frukost

Åh, nu sitter jag hära och äter frukost. (okej lite sent jag vet) Och väntar på att Dessie ska komma hem till mig, för att jag ska ju köpa en canada goose jacka idag. Och följa med Steffi och Eventuellt Dessie och ta tung piercing. För att Dessie har snackat om det i över ett år nu. Men det blir aldrig av. Och så blev hon jäääättte sur på mig för att jag tog utan henne. *suck*
Men nu ska jag börja fixa mig för dagen, och då blir det ett videinlägg. puss på er

Jag äääälskar min superdupersköna morgonrock !

frukost
Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - HELGEN! Caroline Roxy - Skincare Skincity Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Heidi Klum x Lidl Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Early mornings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *