godmorogn

Hellu, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag säger bara en sak. Smäärta och magont, kan inte äta knappt. Sitter nu och äter barnmat från 8 månade. Kankse borde tagit från  ist ? haha.. Kom precis hem från skolan, efter en halv lektion därefter att några i min gamal klass sätter på brandalmarmet och går med särade ben och leker gangster, och säger "nu skipper vi ialla fall matten som tur är" haha. Jag sitter och suger på en isbit, okej. Själva hålet gjorde verkligen inte ont, det kändes knappt. Och inte efter, men dagen efter. Ouuuf, nu gör det ont. Okej inte överdrivet, men jag är huungrig ! Och kan inte äta godis, men det är bra. Så nu passar jag på att sluta röka. Hih.. Bra va ?

En bild rån igår på raffis jag och jenoaT 🙂

haha pj vad jag ser ut..

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. :D januari 30, 2009 at 7:13 e m

  hmmmmm vilka kan dt vara xD

  Reply
 2. Anonym januari 31, 2009 at 6:52 e m

  Heiiij. Lidingö!

  Reply
 3. Anonym februari 1, 2009 at 8:40 e m

  vad har du köpt din trenscoat? eller hur det stavas

  Reply
 4. johanna olson augusti 16, 2009 at 11:39 e m

  Hej paulina, följer din blogg varje dag och följt dig sedan ungefär ett år tillbaka! Jag undrar om du vet en bra sida eller vart jag kan köpa en såndär stor vinerjacka som du har/hade på din första blogg, den stora vinterjackan blå i färgen och grön, det skulle vara jävligt snällt om du kunnde tipsa mig på något bra ställe på internett eller också i butik var den finns, tack på förhand snygging, om du nu skulle svara på det här så kan du skicka svaret till [email protected]
  / Johanna Olson, pusssss

  Reply
 5. paow februari 6, 2010 at 9:17 e m

  HEJ PAULINA! Jag brukar läsa din blogg ganska ofta, för jag tycker
  du verkar så rar. Hoppas du läser detta btw. EN FÖRÄNDRING som
  jag har märkt hos dej, att du (inte är som alla andra, sminkar sig som
  alla andra, och försöker vara som alla andra, som du kanske gjorde
  lite förr) utan är mera dej själv nu. du verkar ha hittat dej själv ganska
  bra, och jag är glad för det! HA DE BRA ;)<3

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *