Monokliniken

I samarbete med Monokliniken

Hej på er. Nu ligger jag här nyopererad och ska jag vara ärlig så gör det fruktansvärt ont. Men efter att ha fått sett en del av slut resultatet så känns det just nu i skrivande stund värt det. Men hade ni frågat mig för 2 timmar sen så hade jag inte tyckt det.

I tisdags så hoppade jag på flyget mot Izmir som ligger i turkiet för att operera min näsa. Det är något jag velat göra länge så inga pekpinnar tack. Allt gick smidigt och dem på Monokliniken har transfer mellan flygplatsen och villan som man bor i innan och efter operationen. Jag gick och la mig direkt sen på onsdag morgon så var det dags att åka mot kliniken för konsultationen hos deras proffsiga läkare Dr.Idris som även pratar svenska vilket känns tryggt. Sen fick jag åka till sjukhuset för att duscha, byta om och få lugnade innan det var dags att åka in i på operationsbordet. Och ska jag vara ärlig så var det svinläskigt med alla lampor och allt, narkosen och att sen vakna upp på operationsbordet helt snurrig utan att fatta någonting var läskigt. Men så fort dem sa att allt gick bra så kändes det bättre. Sen kom kirurgen in på mitt rum och visade bilder som han tagit innan jag hade börjat svullna upp allt för mycket.

Jag fick sova kvar en natt på sjukhuset, och med facit i hand kan jag säga att den här natten kommer att bli ännu värre. För det gör så fruktansvärt ont, det svider, kliar rinner och stramar i hela ansiktet och svullnaden blir bara värre och värre. Vet att jag frågat kanske 10 pers som gjort en näsoperation och ca 9 av 10 har sagt att det inte alls var en farlig smärta. Utan att man ser värre ut än vad det är. Men alltså, jag har SÅ ont. Min enda dåliga upplevelse är att jag inte får smärtlindring jag känner att jag behöver med morfin nu när jag är tillbaka i villan. Utan det enda jag får är en starkare dos av alvedon/ipren. Jag har inte sovit på nästan två dagar, så det hade vart skönt att få någonting man kan sova på, eller som iallfall gör en väck eller något.

Men dem säger att andra natten är värt. Så får helt enkelt bara hoppas på att det blir bättre imorgon. Det är helt enkelt bara att hålla ut.

Väntar snällt på kliniken innan min konsulatation:)

Jag och dr idris

Innan operationen. Sista bilden på mitt ”gamla” ansikte haha.

Så snurrig på det lugnande innan operationen.

Alltså detta är typ det värsta som finns? Så obehagligt.

Och såhär snygg var man direkt efter operationen. Dock betydligt snyggare än vad jag är nu. Svullnat gånger 5 nu kanske..

 

(Visited 5 919 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Paow visar upp förändringen – efter nya operationen | Hänt.se

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *