AS TRÖTT

Mår inte så bra.. Eller det kankse beror på sömnbirst men är iallafall trött i hela kroppen. Sov knappt något igår natt i förrigår natt och inatt. Måste fan käka sömnatabletter, igår så räckte det tydligen inte med att vila ut mig. Somnade runt kl 3 och vaknade kl 11. SKÖNT ! Men idag, kl 3-6.. Lyckat ! Fan vad värdelös jag känner mig ibland, måste börja se till att ta i tur med mitt liv. Jag sköter mig hyfsat bra, förutom skolan då. Och det är jag lite småstolt över *smile* .. Jag dricker inte alls lika ofta som många andra av mina kompisar, är hemma i hyfsad tid varde dag. Och till er alla som tror att min fader inte bryr sig. Sug på den ! Det ända han kunde komma med var, dom hära kärrninga är säkert 40 bast och sitter och läser en tonårs blogg. Jag blir fan irreterad, vilket lyckat liv. Woho jag älskar min pappa. Och min mamma med för den delen 🙂

Postat av: Medina

Din familj måste ju vara oerhört stolt över dig så som du håller på. De har säkert gett upp hoppet om dig, redan förlängesen.
Jag är über glas över att min dotter in blev som dig…Hon är 13 år och är otrolig mogen och klär sig inte lika sliskigt och billigt som dig… Jag försöker inte trycka ner dig eller något men det är vad jag tycker och tänker om dig.

Kram

Postat av:

jag håller med medina helt oh hållet!
jag har en dotter som snart fyller 15 år. Och för två sommrar sen hade hon lite för mycket smink (enligt mig) och nu är hon väldigt mogen och ångrar hur hon såg ut då. Jag tycker också att du borta ta ett snack med dina föräldrar om det. Om dom ens bryr sig! tycker det är förjävlgt..

 


Postat av: Peter

Kära Medina och anonym… Angående min dotters piercing så blev jag inte vidare glad,då jag har nedsatt hörsel och kan få svårare att höra henne.Gett upp hoppet???Annars,upp till henne, har en jättebra dotter som sköter det mesta riktigt bra,har dock svårt med skolan,men kämpar på där nu.Lovar dig att här ges inga hopp upp.Snarare stolt över att Paulina är så pass tuff och tar för sig av livet och vågar stå för vem hon är.
Som sagt så är hon 15 år och det hon skriver om sex och alkohol får ni läsare ta med en nypa salt.
Lovar er att jag har så full koll jag behöver när Paulina är ute med kompisar el på partaj.
Hämtar alltid om ute sent och alkotestar vid behov.
Sliskigt billigt som dig…inte trycka ner dig…
Det är sorgligt att vissa idio**r inte har bättre för sig än att klanka på en tonåring.

Peter/Pappa till Paulina

2009-02-05 @ 23:11:31
URL: http://paulinadanielsson.blogg.se/

 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (99)
 • anna

  Ofta är det folk som har så fruktansvärt meningslösa liv själva som har tid att störa sig och klanka ner på andra. Att man orkar lägga tid på hur en person lever, som man inte ens känner, är ofta ett tecken på att man inte är tillfreds med sitt eget liv.

  Konstruktiv kritik och omsorg är en sak. En helt annan att försöka kränka en annan person..bekymrar mig att det är vuxna kvinnor, som dessutom är mammor, som beter sig så. Pinsamt!

  Så länge du är rädd om dig och mår bra så ska du leva ditt liv precis som du vill.

 • Anonym

  Jag förstår inte hur vuxna mammor kan skriva så till en 15åring!?!?!?! Så jävla pinsamma och sorgliga människor

 • Jennifer

  HAHAHA, okej jag måste kommentera alla föräldrar här….

  För det första; är ni HELT SÄKRA på att ni vet vad era barn gör när Dom kanske "sover över hos en kompis" eller "är på bio"? Jag vet hur duktig man vill verka i ens föräldrars ögon. Hur man inte vill göra dom besvikna och sånt. Min mamma trodde att jag var "duktig" ett ganska långt tag, haha 😛

  Och FÖR DET ANDRA undrar jag vad ni gör på den här bloggen, vad är ni, 3 dubbelt så gammal som tjejen eller? Haha, jag tycker att det är lite roligt iallafall 🙂

  Sen vill ja säga att ja gillar att läsa din blogg och alla roliga kommentarer xD Fortsätt så!

 • Anonym

  Haha din pappa är tuff ;D

 • E

  haha eller hur, moget att vuxna människor skriver så till en 15 åring? 🙂

 • m

  grym pappa säger jag bara 🙂 jag hade vart stolt om min pappa hade sagt så, men min är tvärtom: han skäms över mig utan anledning:o

 • Anna

  Haha… Jag är en sån där 40åring som läser tonårsbloggar :D… Jag har tre barn (eller alla är ju inte barn längre) 20, 18 och snart 13. Ungdomar är ungdomar och låt ungdomar få vara just det. Man kan inte göra mer som förälder än prata med sina barn om hur man ser på saker och ting, med lite tur och skicklighet kommer även tonåringen att växa till till sig och förstå. Men man måste få göra egna misstag för att kunna lära sig något av det liv som vi vuxna inte förmår att lära ut. Med detta vill jag inte säga att jag tycker det är ok med alkohol i unga år, eller droger för den delen överhuvudtaget. Men som jag alltid har sagt till mina barn; Kom i håg telefonnumret hem, att vad som än händer, ring alltid hem. Att ungdomar kommer att prova diverse olika grejor är det enda man kan vara riktigt säker på, det enda man inte vet är NÄR. Tänk på det alla föräldrar. Kan andras barn kan även dina!

  Förlåt att det blev lite långt, men detta kan kan jag prata om lääänge.

  Ha en bra dag och en trevlig helg! 🙂

 • Mathilda

  Fin blogg 🙂 Kul att läsa!

 • B I K I S E N

  tycker det är pinsamt att mammor skriver sånt.

  du klär dig hur du vill och man lever bara en gång

  så varför inte testa allt som finns att göra egentligen?

  man har ju ett eget val liksom, och ens föräldrar är till

  för att finnas och älska en vad man än gör och även

  komma med råd om saker, och är det okej för dina föräldrar det som du gör, så varför inte? det är ju dom som bestämmer över dig och ingen annan och dom kanske vill att du ska prova på saker och misslyckas för att lära dig. nu blev det långt, sorry, men jag störde mig. ha en bra dag!

 • Marcus Å

  Usch vad trött jag blir på folk som är anonyma och inte kan stå för sina åsikter! Bara stå på sig och kämpa på! Fin blogg, allt bra annars? 🙂

 • josephine

  underbar farsa 😮 !

 • Irre

  men vilka jävla morsor!

  herregud, man kan ju tro att dom är fjortisar :oO

  vad fan snackar alla om mogen 13 åring?!

  det EXISTERAR inte!

  tonårslivet ska levas på ett sätt som e mer fritt än nånsin iom man inte vet bättre, man utvecklas.

  sen om mammorna som skrev e bittra kärringar som säkert hade ett vilt liv när dom va yngre e ju deras problem..men att klanka ner på någon när man e i den ålder.

  KLIMAKTERIEKOSSOR E VAD NI ÄR!!!!!!

  o jag vet vad jag snackar om, jag är minst 10 år äldre än dom flesta tjejer som läser denna blogg.

  o jag skulle aldrig få för mej att leva ett prydt klämkäckt liv bara för att jag råkar vara en viss ålder.

  man avgör SJÄLV!

  Cool farsa Paulina :o))

 • Lars S

  Det är bara att chilla som blir allt bra 🙂

  Ha en bra dag.

 • Nightfall

  Är det verkligen din pappa som skrivit det där? Hade han bråttom eller? Det låter faktiskt inte som att det är skrivet av en vuxen man, snarare av en 15-åring.

 • Fredde

  din blogg va ju nice adda msn [email protected]”>Fredde[email protected]

 • Matilda

  haha men gud 😛 Varför lägga sig i andras liv? 😛

 • BOB MARLEY`S B DAY!

  Let us celebrate a BIG legend!

  Let us stand up for our rights!

  Lämna gärna en kommentar på

  Teluvio.blogg.se

  För att visa ditt stöd, han bidrog i stor utsträckning till att göra musikstilen känd över världen. Vad kan vi bidra med?

 • Anonym

  haha din farsa är ju också en förlorare som du.

 • Ana

  Det var bra sagt av din pappa.

  Jag har också skrivit i din blogg att alla ska låta er vara ifred men som sagt människor är småsynt.

  Jag är 21 så jag platsar inte bland gamlingarna ;)Ha en underbar fredag.

 • John

  Barn som växer upp i kontrollerade förhållanden kommer bara ta igen det senare. Så då sitter dom och dricker hembränt i parken vi 17 års ålder.

 • Malin-hockeyfruga

  Sen tror jag precis som John att man heltklart tar igen det rejält i äldre år!! man lär av sina egna misstag!! Thats it!!

  tänkte bara tipsa om hur ni enkelt får fler besökare på eran blogg.. kolla in!!

  http://www.viraltrafik.se/?Malle

  Trevlig helg!!

  //Malin

 • HANNI

  Det hade ju likagärna kunnat vara du som skrivit kommentaren i din pappas namn. Om inte, så är det ändå pinsamt att han ska behöva lägga sig i..

 • Cristel

  Hanni: Jag tycker faktiskt att det är mer än rätt att hennes pappa lägger sig i. Vad skulle du göra om det var ditt barn och två vuxna människor/mammor klankade ner på hon/han? och varför bryr du dig så hårt egentligen vem som skrivit kommentaren..? det är väl jävligt bra att den är där så någon bryr sig.

  shit alltså så korkade en del människor är här. ni tror alltid det värsta om folk, ni spekulerar alltid det värsta om ALLT och ni är bara allmänt ego och negativa mot ALLA.

 • Cristel

  .. och med det sista i min förra kommentar menade jag absolut ingen speciell eller alla, utan allmänt när folk kommenterar negativt så är det så.

 • sara o lollo

  fin blogg och kul att läsa ;D

 • J.

  sv: åh, gud va glad jag blir av att få höra något sånt, tack så jätte mycket 😀 och kika gärna in igen 🙂 kram!

 • Madeleine

  stå på dig bara, man lever bara en gång! alla de föräldrar som läser din blogg har säkert upplevt det du går igenom själva eller så är de bittta pga att de aldrig fick vara som du! 😉 puss

 • Sarah

  Men orka att folk ska bry sig hur man lever och vad man gör. Du själv vet väl mycket väl vad du gör. Stå på dig och skit i vad andra säger!

 • Anonym

  JAG ÄLSKAR DIN PAPPA PAULINA ! 😀

 • Zatu*

  Säljer nu min skinnjacka som är inköpt på H&M, helt ny, aldrig använd!

  Nypris 998kr

  Säljes nu för 600kr

  *Storlek: 36

 • E L I N

  och du bryr dig fööör att`? får man inte lov att ha sin egna åsikt eller?

 • melisa

  alltså seriöst det här är fan sjukt. varför bryr ni er om vad andra människor gör? sluta klanka ner på folk, bry er om era egna liv. alla har rätt till att leva och se ut som dom själva vill. smaken är som baken och alla har sin egna stil och egna uppfattning om vad som är fint och inte. tycker paulina är en jätte söt tjej och är det såhär hon har bestämmt att leva sitt liv och om det är såhär hon vill se ut så får hon väl fan göra det? helt seriöst, no life dom som klankar ner på andra människor och försöker att få dom att må dåligt. tycker fan det är sorgligt att folk håller på såhär, vad fan tänker ni med? :S haha gud, låt alla vara som dom vill and live your own life liksom 🙂

 • Anonym

  paulina! du svarade aldrig på mina fråga om vad du tyckte om micha. " bekant på pa" och more.devote.se :/

 • malin

  fan vilken klockren pappa

 • Anna ... igen

  Sicken hetsig diskussion detta blev. Om vi som är vuxna ska lära våra barn någonting överhuvudtaget är det lika bra att agera själva som vi vill att barnen ska agera. Nu låter det återigen som ett uppfostringstrick. Men barn lär inte av det vi säger utan av det vi gör. Ta vuxet ansvar och finnas där för sina barn/ungdomar när dom behöver oss är det enda vi kan bidra med när de blivit så gamla som 15 år. Våga bara finnas och låt bli att dömma dom för att de har dåligt omdömme. Omdömme kommer med livserfarenhet och livserfarenheten kan man bara skaffa sig genom att vara omdömmeslös. Men alla lär sig om man har en normal begåvning.

  NU ska jag inte skriva mer.

 • Tanja

  HAHAHAHA! Vad töntigt, jag är 19 och mognare. HAHA.

  Ha det bäst

 • Ana

  Till dig och till alla andra besvara min fråga så hamnar ni på sidan

 • emelie

  PIMSAMT ATT TVÅ VUXNA MÄNNISKOR TRYCKER NER EN 15 ÅRING HAHA, OCH NI SKA SNACKA OM ATT VARA MOGEN?

  herregud

 • alexandra

  hahahaa, man kan inte låta bli att älska dig och desiree. så jäkla kul när kissie skriver om er också ;D you go girls!

 • Nathalie vesterlund

  Att vuxna människor och mäniskor i huvudtaget ens orkar lägga ner energi på att klanka ner på något eller säga elaka saker är helt oförståligt!

  Jag som snart 18 åring har aldrig i hela mitt liv fått för mig att skriva en omogen och elak komentar till någon som är yngre eller äldre än mig bara för att få den att må dåligt!

  Vem orkar lägga ner dålig energi på folk man inte tycker om? Det krävs så mycket av kroppen att tänka att någon är ful, äcklig, omogen osv.

  Varför inte bara vara glad, se saker från den ljusa sidan och sedan ge komplimanger på det man tycker är bra hos en person.

  Det gör så Sverige får en bättre social miljö, och de vill vi väl ha?

  Jag vill det iallafall!

  Kram på dig Paulina, och alla andra som läser detta.

  Hoppas ni förstår att människor som lägger energi på elaka kommentarer och att klanka ner på folk har oftast ett jobbigt liv bakom sig som de inte tagit itu med än.

  /

  Nathalie Vesterlund.

 • tiniii

  hon kommer att växa upp i sinom tid.,.

  låt folk få vara tonåringar haha

  det ingår i livet.

  krya på dig

 • tiniii

  hon kommer att växa upp i sinom tid.,.

  låt folk få vara tonåringar haha

  det ingår i livet.

  krya på dig

 • Felicia

  om detta nu är två vuxna personer som har skrivit, så tycker jag fan att det är skamligt.. hur kan man sitta och klanka ner på en 15-åring? :S snacka om att inte ha något liv eller vett i skallen för fem öre. riktigt jävla pinsamma är dom iallafall!

 • Matteo

  du är inte ensam med sömnproblem hehe, sover ca 2timmar per natt och vet hur det känns, det blir svårare med skolan speciellt om man redan har svårt. Klockrent sagt av din pappa föresten!

 • Medina

  Haha så det ska behövas att en pappa alckohol testar sina barn?

  Jag skulle skämmas oerhört om min 15 åriga dotter sitter och skriver i sin blogg om hennes vänner som hon ständigt bråkar med, hennes sexhistorier och hon har aldrig skrivit något bra alls i sin blogg. Ingen vett!

  Och du Paulina någon hade skrivit till dig om vad för betyg du har i skolan och du svarar att du aldrig riktig har fått betyg/poäng.

  Sen skriver en anna samma sak och då säger du 40 och sedan att du har MVG i svenska? Din stavning är ju också verkligen bra! Eller inte.

  Peter = en misslyckad förälder minsann!

 • Maja

  Sånt där är sjukt!

  Hoppas du får en bra dag! =)

  /Maja

  http://waitingforamiracle.blogg.se

 • Linnea

  detta är skam!

  Att mammor sitter och skriver sådana kommentarer på en femton årings blogg. De är en sak när ungdommar som är patetiska sitter och kommenterar varandras bloggar men när mammor kommer åh herregud. Du har ju iallafall att liv! Du roar dig. Jag menar om 30 åär vill du ju kunna sitta och tänka förfan va jag saknar mig barndom och fyfan va kul de va. Om deras döttrar är så jäklarns perfekta så kan dom inte ha speciellt kul. Man är bara ungdom en gång! Jag blir riktigt irriterad på essa mammor dom kan tro sig ha sina döttrar i tyglarna men ajg svär att dom inte vet hälften av dom sysslar med.

  Jäkligt bra skrivet av din pappa!

  KEEP GOING

 • Hanna

  Läs om min grova diss till kissie pissie

 • Anonym

  sjukt bra gjort av din pappa fan!

  dem morsorna verkar ju helt efterblivna!

  din pappa äger 😀

 • Berii

  Omogna morsor. De hade säkert dött för att vara i din ålder nu och göra det de vill!

 • alba

  HAHAHAHAHHAHHAFYFAN VAD SKÖN PAPPA! och assååååå ååh jag får damp på dom där "bra mammorna" asså jag är fan 100% säker på att deras döttrar inte är lika perfekta som dom utger sig för att vara. Hellre att ens föräldrar ser ens riktiga jag en en fejk liksom? Älskar din pappa !!! ahah:D

 • julia

  jag kan hålla med paulinas pappa där , jag tycker inte som ni andra gör . paulina är fin tjej och klär sig på sitt sätt dock är det fel . jag tycker om henne som hon är PRECIS som hon är även om jag inte känner henne längre lika bra tycker jag hon verkar vara en bra tjej . puss

 • Anonym

  Anledningen till att man läser andra tonårsdöttrars bloggar är att man vill veta mer vad som rör sig innanför pannbenet på sina egna. Sedan kan jag ju lägga till att det är även vuxna människor som har svårt med stavningen, det är inte bara ungdomar som skriver illa, det handlar ju egentligen om hur man skriver utan VAD man skriver. Det är heller inte bara ungdomar som blir missförstådda det gäller många vuxna också. Man undrar vad en del av er som läser här har refernser när det gäller vuxna. Visst finns det 18-19-åringar som är mogna, men tyvärr har de oftast en övertro på sin mognad och även det lär man sig vartefter man skaffar sig erfarenheter. Men ingen ska behöva ta så här mycket skit. Om P och hennes pappa har en bra kontakt och en kommunikation som funkar, varför ska andra bry sig?

  psst… (som ni ser har även Medina svårt att stava :))

 • Nadja

  GUD VAD DIN PAPPA ÄR BRA! bra att han skrev sådär! Helt rätt! Och paulina du är en fin tjej, och man ska få se ut som man vill, och herre gud att en del orkar klandra på dig :S ha det bra!

 • Sandraa

  YOU GO DADDY! haha:P

 • Sandraa

  YOU GO DADDY! haha:P

 • Medina

  Nej jag har inte svårt at stava, utan jag skriver väldigt snabbt och kontrollerar inte det jag har skrivit 🙂

 • Anonym

  Postat av: malin

  fan vilken klockren pappa

  2009-02-06 @ 13:30:52

  .. Okeeeej? Vad fan var klockrent med detdär? Haha, vad fan har nedsatt hörsel med piercing att göra? Man ser väl för fan. Skulle skämmas om jag hade en dotter som dig. Och jag förstår varför din mamma skäms

 • Anonym

  Bra skrivet av din pappa 🙂

 • Anonym

  asså medina?

  vad fan har hon med saken att göra egentligen!

  du får väl klä dig som du vill och skriva som du vill och vad du vill. sen så skrev hon att du inte kunde ha mvg i svenska. att stava/skriva på ett tangentbord har väl fan ingenting med mvg i svenska att göra?

  om paulinas blogg inte passar dig och du tycker att hon e så himla dålig så sluta läsa den då och stick härifrån!

 • Rebecca

  Hallo!

  Fatttar inte att vuxna människor skriver så…

  Bra gjort av din pappa tycker jag! 😀

 • Ella

  Asså, du är ju fan mognare än dom här mammorna som sitter och kommentar sådär, de är ju bara patetiska :S din pappa är grym!

 • Anonym

  nee din pappa värkar hur gullig som hälst!

 • Jebus

  Medina: Det finns en hel uppsjö terapisessioner du kan delta i som tar upp bland annat självförakt och hur man kan lära sig att se världen med ett nytt ljus.

  Som mamma är man en förebild och borde föregå med gott exempel för sina barn. Och du, som klankar ner på andra människor, verkar inte leva upp till den bilden. Det är inte okej att vara elak mot andra, eller hur?

  Så snacka inte skit. Du vet ingenting om hurvida den här flickans pappa är en misslyckad förälder eller inte.

  Där jag kommer ifrån kallar man sånna som du för "grusfittor". =)

 • - H*

  – hahahaha folk har inget liv idag /; så synd , gud vad många idioter det finns !

 • paulina/peter

  Anonyma PUCKO

  När någon piercar tungan förändras talet ofta,och som

  hörselskadad blir det betydligt svårare att uppfatta vad som sägs. Kan vara jättesvårt i bullriga el stökiga miljöer. Därför har nedsatt hörsel med piercing att göra,precis som jag skrev tidigare,men somliga är inte så klyftiga.

  Tack alla positiva kommentarer.

  Peter,pappa till Paulina

  ps. Ett tips till Smarta lyckade Mamma Medina….

  skriv lite långsammare så slipper du ursäkta din stavning hela tiden

 • matilda

  härligt att ha en pappa som stöttar en!

 • Federica P.

  Jag kan garantera att Paulina är världens bästa tjej, och att hon inte är en dum blondin som går på vadsomhelst. Utan istället är hon försiktig och väldigt ordentlig när det väl gäller! Plus att hon verkligen har börjat skärpa sig i skolan. Jag tycker paulinas pappa har gjort världens bästa jobb för han har en sådan fin dotter!

  / federica

 • Noretstar

  Gud vad lågt av kärringarna att skriva så! Snacka om att inte ha nåt bättre för sig.

  Jag själv är lärare på högstadiet och har träffat på alla sorters tonåringar. Nåt jag har lärt mig, det är att man ska behandla alla med respekt, även dem man kanske inte gillar eller dem vars stil man inte diggar.

 • Anonym

  Fy fan vad rätt. Morsor skaffa ett jävla liv!

 • kung

  va söööööt pappa paulina, diggar honom gaaaaaaaaaaaalet 😀

  kram

 • fanny

  herregud va folk är patetiska som bara sitter inne på internet och trackar ner på andra, låt paulina se ut som hon vill och ta tag i ditt eget liv och dom här mammorn som kommenterar är ju inga bra förebilder för sina barn heller direkt och allvarligt talat ni är för fan vuxna människor och sitter och trackar ner på ungdommar något måste ju va fel i huvudet då liksom. låt alla leva sina liv som dom vill! Hon gör iallafall något med sitt liv hon går till skolan och är med sina vänner och är på fester och säkert mycket mer saker som inte ni patetiska 40åringar vet något om!!

  Och det här med hennes pappa va spelar det för roll om han har pengar och han vill ge grejer till sin dotter för han älskar henne och tro mig jag lovar att varenda pappa i hela världen bryr sig om sina barn och det är riktig kärlek!!! Så gå och lek med dina barn istället för att sitta här och tracka ner på paulina! det va allt för mig!

 • Rebecka

  HAHAH HERREGUD! hur orkar klimakterie kossan hålla på?

 • soledad

  HAHAHAHA Medina måste vara världens sorgligaste mamma jag vet!. Att du ens orkar sitter och kommenterar vad andras ungar gör, Det är väl bra att hon talar om sånt , istället för att göra det i smyg? när det gäller saker som gå ut och dricker eller ha sex?? Vad får dig o tror att din dotter är en ängel och inte kan göra samma sak?vad vet du egentligen vad hon gör med sina kompisar.du har väll också varit ung? du borde hålla koll på ditt barn istället för att surfar runt på nätet och klanka ner på ETT BARN!! Hon är ung och inte långt kvar tills hon blir 18 och börja ta ansvar, låt henne njuta av det, man blir ju knappast 15 år igen! DU verkar vara en väldigt bitter person,med tragisk barndom , inga vänner och trasiga leksaker!

  JAG SKULLE SKÄMMAS OM JAG VAR DIN DOTTER..usch you're shady!! haha

 • Elin

  Jag blev chockad när jag såg det här. Okej hon sminkar sig, kanske för att hon har dåligt självförtoende (vem känner sig inte snyggare med lite smink på sig?!) och okej hon skriver om sex och alkohol, kanske för uppmärksamhet (men vem gillar inte att få det?!). Men att en såkallad mamma kan skriva något som att Paulinas föräldrar borde ha gett upp hoppet om henne bara för det är ju så pinsamt så det finns inte. Hade du Medina gett upp hoppet om ditt barn bara för att hon sminkar sig och har sex?! NEJ jag tror inte det!! Man älskar sitt barn vad dom än gör och hur dom än beter sig, och dom föräldrar som inte gör det, det är dom som är dåliga föräldrar!! Skulle man sluta älska sitt barn för dom här orsakerna så skulle mer än 80% av alla sveriges mammor ha slutat älska sina barn! Jag hoppas verkligen att det är en liten fjant som sitter och skriver och inte en riktigt mamma, för då är jag otroligt orolig över ditt barn, på hur du kommer ge upp hoppet om henne om något år! Förhoppningsvis har hon då en pappa som Paulinas som inte ger upp hoppet om henne!

 • Anonym

  BRA JOBBAT PAPPAN!!!

 • EMMA GULDBRAND

  Hejhej! Jag såg din blogg genom Kissies blogg. Och jag tycker om att läsa hennes blogg, de står jag för. Men de hon skriver om dig/er tycker jag bara är så jävla onödigt. För ni är typ i min ålder (är 93a) och jag hade blivit så jävla arg om jag var i din sitution.

  Men de finns ju en fördel också, du får ju mer besökare tack vare att hon gör de här! 🙂

  Men de jag vill säga är, du ÄR JÄTTE SÖT, du är de verkligen. Så fortsätt med din blogg och var den du är 🙂

  Puss från Guldbrand i GBG

 • h

  alltså, detta var helt seriöst dt värsta jag någonsin läst ;-O gud! och dessa skall vara föräldrar, frågan är ju hur de uppfpstrar sina egna barn, då de själva sitter framför en dator och klankar ner på en tonåring som de själva har nada att göra med. Om hon är så fel och dålig och din dotter eller son så perfekt, then fine. mind your own buissness liksom! Att pappan till och med skall behöva stå till försvars är ju helt jäkla sjukt!!!

  detta är din blogg, du skriver vad du vill, gillar dem inte dt, så fine. de måste inte ta sig tid till att läsa! och jag trodde fan att tonårsföräldrar var litt mer upptagna än så!

 • Carro

  Skäms på Medina!

  Förstår inte ens hur denna människan kan uttrycka sig såhär?! Vet hon vad hennes dotter gör på kvällarna/nätterna?! Du kanske tror du & din dotter har en bra dialog emellan, men en tonåring berättar långt ifrån allt för sina föräldrar..

  När man är 14 år experimenterar man med mycket, man håller på att bli vuxen, man testar gränser osv. Låt tjejen ha på sig vad hon vill, och låt henne sminka sig som hon vill.. & hur man än gör är det alltid någon som har kommentarer!

  Och Medina, om din dotter hållt sig borta från cigaretter, alkohol & sex & är så duktig.. tro mig, det kommer vid en senare ålder isf..

  Tycker pappa Peter är en bra pappa som låter sin dotter gå igenom alla faser en tonåring gör utan att hindra henne.. som Medina antagligen skulle gjort.

  //Carro

 • Anonym

  Dom ska väl inte lägga i sig i ditt liv? Du får väl för fan se ut som du vill! Tur att du har en bra familj som ställer upp för dig. Kramar.

  P.S jag tycker iaf att du är fin.

 • N to the O

  Tycker att det är PINSAMT att din stackars pappa stavar som en trettonåring! (om vi nu talar om hur pinsamma de mammorna är). Det är väl bara att säga grattis till att du har en så underbar och omtänksam fader som tycker om att genomföra ALKOTEST vid behov. jag blir smickrad av hans omtänksamhet, verkligen!

 • Anonym

  N to the O, alla har olika förutsättningar vad det gäller stavning och grammatik precis som alla har olika förutsättningar vad det gäller matematik och konsten att kunna haja när någon är sarkastisk eller ej.

  Men för all del, sitt du på din höga häst så sitter jag här och hoppas att du blir ollad i örat.

 • Madde

  Hej Paulina. Jag kan visserligen tycka att det är sorgligt att se så unga tjejer sminka sig och klä sig som om dom vore mycket äldre, pratar om sex och alkohol i så pass ung ålder. MEN det hör till tonåren, alla är olika helt enkelt. Vissa tjejer leker fortf med barbie och andra leker vuxna. Sen vet man ju hur killar i den ålder (och äldre) fungerar.. sätter på småtjejer som e lätta o välta o sen drar, sånt skär i mitt hjärta o det är det som jag benämner sorgligt. Men vem fan bryr sig om smink =)

  Men att VUXNA mammor sitter och skriver nedvärderande kommentarer som att dom är glada att deras döttrar inte är som dig osv.. HERREGUD säger jag bara, vissa växer då aldrig upp. Paulina, va glad att du inte har en sån morsa som dessa tjejer då har. Bittra jävla klimakteriekossor som inte har nåt bättre liv än att sitta o läsa tonårsbloggar hahhaha please get a life! Och då kan man ju undra va deras ungasr gör… dom lär ju kunna göra vafan somhelst när morsorna e så fastklistrade vid datorn för att följa en tonårstjejs blogg.. fyfan!

  Stå på dig Paulina, men ta det försiktigt också lilla du 🙂

  Kram Madde, 22 år

 • Buy or Sell - En bloppis, för alla!

  Har du gamla kläder eller andra grejor du vill bli av med?

  I så fall ska du besöka BuyorSell.blogg.se, där erbjuder jag alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben/rummet/lägenhet.

  En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla grejer som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd, för kan man fynda så är det på BuyorSell.

  Kika under kategorierna; Att köpa… & Att sälja… där står det precis hur du ska gå tillväga.

  Välkommen!

 • elin

  du medina, VARFÖR I HELVETE LÄSER DU HENNES BLOGG OM DU SÄGER ATT HON ALDRIG HAR SKRIVIT NÅTT BRA? seriöst låt henne vara bara? de är ju inte DITT liv eller DITT problem om hon inte går i skolan och sånt, inte för jag ens känner henne men varför ska du ens bry dig? låt henne och hennes pappa va förfan

 • elin

  oj, fel :p och du N to the O, DU är pinsam som lägger ner tid på att kommentera sånnadär onödiga saker, hur gammal är du egentligen?

 • M

  Hahaha dendär 'N to the O' är ju fan medina skulle jag tro!

 • krullis

  !GO paulinas pappa GO!

 • sandra

  kan nog inte sluta garva. gosh! jävlar vad många vuxna idioter det finns här i världen! Alla har rätt att vara exaaaaaaaakt så som dom vill utan att få en enda jäävla negativ kommentar om det, & de här var nog de töntigaste jag någonsin sätt.. att en helt okänd människa som föreställer sig vara vuxen är så omogen så den läser en 15 årings blogg & kommenterar en massor om vad dera egna 15 åriga döttrar inte har / hadde? GET A LIFE säger jag bara, det som ''paow'' paulina håller på med i sin ålder är för fan bara normalt! vet ni vad?;) orsaken till att deras döttrar aldrig fick en chans att skryta litegrann om sitt sexliv är för att dom är så jävla fula att dom inte fått någonting alls:) sug på den människor! aja, have a goog life!

 • sandra

  halloj i stugen igen, jag menade sett*

 • luby

  Det som är tragiskt är att du väljer att leva som du gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *