ångest

Förlåt, om jag tjatar om dessie hela tiden. Men jag får helt ärligt ångest på henne. Hon undrar vilka jag umgså med. Och jag svarade Natali Cassi steffi osv. Hon bah haha vilka jälva nobodys. Bara för att dom inte är plattan barn så är dom inte nobodys ? Jag kankse är mera omogen en dig, men jag har lärt mig vilka personer och umgången jag bör hålla mig bora ifrån. Dom som gör så att jag mår dåligt och får ett värre rykte, jag har lärt mig umgås med normala personer. Inte såna som sitter ute och dricker i en park och slutar sin dag med att gå och tigga pengar till en cheesburgare på donken. Nejnej, jag har lämnat allt det dära för länge sen stumpan. Som sagt, man måste lära  sig krypa innan man kan gå. Och för vissa så tar det tydligen lite längre tid att komma upp från barnbassängen och ta ett steg till och gå till den stora. Japp, det är lite synd faktikst tycker jag. Du skämmer bara ut dig, hur du en gör. Folk kankse tycker illa om mig, för att jag umgås med dig. Du pajade mitt rykte, som jag hade jobbat på. Som precis blivigt bra. Och nu framstår jag som "dessie" pinsamt nog. Men jag ska lämna dig föralltid jag lovar, och jag vet hur du är. Jag kommer att le , på ens tanken av att du bestämt dig lämna mitt liv. Som sagt som du sa, jag är känsolkall, har svårt att få känslor och bryr mig inte om andra. Japp, tahts the way I am. Medans du kommer att ligga och lyssna på " you can put the blame on me" och ligga och gråta och sakna mig. Jag känner dig innan och utantill Desirée Nilsson, men för varje dag som går. Så växer mitt hat för dig. Medans jag föröskte och vara lite trevlig och be om ursäkt, sen så kommer du med såna hära kommentarer. Såg att du fick en där det stog att jag "viker ut saker om dig på bloggen". Japp det är mitt liv min blogg, som en dagbok jag skriver vad jag känner. Och ni skiver att jag "lägger ner alldeles för mkt tid på att skriva om dessie" så japp. Jag har tid, för jag vill att alla ni ska veta hur hon är. Visst jag gör fel, och du vet hur jag tänker "nu kan jag knulla din kille utan att få dåligt samvete". Haha ! Du kommer inte att komma långt, tänd lampan i kartongen och välkommna verkligheten.

( Denna del bortagen: Pga bloggen hackar!)

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Blå lagunen Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *