frukost

Åh, nu sitter jag hära och äter frukost. (okej lite sent jag vet) Och väntar på att Dessie ska komma hem till mig, för att jag ska ju köpa en canada goose jacka idag. Och följa med Steffi och Eventuellt Dessie och ta tung piercing. För att Dessie har snackat om det i över ett år nu. Men det blir aldrig av. Och så blev hon jäääättte sur på mig för att jag tog utan henne. *suck*
Men nu ska jag börja fixa mig för dagen, och då blir det ett videinlägg. puss på er

Jag äääälskar min superdupersköna morgonrock !

frukost
(Visited 1 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Anonym februari 2, 2009 at 2:50 e m

  vart gjorde du din tungpiercing någon stans?

  Reply
 2. Anonym februari 2, 2009 at 3:07 e m

  Går inte du i skolan eller..?

  Reply
 3. annirene februari 2, 2009 at 3:17 e m

  en sådan morgonrock har jag med, eller iallafall en som är ganska så lik och den är verkligen ur skön 🙂

  Reply
 4. Anonym februari 2, 2009 at 6:29 e m

  sån morgonrock har jag me äääääälskar !!!!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *