hemma

Hello, nu är jag hemma. Och jag äslakr min blogg just nu ! Eller det gör ajg ju alltid. Jag och Cristina tog en sväng till EH och jag köpte en ischailatte, tyvärr så hade min kamra laddat ur *snyft".. Så det blev inga bilder. Sen så träffade vi jaui i slussen och åt på tacobar som vanligt. Sen så taggade vi till min pappas matffär och tog tuggumi. Så nu sitter vi hemma hos mig och jag bostavligt ingenting.. Haha,

Jag cristina och Jaui 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Hedda Dibinger - trashy blue Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Ivyrevel favoriter Keela - The Ocean Ball.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *