dagens händelse

Som ni har märkt så har det inte hänt någonting idag. Och medans jag skulle gå ner och köpa hambrugare till min stackars pappa. Så sprang det ut en gubbe mitt i gatans korsning medans jag beställde och skrek "jag är trött på livet" och sprkade på verenda bild som åkte förbi. Men till slut så stannade en bil, och så började dom slåss. :O Härregud, och så blev det värsta slagsmålet och säkert 10 st var inblandade. Och till slut så satte sig mannen ner och började gråta. Lite gulligt faktist, sen så gick jag hem med hambrugare och pompa. Mumms 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - Rockstar Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *