godmorogn

Hinner knappt blogga. Är toppen som nått botten idag, känner mig sliten och ldesen. Och så har jag galet brottom till skolan. Har nämigen omprov i nationella proven med några i skolan *suck* Är superduper trött ! Och bara för at påminna alla så ska jag flytta till thailand efter lovet, så jag kommer att blogg därifrån om jag har möjlighet, kommer att stanna dära i ca 4 månader.. Vill helst bara komma bort från allt, och det kan vara en möjlighet för mig att komma bort från detta kalla helvete med en massa problem. Slänger in vad ja har på mig idag, inte mycket att se, menmen… Önska mig lycka till !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (13)

You might also like

Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu.. Alexandra Nilsson - Han raggade på mig framför Andreas?! Alexandra Nilsson - Tips på snygga festoutfits!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *