hemma nu

Hello, kom precis hem från André. Vi hade jätte mysigt, ;). Men vi bor jätte långt bort från varandra. Men det gör inenting, vi träffas iallafall. Sen så tog jag bussen hem och nu sitter jag hära, pappsen har precis köpt donken till mig, flottigt men gott. Och jag som kan behöva lite kött på benen, (A) har ju inte ätit någonting idag. Eller jo jag drack lite juice, för jag hann inte äta. Skulle ju träffa André, hihi..

haha notera fettfläckarna.. Mumsigt..

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Portfolio Sandra Lindahl - Wanties!! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Caroline Roxy - 365 days

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *