Det här är till dig Kissie

 PUBLICERAT »  2009-02-06 @ 14:22:58 | KATEGORI » Allmänt | kommentera[5] Jag blir helt ärligt så otrolig iriterrad på denna människa och på hennes äckliga dubbelmoral!  Och jag kan helt enkelt inte hålla mig längre.  Kan någon förklara för mig vad det är för något fel på människan?  Jag tror ärligt att hon har någonslags störning.  Hon ska föreställa en förebild och är säkert det för många unga tjejer också.  Varför förstår jag INTE men det är en annan femma!  Som sagt vi kan leva med hennes diviga beteende och googlade drinkar.  Alla hennes retucherade bilder som hon själv fixat med med varierande framgång, hennes ankläppar och förfärliga klädstil.  Men nu har hon gått över gränsen.  Att hänga ut fjortonåringar i sin blogg och kritisera dem för deras sminkmängd, deras kläder och deras sätt att vara!  Snälla Kissie kom på något bättre!  Du är allt de du anklagar dom för!  Du har alldeles för mycket smink, förliten bh med extrem push upp, urringning ner till naveln osv.  Dom har iaf en ursäkt!  Det är OKEJ att vara fjorton och se ut så, dom har ju ännu inte funnit sitt rätta jag!  Men att vara snart arton och bete sig OCH se ut som du gör är allt ifrån okej.  Känner du dig hotad Kissie?  Att två yngre och betydligt mycket snyggare blondiner kommer komma och ta din plats?  Jag förstår det!  Du borde vara riktig orolig.  För trots deras ringa ålder har dom betydligt mycket intressantare bloggar en var du har.  Dessutom är dom uppenbarligen tio gånger mognare än dig.  Det är sorgligt Kissies, sorligt!

Och du ska veta, jag hade respekt för dig.  Jag kunde läsa din blogg och tycka den var rätt bra!  Men nu?  Jag är trött på din dubbelmoral men jag är framförallt trött på din barnsliga beteende.  Man ger sig inte på tjejer som är yngre än en själv, dessutom inte framför halva sveriges tonårstjejer.

Du kanske dessutom kan ta och berätta för sveriges ungdommar, hur otroligt missnöjd du är över din kropp.  Ja du tycker iaf att du är tillräckligt fet för att reducera bort en bit av innerlåren!  Folk hade nog nästan gått på det om det nu inte hade varit för hur extremt dåligt du gjort det?  Paint kanske?  Snälla Kissie Pissie, hur korkade tror du egentligen dina läsare är?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (88)
 • alba

  kunde fan inte sagt det bättre själv!

 • malin

  ojojoj, jag kunde inte vart stoltare över min hanna ! 😀

 • Anonym

  Lilla, lilla Paulina. Du och Dessie tar verkligen åt er. Kissie är betydligt mycket tuffare än er.

 • Rizzo

  jag kan hålla med om att hon inte borde ha lagt upp de där bilderna. jag tycker dock inte att det någonsin är okej att ta såna bilder oavsett om man är 14år eller 18år, de kan skada en i framtiden. och bara för att man är 18 betyder det inte att man hittat sig själv mer än en 14åring, det beror nog på från person till person!

 • Alexandra

  snälla, vem tror du att du är?

  du kan inte snacka skitom mig du som är så osäker på dig själv

  du skämmer ut dig barnunge

  FJORTIS – MÄRKT FÖR LIVET DET E DU DIN BLONDA JÄVEL

  "jag är inte naturligt blond så du kan inte kalla mig för en blond tjej sopm jag vet att du gör!"

  DU SKA FÅ SÅ MYCKET SKIT LILLUNGEN- VA BER'DD BARA!

 • maria

  tror ni ens att kissie tar åt sig av vad två dumma blondiner på 14 år säger? skulle inte tro det va, hon är lite mognare än så.

 • josephine

  då kan du läsa i min blogg om vad jag skrev om kissie..!!

  VI MÅSTE FÅ HENNE ATT SLUTA VARA DUM MOT ANDRA. OCH ATT DET ÄR HON SJÄLV SOM VILL VARA SOM EN KÄNDIS. eller vad hon tror iaf.. hahah

 • Tove

  Du paulina är så betydligt mycket mognare och bättre än Kissie. Jag såg henne på stan inne på gina tricot, hon och hennes fåniga vän gick före mig i provkön och pratade illa om Kenza. Jag HATAR KISSIE. Vem tror hon seriöst att hon är ?! Hon är inte någon jävla kändis! Jävla restyle tönt! Mer än hälften av hennes bloggläsare läser hennes blogg för att ha något att skratta åt, och det är bara synd att hon tjänar pengar på det ! FAN PAULINA DU ROCKAR SÖNDER KISSIE med hästlängder dessutom!!!!!!

 • Martina

  hahahha,det är fan sorligt. och om du kissie inte tar åt dig,vafan skriver du den där kommentaren? skriv inte till dom att dom är barnungar när du som är 18 sitter och skriver "du ska få så mycket skit lillungen – var beredd bara!". haha,hoppas du inser hur jävla mogen du är till för ålder. för ja skulle skämts att gå i dina skor bruden. och till er andra,det är fan uppenbart att kissie tar åt sig. hahah om ni inte ser det själv är ni fan skadade någonstans. haha, chilla med livet kissie!!

 • Anonym

  jag förstår inte hur ni människor orkar klaga på varandra hela dagarna. För helvete låt Kissie vara, Låt paulina vara, Låt Desiree vara !

  Kan ni komma på något vettigare att skriva än massa jävla skit? fan vem har inte snackat skit om någon nån gång ? det gör ALLA , tänk efter själv om ni är så jävla perfekt .

  jävla fjortisar är ni allihopa

 • hahahahah

  om kissie inte tar åt sig, varför lägger hon då ner tid på att skriva en kommentar?

 • Svar till hahahahah

  Men din blåsta, lilla snorunge.

  Tror du själv att det är Kissie som har skrivit kommentaren, eller?

  Om du nu tror det så är du jävligt efterbliven.

 • Jennie

  Naw, ber du dina kompisar försvara dig?

 • Matilda

  Folk som "Jennie" vill man ju bara döda, eller?

 • Anonym

  allstå kissie du kan draaaa! du tror verkligen att ALLA vill vara som dig och att alla älskar dig. haha herre gud, det är så sjukt roligt att du tror det så jag dör av skratt! du är patetisk, äcklig, ful. så LÄGG NER! fattar du? du tror kanske att du äger ut dom har tjejerna med ditt jvl bullshit snack, och med dina bilder på dom i din blogg. asså jag fattar inte ens varför du tar bilderna från dom? liksom hur orkar du ens? men det enda du gör att att du får dom att bli mer kända och ger dom mer besökare egentlige 😉 och du får mer folk emot dig. haha seriöst, ALLA vill typ att du ska lägga ner din blogg och skit. vad är du rädd för? sanningen? att paulina och desiree kommer ta över dig?.. isånnafall är du bara rädd för sanningen, för alla vet att deras bloggar är sååå mycket bättre än din. det är sant fan! det enda du tar upp i din blogg är dina äckliga ank-läppar, din gaykompis och alkohol? MOGET! vem bryr sig om dina läppar? – nej exakt, INGEN! liksom du fyller ut dina läppar för att du inte är nöjd med ditt utseende, OH CARFACE? nej du, försök hitta någon som bryr sig om dom. HAHA! det du håller på med just när är bara ruskigt pinsamt! snälla du är snart vuxen? kanske dags att växa upp? sorglig man kan vara som går på yngre tjejer..

 • Anonym

  så jävla rätt skrivet! kissie suger,hon är bara avis på att ni är så mycket snyggare=)

 • natalie

  men serriöst skärp er! alla tre, visserligen är ni yngre men ni ser likadana ut som henne. försök inte starta bloggkrig, alla hakar upp sig visst vi fattar ni gillar inte kissie men ni är som två bin i en bikupa bara två av miljoner. Om ni ville visa er mognare så ignorera kissie. jag tror knappast att hon sitter och väntar på att ni ska försvara er och lotsas som att ni hatar henne när ni tydligen har henne som förebild eftersom ni ser likadana ut. Tänk dock efter på vad ni lägger ut för bilder det kan jag som är 15 år hålla med om vem vill visa brösten för de som tittar på ens blogg? det är onödigt och pinsamt av er då kan ni väll lika gärna säga vad ni har för kup storlek ist för att trycka upp dom för att visa "hur stora" de är. ingen bryr sej om hur ni ser ut och omjag var ni skulle jag inte vilja bli ihågkommen som en blondin som visar brösten på hennes blogg. min åsikt bara, sluta säga emot kissie för hon gör tydligen inte något mot er som dte är nu. ett dåligt sätt att skaffa läsare på!

 • sumija

  2009-02-06 @ 17:37:23

  URL: http://ssumijas.blogg.se/

  Postat av: sumija

  kissie är en sorlig människa aså :'D fixar låren på paint, kan man bli mer korkad?

 • Anonym

  herre gud så löjligt det här börjar bli.

  alla ni klagar på varandra och säger att ni är omogna och allt men var mogen och sluta!

 • natalie

  dags att släppa dte och gå vidare vi säger att alla är omogna! ni låter kissie va hon gör samma med er så enkelt äre ju :)!

 • isabejb

  jag gillade den här texten skarpt, så jag slängde in den i min blogg också 😉

 • Anonym

  så jävla rätt

 • elina

  AHAH så jävla rätt

 • Anonym

  Det är skugga på väggen… Hon har andvänt blixten förstår du.

 • Anette

  Haha fan vad bra! Jag har väntat på den totala dissen av Kisse 🙂

 • Hannah

  man kan ju säga att dom flesta tjejer någon gång har varit inne i "fjortisstadiet". även jag. denna period pågår dock bara 1-2 år för dom flesta. men att vara 18 år & ägna sin tid åt att bråka med människor som är 4 år yngre. då är NÅGOT fel. Det räcker ju bara man går in på kissies blogg så ser man en fet bild över halva sidan där hon tryckt upp sina bröst ?!

 • Manlee

  Då var det dags för frågestund igen. Fråga vad som helst. Jag svarar http://manlee.blogg.se/2009/february/fragestund.html#comment

 • Anonym

  vad har kissie för lösen på sin blogg ?

 • Anonym

  Utmaning;

  Lista

  (x) snott den här listan från nån

  ( ) rökt fler än fem cigaretter

  ( ) varit kär i någon av samma kön

  ( ) Varit Hög

  (/) varit kär

  (x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

  ( ) blivit arresterad

  ( ) gått på en blinddejt

  (x) ljugit för en kompis

  ( )varit kär i en lärare

  (/) skolkat

  (x) varit kär i en av mina internetkompisar

  ( ) varit i Mexiko

  (x) varit i Turkiet

  ( ) varit i Afrika

  (x) varit i Europa

  (x) flygit

  (x) sett en del av mig själv brinna

  (x) ätit sushi

  ( ) åkt snowboard

  (x) tagit smärtstillande

  (x) älskar eller saknar någon just nu

  (x) gjort en snöängel

  (x) haft ett te-party

  (x) byggt ett sandslott

  (x) hoppat i en vattenpöl

  (x) lekt uppklädd

  (x) hoppat i en lövhög

  (x) åkt släde

  (x) fuskat när jag spelat spel

  (x) varit ensam

  (x) tittat på en solnedgång

  (x) varit med i en jordbävning

  (x) rört en orm

  (x) sovit under stjärnorna

  (x) blivit kittlad

  ( ) blivit rånad

  (x) blivit missförstådd

  ( ) tagit hand om ett råddjur/get

  (x) vunnit en tävling

  (x) gått mot rött

  ( ) blivit avstängd från skolan

  (x) varit i en trafikolycka

  (x) haft kramp

  (x) känt mig som en utstött

  (x) ätit ett helt glasspaket på en natt

  ( ) dansat i månljus

  (x) hatat ditt utseende

  ( ) varit vittne till ett brott

  (x) ifrågasatt min hjärna

  (x) varit besatt av post-it lappar

  (x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

  (x) varit vilse

  ( ) varit på andra sidan landet

  (x) gråtit mig själv till sömns

  (x) lekt polis och rånare

  (x) sjungit karaoke

  (x) betalat för mat med bara mynt

  (x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort

  (x) busringt

  (x) fångat en snöflinga på tungan

  (x) dansat i regn

  (x) skrivit ett brev till tomten

  (x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om

  (x) blåst bubblor

  (x) gjort upp eld på en strand

  (x) förstört en fest

  (x) åkt rullskridskor

  (x)fått en önskan inslagen

  ( ) haft sex med en apa

  (x) hoppat från en bro

  ( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne

  ( ) kysst en spegel

  (x) sjungit i duschen

  (x) burit en svart klänning

  (x) drömt att jag gift mig med någon

  (x) limmat fast din hand i något

  (x) fastnat med tungan i metall

  ( )kysst en fisk

  (x) suttit på ett tak

  (x) skrikit så att jag inte fått luft

  ( ) byggt en kärra

  (x) pratat i telefon i mer än sex timmar

  (x) stannat uppe hela natten

  (x) inte duschat på en vecka

  (x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

  (x) klättrat i träd

  (x) haft en träkoja

  ( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam

  (x) trott på spöken

  (x) blivit puttad i en pool med kläderna på

  (x) blivit tillsagd av en främling att du är snygg

  (x) brutit ett ben

  (x) fångat en fisk och sen ätit den

  (x) fångat en fjäril

  (x) gråtit så mycket att jag skrattade

  (/) fuskat på ett prov

  (x) glömt någons namn

  (x) sovit naken

  (x) svimmat

  (x) pratat med en främling i mer än fem minuter

  (x) spottat på någon jag ogillat

  ( ) varit otrogen

  (x) varit svartsjuk

  ( ) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

  ( ) sjunga en låt för nästan varje tillfälle

  ( ) sett flera porrfilmer

 • Anonym

  hahah jag såg kissie i stan förut aboooow finnar i hela fejset :O:O:O lovar fett ful fullt me finnar !!!!!!

 • Anonym

  Kissie, som endå är 18 borde visa att hon är äldre.. Visst ni ser inte bra ut men ho borde visa att hon är äldre.. i mina ögon är hon yngre än er 🙂

 • Anonym

  Paulina du är så jävla omogen . varför ta åt sig ? såklart man reagerar när hon är minst fyra år äldre än dig och ser lika dan ut som henne ? hon är äldre än dig respektera , du skulle reagerat lika dant om du såg en tio åring gå runt precis som dig tro inte att du är något en liten sminkhora som leker status bara .

 • lisa

  ÅH.. såååå rättt!!!

 • Julia - Frågestund på bloggen

  det blir bara kopia på kopia känns det som nu

  Fattar inte hur ni orkar :S

 • Louise

  Men kom igen.. Kissie ger er bara hjälp. Ni kommer ångra er den dagen då något händer er. För i denan värld vi lever i är det inte alls kosntigt om gubbar fått tag på er blogg… skulle varit kul att se vad ni sagt om 15 år!

  detta vr otroligt töntigt..

 • Linnea

  haha fan nu fattar jag varför hennes ben alltid ser så fuckade ut på bilderna! passar inte ihop me resten av kroppen!

 • Anonym

  haha, man kan inte annat än att hålla med…

 • Isabelle

  Alla som kommenterar och säger att Paulina är omogen för att hon tar åt sig, måste ju helt ärligt vara dumma i huvudet. Det är klart att hon ''tar¨åt sig'' (om hon nu i överhuvudtaget ens gör det). Det är för i helvete en tjej som snart fyller arton år som hänger ut en yngre tjej. Jag blir ledsen, för det är så tragisk av 'Kissie' att göra sådär, ingen förtjänar att bli smutskastad. OCH hon gillade inte att bli smutskastad av Katrin Zytomierska, och så gör hon samma sak.. Tragiskt. Det jag menar är att Pauilina har hur jävla stor rätt att ta åt sig. Det skulle jag ha gjort, och ni också för den delen. Så sluta skriv sånna där dumma saker.

 • Isabelle

  ajjdå.. tråkigt att hon alltid ska hacka sig på en :/

 • alex klasskamrat

  lilla gumman jag ska nog inte lägga mig i ert bråk, men är det inte så att tack vare att Alex hängde ut bilderna har ni fått mera läsare? "två yngre och betydligt mycket snyggare blondiner kommer komma och ta din plats" för det första kom inte och säg att du är snygg det är bara skitsnack det vet du mycket väl om och vad fan din otacksamma snorunge du hade inte haft alla läsare tack vare henne.. Dessutom har hon knappast tagit bort några lår i paint eller något annat program, hon är fan inte tjock någonstans, och hennes bh är inte stoppade eller fyllda med någonting.. fan vad patetisk du är ta reda på saker innan du kastar ur dig en jävla massa skitsnack…

  ta inte åt dig din dumma blondin, onödigt att göra det så jävla dramatiskt varför inte bara tacka henne?

 • Sara

  Men lilla gumman, lärde du dig prata innan dina tänder växte ut? Baby face

 • W

  HAHAHAHAH! Är på din sida Paulina men asså nu har ni skrivit VÄLDIGT många inlägg om så kallade " Hej jag heter kissie och jag vill ha uppmärksamhet" skit i henne fan. Det är ju hon som har bett sin kompis att försvara henne. Vilken idiot. Hon borde bry sig mer om vad folk i hennes egen ålder tyckae. HAHA KISSIE KAN MAN SJUNKA LÄGRE!?

 • Anonym

  hahahahhahaha sååååå syyynd.

  Du och dessie tar åt er feeeett mkt, typ varje dag skriver ni ett inlägg om Kissie, hahaha.

  Ni är ju körda blondiner alla tre

 • S

  Men orka att alla klagar på paulina om detaljer i texten, hon skrev den inte.

  Och om det nu verkligen var kissie som kommenterade här tidigare så tar hon ju också åt sig…

 • Athina

  ALEX KLASSKAMRAT… mitt svar till dig är att när du har tagit ut ditt aniskte ur Kissies arsle då ska du börja öppna din fula käft fattar du det? Jävla bortskämda snorunge.. Du säger själv att man inte ska prata om saker man inte vet om.. Du borde förklara det bättre till din lilla vän så kallade "kissie" för att det är hon som startar allt det här. och hon är tjock kolla bara på bilderna Paulina har lagt upp eller är du blind nu också eller? Kissie är och kommer förbli sveriges största fjortis hon är ingen förebild till någon i världen bara andra dumma fjortisar som ser henne som det.och en av de är du såklart. snälla gör oss alla en tjänst och hållkäften.

 • Jenilita

  You go girl:) kunde inte skrivit det bättre själv:)

  ha så kul ikväll:O)

  Kramish

 • Irre

  men att säga att ni är mognare e väl att ta i?

  det vet ni innerst inne att ni inte är.

  inget illa menat.

  visst idiotiskt att kissie skrev sådär men att hålla på att gnaga på det hela tiden gör inte saken bättre.

  släpp det.

  tonåringar vet inte riktigt hur ett liv ska se ut.

  så att spela mini-vuxen hjälper inte.

 • natalie

  Förvånandsvärt så håller jag faktiskt med dig-.- vem har inte varit "fjortis" när man har varit 14? men när man snart är 18 har det gått över gränsen-.-

 • Anonym

  du ser ju värre ut än kissie, och du är inte så mycket yngre. så vem har dubbelmoral? fatta din äcklig slampish, folk tycker att du är skabbig.

 • Sanna

  du är förfan patetisk

 • Ana

  men du alex skit kamrat ingen har bett alexandra att lägga ut bilder på de så de ska inte vara tacksamma för något hon åsnan borde skämmas så trött på era skitsnack ni är 18 ni borde veta bättre att ni inte ska bråka med yngre personer för att de kommer inte att ge sig och jag ser att de lyckas att provocera er haha så pinsamt värre.

  Ack en gång var jag som er jag tackar GUD att jag inte är sådan mer.

  Haha men fortsätt bråka alltid underhållande hela sverige njuter och skrattar 😉

 • Malin Sofia

  Det ringer high school-drama i mina öron….:) Men bra så, ni får en att komma ihåg hur det var att vara tonåring. Jag är glad att jag hunnit bli 23.

 • Anonym

  KISSIE ÄR BÄST INGEN PROTEST!!!!!!!! HON HAR SÅ FUCKIN´RÄTT KISSIE ÄR BÄST!!!!111

 • felicia

  Om det är så att du verkligen inte gillar kissie förstår jag inte riktigt varför du läser hennes blogg..

 • Alec

  Den här lilla dispyten er emellan är ju bara patetisk. Kissie skriver något om dig, du kopierar den texten och skriver ungefär "den som sare, han vare!" tillbaka. Det är så löjligt och orelevant. Dock är det ganska kul att läsa om! Så keep up the good work girls!

 • mirre

  hej paulina jag blev så sur när jag såg inlägget i kissies blogg även fast jag inte känner dig och dessie har bara sett er i enskede några gånger. men jag skrev en kommentar till henne:

  asså jävla miffo vf kommenterar du 14 åringar? haru inget liv eller? asså e så trött på dig och din fula äckliga ankläpp. du är en stor jävla bluff. Du springer själv runt med stoppad bh med push up upp till hakan, jag säger inte att dessie har det men låt henne vara seriöst du borde känna dig riktigt jävla ful eftersom att du klankar ner på en 14åring och det stämmer du e riktigt ful. och sen att du har sånt tråkigt liv att du ens bryr dig. svara på kommentaren för du ska försvara dig och ge mig en enda ursäkt att du ska TA en bild på en 14 åring lägga upp den ock klanka ner på henne :O

  skaffa liv äckel.

 • hej

  Kissie har den bästa bloggen som går att finna så sluta snacka skit om den. Och om hon inte skrivit om dig skulle du nog inte vara lika känd bloggerska! Tacka Kissie istället.

 • Alexandra Nilsson

  För det första så kan ni som utger att vara mig, lägga ner med det.

  Och ni som skriver "Alexs-kamrat".

  Jag tar inte åt mig av någon fejk-blonderad prostuerad dum omogen blondin som knappt kan stava sitt efternamn.

  Och paoW, om du hade mognat upp hade du väl inte gått och legat med halva stockholm?

  Du lär ha klamydia.

  Så, väx UPP!

 • jennifer

  Postat av: Alexandra

  snälla, vem tror du att du är?

  du kan inte snacka skitom mig du som är så osäker på dig själv

  du skämmer ut dig barnunge

  FJORTIS – MÄRKT FÖR LIVET DET E DU DIN BLONDA JÄVEL

  "jag är inte naturligt blond så du kan inte kalla mig för en blond tjej sopm jag vet att du gör!"

  DU SKA FÅ SÅ MYCKET SKIT LILLUNGEN- VA BER'DD BARA!

  – men lilla kissie, vad tror du att du är? snart arton och har no-life, och klankar ner på andra, woho du är så moooooooooogen kissie! Få mycket skit, HAHA! du som säger att du är mogen för din ålder, du borde ju kunna hantera sånt här, men nejnej! du ska bara ge tillbaka, fast jag glömde, du började, du är så fucking mogen kissie! men ge upp, är ganska säker på att det bara är få som gillar dig, medans andra hatar dig. Skaffa stil&klass mogna kissie! Och sluta gå på yngre, fega fula grej!

 • ditte

  SÅ JÄVLA RÄTT! OCH GUD VAD KISSIE TAR ÅT SIG!! annars skulle hon inte skrivigt en sådan kommentar! Tycker synd om henne! Du har mitt stöd i det hära!

 • Fzz

  Bra sakt paulina !

  horan kan fan hänga sig.

  hatar hennes blogg & hennes äckliga

  utseende.

 • HANNI

  Ja, Kissie må vara omogen och allt detdär. Men ser du inte hur jävla töntig du är som lägger upp sånthär på din blogg? -.-

 • Nina

  håller med Hanna !

  det är en sak att vara tonåring och klä sig och sminka sig så som ni gör tjejer.

  Men en annan sak att vara arton och göra det.

  Visst, alla får ju ha sin egen stil, men det där är tammejfan ingen stil kissie !

  VÄX UPP.

 • ALLA DESSA IDOTER ÄR CP SKADADE

  Vad har denna värld blivit???

  KISSIE HAR RÄTT! ATT VARA FJORTON! FJORTON FÖR I HELVETE!! OCH VARA SÅN ÄR INTE OKEJ!!

  Sure, kissie är likadan men hon är 18 iaf, hon är inte ett litet barn längre! Hon för göra vad hon vill! Men att små 14 åringar håller på som hon är bara ett bevis på att dom blivit jävligt dåligt uppfostrade!

  Paulina, det är uppenbart att du ser upp till kissie! DU ÄR JU HELT JÄVLA BEROENDE AV MÄNNISKAN!

 • jag heter också Paulina

  Jag blir sååå ittiterad på sånt här tjafs. Vi alla vet att Paulina och dessie har rätt! Äldre SKA inte klanka ner på yngre, det visste man ju redan sen dagis? Det spelar ingen roll hur mycket Paulina och dessie har skämt ut sig på elverket, varit stockholms största fjortisar eller liknande. De är ju värd lika mycket som alla andra människor här i världen! Så kissie, väx upp och skaffa dig något som kallas etik och moral innan du säger något som du inte ens själv begriper.

 • amanda

  Sjukt bra sagt, kissie är dum i huvet asså!

 • Petra

  ååh, kissie är så ful!

  hon har ingen rumpa eller höfter. därför ser hon helt jävla miffad ut på alla bilder! du ser betydligt mycket bättre ut!

 • jennifer

  men kissiethepissie, hade du inte ens tagit åt dig hade du inte börjat kommentera hennes jävla blogg, och stått och försvarat dig själv? Och varför ens göra ett jävla inlägg av henne&dessi? Kolla på dig själv, lilla ankläpp! Det är nog snarare du som ska växa upp, och säger att hon har klamydia och grejer, det är ju inte direkt ditt problem pissie! Du borde iafall ha ett problem i hjärnan, som kastar glas mitt på en bilväg, folk som du borde fan inte finnas asso!

 • Anonym

  den där txten är ju kopierad från en annan blogg? är du stum eller? har du inget att säga själv? haha stackare. go kissie!

 • Anonym

  HON KKLAGADE PÅ ATT NI HADE "PUSH UP ", MEN HON HAR JU FÖR FAN BRÖSTFÖRSTORING, SKIV DET I NÅGOT NLÄGG SÅ HON SER DET

 • Nathalie

  Åh verkar som att både Kissie och denhär Paulina är lika mogna båda två. Hur ids ni disskutera problemen ni har med varandra i bloggen ens. Ni båda ser nog varandra som rivaler eftersom ni smutskastar varandra. Grow up ta det face to face om ni nu ens skulle våga yttra ett ord till varandra då. Tror båda två är i starkt behov av uppmärksamhet som ni beter er.

 • challie

  fjortisdebatten är igång

 • Helena

  Hm. Jag håller med, både kissie, paow och dessie är PATETISKA, ni alla är lika patetiska faktist. Det är bara så onödigt hela allt det här. Blä.

 • Anonym

  följ http://www.malinwesten.blogg.se i hennes kamp mot kissemissen eller vad fn hon nu heter!

 • lisa

  alltså … vart tog allt vettigt folk vägen?

  fjortis hit, hora dit … hur orkar ni ?

  jag blir på rikigt ledsen när folk som ni är sveriges mest lästa bloggar, vad finns det att läsa om?

  hur ni bråkar med varrandra är förmodligen det mest intressanta att läsa om.

 • Joss

  haha men för i helvete, kissie suger.

 • Anonym

  Kissie är definititvt mycket bättre än dig Paulina. Du är en äkta fjortis. Klär dig kort,överdrivetsmink,VITHÅR. Ja en jävla massa mer. Jo Kissie är oxå blond men hon är fan inte som dig. Du viker ut dig själv. Urrigningar ner till navlen. Nej för helvete skärp dig! Klaga inte på kissie det är snarer dig man bör klaga på. Så låt henne va din blondin jävel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *