Hemma nu

Vaknade runt 5 idag, känns ganska värdelöst faktikst. Och idag så måste jag blogga mycket. för det lär inte bli något bloggande imorgon, för då kommer jag sitta på ett plan i ca 14 timmar. Och den hära gången åker vi andra klass, det finns 3 klasser . Och vi brukar alltid åka den andra, det är så mycket skönare. Inte sitta bland 3000 andra människor som hosat och har sig. Och jag som alltid blir otroligt åksjuk. Och jag HATAR att sitta i mitten, och att åka flygplan. åååh !
Aja, jag och Dessie kom hem nu. Och jag fick med mig ett par skor, och pappsen åker och hämtar min nya dator snart. Mys ! Och nu ska vi bada, riktit mysigt. (och jag såg att någon hade gjort om en bild på mig så att man ser min tutte, när jag och dessie badar. Hur orkar männiksor ?! säg någon som inte sett ett bröst?!)
Vi såg ut som luffare, hehe fyfan .. :p men nu ska vi fixa oss. Vi hörs snart !

skorna jag fick med mig hem, 100 kr på belle. Billiga och perfekt till stranden !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *