Näsuppdatering DAG 5.

Jag är fortfarande jätte svullen runt kinderna? Typ som att dem hänger haha. Så tycker jag själv ser rolig ut runt munnen liksom och jag kan fortfarande inte le. Men smärtan I näsan är nästan helt borta. Alltså i ”stygnen”. Dock känns det som att det är ”var/snor” som sitter kvar inne i näsan så att det känns ”hårt” men det är hanterbart och mest irriterande än smärtsamt.

Men om vi säger att smärtan var 5/5 innan. Så är den helt klart en 1/5 inne i näsan nu. Och nu känns det mer som att jag fått en smäll på näsan, har alltså mer ont på ”benet” och det känns typ som när jag försöker skratta eller rynka på näsan för att det kliar.

Men helt klart hanterbart. Nu känner jag lätt att jag skulle kunna göra om det. Men hade ni frågat mig dagen efter operationen så var smärtan olidlig. Men man glömmer ju lätt bort smärtan och fokuserar på det positiva 🙂 Typ som att jag är ett steg närmare mitt mål.

Har blivit så himla bra behandlad här i recovery villan och av dr. Idris.  Vill ni läsa mer om kliniken kan ni gå in här: monoobesitysurgery.com

Fortfarande svullen. Men betydligt bättre. Så himla skönt! Det jobbiga är att jag inte får tvätta ansiktet än, det är psykiskt jobbigt dock. Jag som älskar att duscha och tvätta ansiktet. Men vill man vara fin så får man lida pin.

(Visited 1 922 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. E februari 23, 2020 at 9:21 e m

  Vill också!! Men har inte råd

  Reply
 2. Anja februari 24, 2020 at 12:59 f m

  Hmm det är nånting med din näsa som ser ”fel” ut? Har dom även förkortat den? Då mellanrummet mellan näsan och överläppen blivit så stor jämfört mot hur det var innan. Och näsborrarna syns mer i och med din nya ”uppåt-näsa”.

  Nej jag tycker faktiskt din näsa du hade innan din operation var väldigt mycket bättre och passade dig.

  svar; Men är du efterbliven? Läkningstiden för näsan är ungefär 1 år och jag har inte ens haft den en vecka hahahahahahahahahahahahahahahhahahahhaahhahahaahhahahahahahahahah

  Reply
 3. Anonym februari 24, 2020 at 8:07 e m

  Vad synd att den nya näsan inte passar alla. Paulina gillade inte den gamla näsan och Anja gillar inte den nya. Fan, det är ett tufft val, vem som har ”tolkningsföreträde” (not).
  För att tillmötesgå negativa folk, så kan man publicera äldre bilder på ansiktet och klipp o klistra i redigeringsprogram: Gammal ansiktsbild sätts på nytagen bild av övriga kroppen. 🙂 🙂

  Seriöst, så kan väl folk skita i om Paow ändrar sitt utseende. Hon kanske blir gladare för det och det är allra viktigast.

  //@karl… (gissa vem)

  Ja, Paow kan ju kolla mitt IP-nr och e-mailadress för identifiering.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *