Morran på shoppingrunda!

Det enda jag har gjort här i Izmir är att shoppa och gå runt och kolla på saker, jag känner mig superpigg trots att jag sover ca 3 timmar per natt. Jag vaknar upp pigg men kan ändå inte somna på kvällen. Somnar av ren utmattning runt kl 6 på morgonen och vaknar mellan 9-11 vilket suger men än så länge så mår jag bra. Längtar hem sjukt mycket även om det är mysigt här. Idag så ser man verkligen hur mycket näsan lagt sig. Är fortfarande svullen men har inte ont!

Imorgon så ska jag ju även få ta bort mina stygn!! Är så taggad! Och imorgon är ju sista dagen här för på onsdag morgon så åker jag hem. Jag har ju vart hemma väldigt lite 2020, var två veckor i helsingborg, en vecka i malta och så nu har jag vart 8 dagar här. Ser fram emot att komma hem så mycket och bara mysa, kolla film och STÄDA OCH DONA. Att man längtar efter det? Är så taggad på att ta hand om mig själv, läsa en bok och bara vara. Är på en plats i livet nu där jag mår så bra. Och när jag mår bra så vill jag inte fly, jag vill hem.

(Visited 622 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anonym februari 24, 2020 at 9:02 e m

  Sömnen stabiliserar sig nog så småningom. När kroppen blir tillräckligt utmattad, kommer du att sova ikapp.
  Du får fan sitta ett tag i dyra lägenheten nu, för att få ner genomsnittliga dygnskostnaden. Är du bortrest halva året, blir det ju dubbelt så dyrt med lägenheten.

  Reply
  1. Anonym februari 24, 2020 at 9:59 e m

   Snacket om lägenheten var bara dravel och ett torrt skämt, men det fattade väl folk.
   Kan man inte sova och inte har andra att chatta eller umgås med, så kan jag skriva hur långa rants som helst och efter någon timmes läsning, somnar du garanterat. Eller väck MH, så kan han väl underhålla dig.
   – Jo, jag har läst om det partnerskapet i en tidning: ”Alltså vi är inte tillsammans, men vi ligger väl typ. Mysigt, berättade Paow …”
   Det kan heta något annat än partnerskap, men uttrycket var roligare än det gamla vanliga.

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *