Godmorogn sverige

Hello, förlåt för designen tobbe. Men jag kan inte leva med att jag inte får kommentarer. Jag känner mig naken och ledsen på samma gång. Så darför så måste ni kommentera extra mycket på det hära. Och det hära angående Desirée, haha lägg ner. Hon som skrev att hon skulle knulla skiten ur en kille jag gillade för ett par måndar sedan. Och sen så kallar hon mig hora ? Dessutom så snor hon mina idéer. Hörru kom med något nytt bruden ! Och glöm aldrig, din farsa plockar min pappas skit. (och ja han hämatar min sopor på min pappas mataffär) Aja, har abolsut inte svoit någonting inatt. Hoppas på att kunna vända tillbaka på dyngnet . *hoppas* För hur kul är det att vakna halv fem på dagen ? Nej det är inte kul, så sov på natten gott folk !

Och angående det hära med designen, så håller faktiks min kära vän http://TomicTomi.se på med en design till mig. Och den ser ut såhära, fin visst ? http://tomictomi.se/test . Så det ordnar sig under dagen. Puss på er !

(Visited 19 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Anonym februari 13, 2009 at 12:08 e m

  Dessie äger dej stort din fula jävla hora

  Reply
 2. Lina februari 13, 2009 at 2:25 e m

  hur fan orkar ni? du är fan värst… din pappa plockar sopor hos min pappa o bla bla bla, så jävla löjligt så de finns inte, aldrig sett nåt så omoget i hela mitt liv, inte ens jag betedde mig så när jag va 14 år och hade limmat i fem kg löshår pch smetade 3 kg läppglans runt om i fejjan… jag va i alla fall mogen i beteendet…

  Reply
 3. Anonym februari 13, 2009 at 6:32 e m

  så jävla dålig du e ofta man blandar in sin pappa hahahhaahaha som att det kommer göra dig bättre o henne sämre bara för att hennes pappa gör de han gör?? haha omooogen du e!!! nu säger jag det inte bara utan jag menar de verkligen… vet att du kmr skriva att du inte bryr dig men aaa de spelar ingen roll du kommer ändå förr eller senare inse hur omogen du va HAH! glöm inte mina ord

  Reply
 4. MATHILDA februari 13, 2009 at 6:42 e m

  asså, du kan verkligen inte sluta skriva om henne. Ni är inte vänner längre varför ska du då lägga energi att skriva inlägg om henne som hon inte ens bryr sig om? Och de med hennes pappa.. vem bryr sig, allt handlar inte om pengar. Du kommer få plocka ngns skit så som du håller på med nu, då menar jag att du skiter i skolan.

  Reply
 5. Anonym februari 14, 2009 at 1:20 e m

  Det börjar bli jääääävligt tjatigt om det här med din farsa och hans jävla mataffär! Seriöst, du har säkert inget annat att vara stolt över så allt du pratar om är din farsars mataffär där du går och tar…tuggummi?! Herregud du och Dessie är lika omogna båda två så som ni håller på, ni kanske har blivit vänner nu men de kmr bara bli samma skit igen…

  Reply
 6. Anonym februari 14, 2009 at 1:20 e m

  Det börjar bli jääääävligt tjatigt om det här med din farsa och hans jävla mataffär! Seriöst, du har säkert inget annat att vara stolt över så allt du pratar om är din farsars mataffär där du går och tar…tuggummi?! Herregud du och Dessie är lika omogna båda två så som ni håller på, ni kanske har blivit vänner nu men de kmr bara bli samma skit igen…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *