hehe

Kom precis hem, *suck* Haha Raffa och cristina och nellie och så lilla jenoa raggade killar på en umgdomsgård i min skola. Och klantig som jag är så glömde jag min mobil hemma. Jag hatar scoialtjänsten, man hörde inte ens vad hon sa. Satt och pratade om någon maria skola, där man jobbar via en dator. Kankse ska flytta till thailand i ett par månader. Men vi får se hur det blir. Men jag ska iallafall dit den 16onde 😀 Hih.. Najs ska det bli ! Men nu ska jag ut och träffa dom tröga personerna. Men först så måste jag bara gurgla klart mitt saltvatten, för min tunga har börjat bli lite irrterad. Någon som har något tips ?
 
gulligt, men nu ska jag spotta. puss på er

(Visited 30 times, 1 visits today)

26 Comments

 1. Anonym februari 13, 2009 at 2:58 e m

  Paow.. Din blogg ser tråkig ut med den här designen, det känss som om du bara ska skriva tråkiga inlägg men ta tillbaka din gammla design!

  Reply
 2. Anonym februari 13, 2009 at 3:01 e m

  paow snälla bli vänn med dessie hon och du va jue shitbra vänner tills ni bråkade det skulle bli så bra när ni är vänner o jag harar dina hatinlägg mot dessie och kissie o du kan faktis inte va så elak mot dessie snälla hoppas att du läser keomenatren

  Reply
 3. sassa februari 13, 2009 at 3:06 e m

  gillar din nya design=)

  Reply
 4. Anonym februari 13, 2009 at 3:25 e m

  Hej har skrivit om eran fight i min blogg, gå in och kolla vad du tycker, skriv gärna en kommentarvad du tycker och hur du ser på eran framtid.

  Tycker denna designen är okej men gamla var bättre!

  Reply
 5. Paris februari 13, 2009 at 3:37 e m

  Du kan inte mena allvar med att du tvättar ett sår med SALTVATTEN? =P

  fick du inget från henne som piercade dig? jag fick massa skit från hon som jag gjorde det hos =)

  Reply
 6. emma februari 13, 2009 at 3:53 e m

  saltvaten ? :O ajj :/

  Reply
 7. S februari 13, 2009 at 4:11 e m

  får man fråga varför du går på soc möten?

  Reply
 8. Anonym februari 13, 2009 at 4:11 e m

  Köp Hexident på apoteket, Det är en brun falska med grön kork. Jag använde de när jag piercade mig och det var skit bra

  Reply
 9. josefin februari 13, 2009 at 4:21 e m

  jag är också ganska nypiercad. försök undvika cigaretter (hur svårt det än är) alkohol och starka maträtter. jag använde INGET munskölj till min och den läkte skit bra.

  Reply
 10. lollo februari 13, 2009 at 4:39 e m

  hej! jag läste lite på både hon dessi och din blogg och jag måste säga att jag tycker att du har en mer mogen attityd. hon ser ju fan ut som stryk!

  Reply
 11. Pernilla februari 13, 2009 at 4:41 e m

  Jag fick infektion i min piercing i tungan en gång.

  Då tog jag ur den varje dag och la den i lysterin (eller hur det stavas, ja munskölj i allafall)

  Sen gurglade jag munnen med samma sak.

  Och det vart bra igen, det kasnke tog 3 dagar.

  Reply
 12. aida februari 13, 2009 at 4:59 e m

  skölj med listerine efter varje gång du ätit, hellre för mycket än för lite. jag gjorde de i två veckor och fick ingen infektion eller nånting.

  Reply
 13. amanda februari 13, 2009 at 5:10 e m

  er fight är ju för gullig! du säger att dessie har potatisnäsa… kollat dig i spegeln eller? dessie har en jättefin näsa men din… NJAa.. vettefan liksom.

  dessie säger osannnigar om dig med (jag märker ju det) men att du säger att hon har potatisnäsa är så totally wrong! det är du som har den lilla gumman! wake up please

  Reply
 14. Ellie februari 13, 2009 at 5:19 e m

  Du och dessie borde kanske snacka om anledningen till att ni blev osams från första början istället för att snacka om vem som är rikast osv. För det kan ju knappast vara därför ni blev osams från början? Det börjar gå lite över stryr känns det som. Annars gillar jag din blogg jättemycket! <3 Kram

  Reply
 15. Lisa februari 13, 2009 at 6:16 e m

  Använd listerine, mycket bättre än saltvatten!! godare också för den delen.. beleive me, jag använde också saltvatten då jag nyss tagit hål i tungan sen upptäckte jag listerine och mitt liv blev så mycket bättre!! höhöhö..

  Reply
 16. Lisa februari 13, 2009 at 6:18 e m

  sen om du röker borde du lägga av med det också…om inte, ta listerine efter varje cigg! annars ruttnar tungan… 😛

  Reply
 17. Anonym februari 13, 2009 at 6:52 e m

  Varför har du så kort hår? Har du klippt dina extantions?

  Reply
 18. Elli februari 13, 2009 at 7:01 e m

  Du ska inte "leka" så mycke med tung piceringen m du förstå vad jag menar. Sedan inget oralt överhuvudtaget, inga pussar eller nå sånt. Skit mycke bakterier som kan överföras.

  Sedan så skölj med vad du nu använder varje gång du haft nåt i munnen som inte är vanligt vatten..

  Blir det inte bättre på 2-3 dagar så borde du kontakta en piercare och visa upp tungan så får den bedömma vad du ska göra..

  Lycka till!

  Reply
 19. Rebecka februari 13, 2009 at 7:51 e m

  vilken söt bild 😀 fin design också :9 allt bra med dig? 🙂

  Reply
 20. sssssss februari 14, 2009 at 12:12 f m

  hur ser din näsa ut egentligen kvinna ?!!?

  Reply
 21. Tess februari 14, 2009 at 1:49 e m

  Skölj med saltlösningen efter Varje måltid.

  Använd inte listerine, det medlet är för starkt och förstör bara. Använd istället ett mildare munvatten, tex den rosa colgate.

  Lek inte med piercingen (svårt att låta bli, I know..)

  När du borstar tänderna, borsta även på pircingen, och runt hålet.

  Reply
 22. maya februari 14, 2009 at 4:04 e m

  ang din piercing, försök att inte äta stark mat, prata inte så mkt så den "SLÅ" mot tänderna, tugga inte så mycket, försök helt enkelt bara att hålla den still, man kan tro att den är läkt, och då börjar man "leka" med den och på så vis river man upp såret (hålet alltså) igen och då blir det irriterat, skölj med listerine, om du inte redan gör det!

  Reply
 23. caroline februari 15, 2009 at 2:30 f m

  saltvatten efter varje gång du ätit och skit, sen listerine morgon och kväll.

  borsta tungan osv.

  Reply
 24. Anonym februari 15, 2009 at 1:40 e m

  Listerine! Men istället för att fylla hela locket och gurgla i 30 sek så fyll halva och gurgla i 1 min morgon och kväll!

  Reply
 25. Anonym april 5, 2009 at 2:55 e m

  shit vad söt du är med kort löshår! seriöst har inte sett dig så söt och snygg innan! (A) klipp ditt löshår nu! hah x)men seriöst du passar sjukt bra i de säger bara klipp,klipp,klipp nuuu!! Men varför har du så kort från början? alltså klippte du dig kort en gång sen ångra du det? nyfiken hihi kysss

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *