donken

Hellu & godmorgon, jag och Dessie somnade runt kl 5 igår till Ellens show, skit bra. Och hon är så gullig när hon dansar. Lite oprah varning fast med mindere "dokumenter" likande. Haha, sen så väckte pappa oss runt kl 11 och jag var på ritkigt dåligt humör. Var arg och skrek gubbjävel till han, inte för att han hörde det. Men jag var arg, så jag och dessie dushade. Och sen så åkte fick vi skjuss hem till min mamma Sen så svängde pappsen iväg in på donken så jag blev gllad igen :). Och nu är vi här i allafall. Och hela familjen åkte härifrån prevcis när vi kom hit. Så vi har FF i ett par timmar till tröst. Men nu ska vi fixa oss och gå ut snart . Puss 😀
jag och Desirée för 4 månader sen 🙂
Posted in: Livsstil
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *