F Ö R L Å T

Hejsan alla söta läsare, förlåt för att jag uppdaterat väldigt dåligt nu under dom hära dagarna, men jag har i stort sätt sovt bort hela dagarna. Issa Celina sov hemma hos mig igår, och  grossi och jikke var hemma hos mig en stund. Som hade supit rätt rejält innan. Så skulle min pappa ut och spela poker, så dom trodde att jag skulle ha fest. Haha, men det var det vekligen inte. För jag håller mig undan från alcholen nu. Aja sen så kom basti hem till mig kl 2 på natten och letade efter grossi. Men han var inte hemma hos mig ha nhade precis gott. Haha så synd. så jag och Celian låg och kollade på playboy huset och mr bean. Haha skit kul ! Sen så somnade jag runt kl 7. Och så skulle jag träffa André kl 2. Men jag vaknade vid 4a av att han vinne och ortman kom och plingade på. Pinsamt värre och jag såg bokstavligt hemsk ut -.- ..  haha.. Men jag ska uppdatera mycket mera snart. Jag LOVAR. Men nu ska jag ut och äta med pappsen, puss

Issa basti och jag 🙂

haha Celina:)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *