Godmorogn

Mjo lite wannabe Dessie med namnet kankse. Men nu är det iallafal rättstavat, och jag som alltid haft svårt att skriva mitt efternamn för att jag har alltid skrivit det så fort. Så det måste jag också jobba på. Förresten, vad tycker ni om min nya heder ? Och jag passr på att börja morgonen med en fråga som jag fick. För ni alla verkar vilja att jag ska svara på lite frågar då och då ?

Postat av:

Om du går in på din gamla (soblond)kan inte du svara på frågorna kring kjolen och armbandet, du vet "outfit" och så har du på dig en vit tröja och svart kjol med lite färger. Jag skulle vilka veta vart du köpt silvriga armbandet och om du köpt kjolen nyligen på GT, om den finns kvart? (a) tack paow

 

Mitt svar till dig, armbandet är Desirées men går att köpa på punkt shop mitt i mot donken i tc/hötroget. Och kjolen är köpt på som du kallar det "gt" och den är helt ny dära. Så jag tror nog att den finns kvar. Puss

(Visited 47 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Danijela januari 26, 2009 at 4:35 e m

    Du har skrivit Danilsson istället för Danielsson på din header, haha 😛

    Reply
  2. victoria augusti 21, 2009 at 2:42 e m

    e de sant att du och amar har varit kompisar, när du hade svart hår , jag tror du gick i hagaskolan då , puss

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *