Hello

Sitter och msnar lite med TomicTomi.se . Och förösker lära mig lite om bloggen, men det går inte så bra. Jag är kanske bara är allmänt blond, eller så är det han som är dålig på att förklara ? Det kommer vara en gåta förevigt. Haha jag är så rolig! Aja kom nyss hem till mammsen, som skrek "Paaauuuuliiina kom och kolla" så satt hon och kollade på youtube och kollade på fjortisvedos. Och sa "kollakolla där är du" haha mjo skit kul. Haha -.- !
Aja åkte till skolan och skulle göra den försa egngelska diagnosen och jag klarade den perfekt. Och engelska läraren blev hlet förvånad över hur duktigt jag var och var jätte stolt över mig, haha . Och så blev hon förvånad att jag kunde klistar in med tangeterna och sa, "åh det dära måste du lära mig" haha.. Så skön, me jag klarade diagnosen solklart. Så fick med mig lite skivor till datron som jag skulle instalera. Och sen åt jag och pappsen på resturangen nere.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (43)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *