godmorogn

Hellu, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag säger bara en sak. Smäärta och magont, kan inte äta knappt. Sitter nu och äter barnmat från 8 månade. Kankse borde tagit från  ist ? haha.. Kom precis hem från skolan, efter en halv lektion därefter att några i min gamal klass sätter på brandalmarmet och går med särade ben och leker gangster, och säger "nu skipper vi ialla fall matten som tur är" haha. Jag sitter och suger på en isbit, okej. Själva hålet gjorde verkligen inte ont, det kändes knappt. Och inte efter, men dagen efter. Ouuuf, nu gör det ont. Okej inte överdrivet, men jag är huungrig ! Och kan inte äta godis, men det är bra. Så nu passar jag på att sluta röka. Hih.. Bra va ?

En bild rån igår på raffis jag och jenoaT 🙂

haha pj vad jag ser ut..

Posted in: Livsstil

You might also like

BYGISELA - ROADTRIP! Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - ARRIVAL Caroline Roxy - 365 days Josephine Qvist - A NICE WALK SHE SAID Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *