Kokosolja som glansgivande?
Hej på er! Idag så har jag och DP bara chillat hemma. Han gav mig frukost på sängen, en smoothie med alijer och hallon och stevia socker. Mums! Men nu skriker magen efter mer mat. Har duschat i typ två timmar och faktikst haft i kokosfett/koksolja i håret. Det funkade faktiskt super och mitt hår har fått supermycket glans.. Rekommenderas att testas!
Om man inte vill ha det som inpackning så kan man bara smörja in lite i blött hår så luktar det supergott och man får en massa glans! 😀
Haha bjuder på bilden. Helt osminkad!
Lånat bilden från google. Visar bild sen på mitt hår!
(Visited 133 times, 1 visits today)
Fanny Sahlin
Det ska vara jättebra! Man kan ha den till mycket. Äta, ha i håret och smörja in kroppen. Använder den till min hy, det är super 🙂
Elsa
Kokosolja – http://bit.ly/2axd3Vh Jag använder kokosolja och har gjort i ett år. Är helt frälst. Använder mest på kroppen efter att jag kört peeling eller i ansiktet under ögonen främst då. Det har tagit bort massor av mina bristningar (blekt). Så fortsätt, det har hjälpt mig jättemycket.
Emma
Ännu bättre är andelolja – både till kropp och hår. Rekomenderas starkt.
@Fanny Sahlin: inte ska du äta kokosfett, det är bland det mest hälsofarliga fettet, näst efter palmolja.
Lena
@Emma
Du verkar inte vara insatt ,kallpressad kokosolja är inte farligt!
Läs på !
🙂
Lotten
Eller så kör man massor av inpackningar varje vecka lr som balsam, så blir håret som silke, särskilt om man behandlat med med färg lr permanent.
Maja
Det från markatta är inte hälsofarligt alls, det är jättenyttigt.
Det farliga kokosfettet är det som inte är kallpressat och som säljs vid smöret i en silvrig förpackning.
Det från markatta är ekologiskt tål hög temperatur i stekpannan, vilket är bra!
@Emma
Snälla googla lite innan du slänger ur dig gamla myter
Håller du på med tallriksmodellen också?
Lena
Dessutom har jag läst att man kan ha det till mycket mera som t,ex vid torrhet ”intimt” om slemhinnorna av någon anledning är torra,t,ex vid ”klimakteriet” vilket den största delen här inte är,men ville bara säga det så kan ni ju googla själv innan ni testar ,man kan ju använda kokosoljan (kallpressad) vilket är en metod där man pressar ut oljan långsamt utan värme,dock blir det naturlig värme från pressen som dock inte överstiger 40C och då kallas det kallpressat eftersom den inte överstiger 45C
Den får inte vara gul,då den sannolikt har blivit upphettad,den skall bli klar som vatten när du smort in dig ,detta är vad jag vet och lite till om kokosolja ,förresten när man använder kokosolja till fritering så skall man inte gå över 170-80C men det räcker långt till de flesta maträtter.