doonken

Okej, jag äter på mcdonalds varje dag. Haha, och jag och steffi såg verkligen fräsha ut när vi gick därifrån. Och dessie ? Jag lägger denna sopa till historien nu, för att hon försöker skryta om att hon ska på fest imrogn. Och alla måste skriva till henne, "fan vad c00l du är du ska på FEST!!!!!!!" Haha, ska jag skratta eller gråta ? Jag skrattar över att hon förösker skryta om att hon ska på fest, och gråter för att jag skrattar så mycket ! Men vet du vad gumman ? Nu skiter jag i dig, ta dig någonstans. puss på dig DESSIE. Men nu ska jag städa mitt rum, vi hörs lite senare puss. Och btw, tack Tobbe, barndoms kompis ! 😀 han är grym på det hära med design och sånt, visst ? Puss på dig med !

(Visited 17 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. sofia februari 13, 2009 at 2:12 e m

  varför bråkar du och dessie? 😮

  när jag började läsa era bloggar fattade jag det som att ni var as tighta men vet inte, förstår om du inte orkar dra upp det igen heller 🙂

  Reply
 2. merima februari 13, 2009 at 6:11 e m

  haha asså varför släpper du inte bara henne eller va man ska säga? du låter bara beroende av henne , skriver om henne fan hela tiden hahahhaha! spela roll om hon skryter varför ska du bry dej? gör dej bara mindre. o ofta hon skröt.

  Reply
 3. Linda februari 15, 2009 at 10:07 e m

  Ja, ni tycks ju få läsare genom att hålla på såhär, så det är ju en jätte smart idé faktiskt. Men sen tror jag de flesta skrattar åt er båda, lika mycket som ni säger att ni skrattar åt varandra, så det blir ju ett sablans skrattande..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.