Swedish Natural – hår och ögonfransförlängning

Inlägget är i samarbete med Swedish Natural

Alltså jag är så ledsen över mitt hår som jag klippte av förra året, ja ni vet ni som känner mig. Vet att jag aldrig kan bestämma mig men jag skyller på att jag är våg. Jag har ju gått till Swedish natural i typ 7 år men det senaste året så har jag gått till andra och dem har verkligen förstört mitt hår, och jag ångrar det så mycket!

Varje gång med handen på hjärtat så har jag ALLTID blivit nöjd med mitt hår efter jag vart hos Swedish Natural. Jag brukar göra deras ”Hollywood behandling” där dem färgar och sätter in löshår. Håret brukar jag ha i ca 3 månader innan jag byter.

Gör även mina fransar hos Aleksandra där, hon är supersnabb och det blir SÅ snyggt.

Så det här är mina bästa tips för hår och fransar. Gå in och boka på https://swedishnatural.se

(Visited 539 times, 1 visits today)

1 Comment

 1. Anonym februari 24, 2020 at 12:08 f m

  Du skrev: ”Alltså jag är så ledsen över mitt hår som jag klippte av förra året …”

  Ledsen tycker jag inte du ska vara. Håret är ju en detalj i hela din framtoning och sammantaget passar det lika bra med kort, som med långt. Att jag kommit fram till detta, beror på att det inte går att bestämma sig för vilken hårlängd som är snyggast. Därför passar du i bägge längderna och det är den sköna helheten som knockar en.
  P.S. Återkommer men recension om de bägge näsorna. 😉

  //@karlaxelolsson

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *