Med hjälp av en hårtransplantation

Inlägg i samarbete med akaciamedical.com

Det här inlägget är framförallt inriktat till er killar men också även till tjejer som kanske har börjat tappa håret. Jag vet att det kan vara sjukt jobbigt att vara tunnhårig då jag har vänner och bekanta som har blivit det. Både killar och tjejer. Själv så är jag ju SÅ glad att jag har hår på huvudet men är typ sur på mig själv att jag färgat sönder det. Men ja så är jag ju. Jag tar liksom mitt hår för givet medan andra folk ba drömmer om att få hår på huvudet?

Jag vet ju att hår är genetiskt, precis som allt annat. Men kan även vara sjukdomsrelaterat.

Jag är ju ganska klantig ibland och kan skoja med att folk borde göra hårtransplantation,  vilket jag vet sårar. Jag säger alltid det första som kommer ur min mun men jag vet att jag inte har rätt att kommentera någons utseende på det sättet. Men är man extremt tunnhårig och ändå behåller håret(speciellt på killar) så tycker jag inte att det är snyggt. Så jag menar väl men det blir liksom bara lite fel ibland. Men det jag märkt då är att många många skäms så mycket över det. Alex Drosso gjorde ju te.x en hårtransplantation och var HELT öppen med det vilket jag tycker är SÅ bra. För det känns som att killar typ har svårare att acceptera sina brister och att det liksom inte är lika”ok” att göra olika typer av skönhetsbehandlingar för att dem är just män. Men man får inte glömma att hårtransplantation även är för kvinnor som börjar tappa håret.

hårtransplantationer görs i hela världen och man behöver inte åka utomlands för att göra det.

Med hjälp av en hårtransplantation så kan vi effektivt fylla ut kala och glesa områden med hårsäckar och återskapa symmetrin i ansiktet

 

Så här går en hårtransplantation till

hårtransplantation

Och för att läsa mer om dem så kan ni gå in här: akaciamedical.com/hartransplantation/

(Visited 447 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Uffe Lorentzson februari 24, 2020 at 4:44 e m

    Hallå… Har du hört talas om Alopeci???

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.