hahahahaha

PUSSIT ♥ om jag kommer att sakna dig..:

ahahah vi bryr mig inte . jävla tönt . skönt att ni slipper varann det är ni värda .p uss och kraam
wb fjortisar
PUSSIT ♥ om "vilket smink använder du ?":

fiifan vilket billigt smink . kolla på mitt
http://pussit.se/2009/february/mitt-dagliga-smink.html#comment

IP: 90.227.212.11

haha en länking är denna fula feta fjortis värd iallafall. Så jävla ful, i vanliga fall så brukar jag inte kritisera andra. Men kolla på henne, hon kallar mig wannabe fjortis. För att hon själv bill framstå som en, hallå vem fan är fjortis i dagens läge ?  Och vem vill vara det. HAHAHAHAHHIIHHHAHAHAHAHOHO..
okej mitt smink är billigt, men det dära är väl endå bara pinsamt ?
Okej jag brukar vara pinsam med flit, men är den hära bruttan seriös ?!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *