Förut så hade jag ju liksom mina grejer som jag alltid åt, jag var picky men nu äter jag typ allt? Det var lite som att en del av min integritet försvann när jag slutade äta grejer som var typsikt ”eatlikepaow”. Ni som följt mig sen 2013 vet att jag var BESATT av frysta hela räkor som jag värmde i chili olija och vitlök, tilsammans med ruccola parmesan och citron. Hur jag åt råbiff HELA tiden. Om hur jag åt gurka med tacosås som muchies liksom? Fan jag måste börja hitta mig själv igen när det kommer till mina matvanor. Lite som Linn Ahlborg, ja jag har precis börjat kolla på hennes videos. Fick reda på vem hon var förra året. Men det känns som att man verkligen får se en del av vem hon är och vad som är typiskt henne. Om ni fattar. Jag är ju fortfarande mig själv, gör mina skumma grejer. Men jag visar det inte för mina följare vilket är tråkigt.

Ska börja med det igen. Jag har ändå saknat bloggen!

Mat som är ”typsikt mig” är ju råbiffen. Alla som följt mig även om det så bara är nåt år. Vet att jag ÄLSKAR råbiff och äter det så ofta jag kan.

Råbiff. Alltså jag är ju en s.k ”Stockholmsvegiterian”. Om jag får välja själv så beställer jag helst inte rött kött. Men om det bjuds så äter jag. Men råbiff är det enda kött jag väljer om jag får åta. Tror säkert att jag dragit i mig iaf en hel ko under alla dessa år av besatthet. Även under dem 4a åren som jag var ”hel vego” pga av min hudsjukdom(psoriasis) så åt jag en råbiff då och då och sa provocerande nog att råbiff är en grönsak. Woho!

(Visited 812 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *