Sista dagen.

Hej på er. Alltså jag har en sådan BRUTAL hemlängtan. Vet att jag klagat om det. Men även om allt gått i princip felfritt här så längtar jag hem till min säng, min roomie, min katt, svensk mat, mina vänner,mattias, min syster min mamma och pappa osv. Brukar aldrig känna hemlängtan. Men eftersom jag inte vart här på ”semester” så har 8 dagar vart lite lång tid att vara själv. Iallaflall för mig som verkligen behöver stimulans från mina nära och kära hela tiden. Så det har vart lite jobbigt att vara själv.

Men sak samma. Imorgon bitti så åker jag HEM! Med en ny näsa som kommer att få mig att känna mig ännu snyggare än innan och jag vet att det kommer att vara värt det.

Idag så var jag på mitt sista återbesök hos Dr.Iris och han tog bort tejpen på min näsa. Dock ÄR det fortfarande svullet och kommer att vara det till och från i ungefär 6 veckor sa han. Men man kan verkligen redan börja se hur det ska bli!

Jag kommer inte att behöva tejpa min näsa heller då jag inte behövde bryta den på något sätt. Jag är verkligen nöjd med Mono kliniken alltså, allt har vart så enkelt. Inte smärtfritt, men enkelt! Som folk säger, no pain no gain lol haha.

Fortfarande svullen o lite blå, men ni ser formen. ÄLSKAR! Tänk att svullnaden kommer gå ner och att det är 1 års läketid. Men att man ska se den strösta delen av reslutatet efter 6 veckor.

(Visited 848 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym februari 25, 2020 at 10:16 e m

    Igår publicerades inte en kommentar jag skrev under inlägget ”Morran på shoppingrunda!” (24 feb)

    Tolkar det som att texten var olämplig på något sätt eller pinsam, men det gör inget. Jag får med tiden försöka lära mig vad som accepteras i ditt kommentarsfält, fast jag är sällan elak utan nog bara spontan och då går det undan att skriva en text. Plus att filtret mellan hjärna och fingrar är tunt som fan, för att inte säga ganska obefintligt. 🙂 🙂

    Trevlig hemresa och bli inte förvånad om det blir karantän efter landningen i Sverige pga Coronaviruset.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *