Örebro

Helluu, nu är jag framme i örebro. Eller det har jag vart ett bra tag egentligen. Är galet trött och bröjar känna mig lite febrig, jobbigt. Nu när det är helg och allt. Dessie kankse ska  åka hit imorgn. Och vi ska shoppa óch kolla och på travet, och nu kan jag äta. Har ätit godis, muuums 🙂 och visade pappa piercing. Och han brydde sig inte så mycket, det ända han sa " kan du äta?" Och ja det kan jag faktikst. Aja, finns inte så mycket att skriva om. Puss

Anonym om ättaaaa:

haha folk har inga liv, vrf ska ni kommentera elaka saker ? tror ni helt ärligt att ni kan knäcka paulina med små ord från små fega anonyma människor bakom en skärm. Skulle ens hälften av er våga säga de till henne face to face? Tror fan inte det. Alla blir så jävla kaxiga bakom data skärmen men in real life är dom bara en i mängden.


Sånt hära blir jag glad av att höra, det är exat så det är. Är det inte dags att sluta kommentera anonmtyt snart. Och börja stå för det man tycker ?

(Visited 38 times, 1 visits today)

19 Comments

 1. emma januari 30, 2009 at 9:20 e m

  men vad om folk börjar skriva de dom tkr med namn asså inte anonymt de spelar ju ingen större roll. du knr ju endå inte oss? 😛 så vrf skriva nmanet de gör ju ingen stor skillnad endå 😉

  Reply
 2. tove januari 30, 2009 at 9:26 e m

  de e klart att ett namn kan spela roll, fast du har ju rätt i att de inte gör större skillnad me tanke på att man egentligen bara kan hitta på ett namn.

  Men de visar ju iallafall att man står för det kan skriver, dom som skriver anonymt vågar väl inte stå för det som säger. Och jag tycker de är as fegt att kommentera elaka saker. Och dom flesta som kommenterar känner nog inte ens paulina och vet nog inte ett skit om henne, så frågan är om dom mår bättre av att skriva elaka saker till henne bara för att dom tycker de är kul att klanka ner på någon. Folk har fan blivit pinsamma, man blir ju inte direkt tuffare av att kommentera dumma saker. SHIT … väx upp förfan.

  Reply
 3. Raougina januari 30, 2009 at 9:38 e m

  nej ett namn kan inte spela roll, om jag tex heter sara, det finns tusen sara och man kan inte få reda på vem det är sm är just sara 🙂

  Reply
 4. tove januari 30, 2009 at 9:51 e m

  nej de va de ja mena, man kan ju egentligen lika gärna hitta på ett namn, eller aa som du sa, det finns ju tusen sara i Sverige ^^

  Reply
 5. E januari 30, 2009 at 9:53 e m

  Paulina. Jag tycker verkligen att din blogg är bra och jag läser den flera gånger varje dag och lyssnar på dina sminktips. Jag får själv massa kommentarer om att jag är fjortis, ful och äcklig och det är klart att man tar åt sig, vem gör inte det? Men det är bara det att det egentligen är dom som trycker ner en som är fula, i alla fall inerst inne. För dom kan inte ha ett hjärta genom att sitta och kommentera . Och den här kommentaren är säkert patetisk och folk kanske tycker att man inte har ett liv om man kommenterar såhär , men jag vill att du ska veta att det finns dom som verkligen uppskattar att du tar dig tid att skriva i din blogg 🙂

  Kram

  Reply
 6. Anonym januari 30, 2009 at 10:55 e m

  Måste bara få svar på en sak 🙂

  Vart har du köpt den där blåa tubtopen?

  Reply
 7. Anonym januari 30, 2009 at 10:58 e m

  vart köper du dina kläder? diggar din stil sjukt mycket.

  puss

  Reply
 8. sofia januari 30, 2009 at 11:18 e m

  Bakom en data skärm? BAKOM EN DATA SKÄRM? skojar svenska folket med mig eller? Snälla, som bilden då man ser hennes lös hår. Om ni inte kan låta bli att skriva det, visst ett namn spelar roll men om ni verkligen vill ngt så säg det till henne i verkligheten, och om ni inte känner henne och inte kan prata med henne i verkligheten så borde ni inte ens kommentera. Ni säger att det är tuuusen fel på tjejen, men om ni kollar på bilderna på henne så ser ni ju själva att hon är söt? och hon ser ju bra ut. Vem kan komma med ngt annat? Visst folk kan hitta dom där små svaga punkterna man inte gillar med sig själv. Men den som det är mest fel på det är er själva, paulina har bra självsäkerhet och god självkänsla medans ni därbakom skärmen inte har det. Ingen människa är perfekt, det vet alla om. Men bara för att ni inte gillar sättet hon ser ut på betyder det inte att annat folk gör det? Hon vågar bjuda på dig själv, hon gör videoinlägg och hela shitet och ni vågar inte ens skriva erat namn? Istället för att sitta framför datan borde ni ta er i kragen och försöka få bättre självförtroende. För hälften av er som skriver vill bara hitta på ngt för att ni är avensjuka. Det är bara slöseri med tid för er sjävla, om ni inte kan låta tjejen va så borde ni söka hjälp på riktigt! För alla ni som kommmenterar dåligt verkar ju vara riktigt besatt av henne? Det är bara onödigt för er själva, ingen är perfekt och det är bara att inse. Som Paulina, hon vet att hon har brister men hon tänker på det bra hos henne? Hon tänker på det hon tycker är snyggt hos henne? Det är det ni måste lära er, SJÄLVSÄKERHET!

  Reply
 9. Medina januari 30, 2009 at 11:39 e m

  Din familj måste ju vara oerhört stolt över dig så som du håller på. De har säkert gett upp hoppet om dig, redan förlängesen.

  Jag är über glas över att min dotter in blev som dig…Hon är 13 år och är otrolig mogen och klär sig inte lika sliskigt och billigt som dig… Jag försöker inte trycka ner dig eller något men det är vad jag tycker och tänker om dig.

  Kram

  Reply
 10. Medina januari 30, 2009 at 11:40 e m

  Ursäkta för mina fel-stavningar som jag gjort, skriver snabbt…

  Reply
 11. Medina januari 30, 2009 at 11:41 e m

  Sen vill jag bara lägga till en grej. Vem tar hål i tungan och sedan visar för sin pappa som inte bryr sig ett skit?! Helt jäkla sjukt säger jag bara! SJUKT!

  Reply
 12. Hanna januari 31, 2009 at 12:10 f m

  Jag tog hål i tungan och min farsa eller morsa bryr sig inte eftersom det är min egen kropp. Och om man vill ta ut den när man är äldre och blivit "mognare" så är det ju upp till en själv då. Det blir inte ett ärr så vem bryr sig. Du kan ju beskriva hur du menar med sliskigt och billigt. Hon kanske bara är stolt över sin kropp och vill visa det!

  Nu har jag sagt mitt.

  Puss <3 Stå upp Paulina! du har en fett bra blogg och just be yourself för det är den du är. Mitt motto är livet är för kort att vara någon annan! Be proud. Diggar dig jätte mkt puss <3

  Reply
 13. Anonym januari 31, 2009 at 10:54 f m

  hej!

  Reply
 14. malin januari 31, 2009 at 4:36 e m

  what are u doing in my hometown ? ;D har du gått på hindersmässan nåt ?

  Reply
 15. ulrica januari 31, 2009 at 5:35 e m

  ja, folk som kommenterar elakt anonymt är verkligen tråkiga. jag menar, visst, ibland kan de säga saker som faktiskt stämmer in på en fast på ett negatift sätt. men varför ska de komma och trycka ner en för, snacka om att inte ha något liv-.-

  Reply
 16. Anonym februari 2, 2009 at 12:02 f m

  jag håller med medina helt oh hållet!

  jag har en dotter som snart fyller 15 år. Och för två sommrar sen hade hon lite för mycket smink (enligt mig) och nu är hon väldigt mogen och ångrar hur hon såg ut då. Jag tycker också att du borta ta ett snack med dina föräldrar om det. Om dom ens bryr sig! tycker det är förjävlgt..

  Reply
 17. paulina februari 5, 2009 at 11:11 e m

  Kära Medina och anonym… Angående min dotters piercing så blev jag inte vidare glad,då jag har nedsatt hörsel och kan få svårare att höra henne.Gett upp hoppet???Annars,upp till henne, har en jättebra dotter som sköter det mesta riktigt bra,har dock svårt med skolan,men kämpar på där nu.Lovar dig att här ges inga hopp upp.Snarare stolt över att Paulina är så pass tuff och tar för sig av livet och vågar stå för vem hon är.

  Som sagt så är hon 15 år och det hon skriver om sex och alkohol får ni läsare ta med en nypa salt.

  Lovar er att jag har så full koll jag behöver när Paulina är ute med kompisar el på partaj.

  Hämtar alltid om ute sent och alkotestar vid behov.

  Sliskigt billigt som dig…inte trycka ner dig…

  Det är sorgligt att vissa i*****r inte har bättre för sig än att klanka på en tonåring.

  Peter/Pappa till Paulina

  Reply
 18. Anonym mars 22, 2010 at 11:36 f m

  hahahahahha lol han/hon var ju själv anonym

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *