hihi

Pappa kom nyss hem, och han håller på att göra köttfärslimpa. Gott 🙂 Och så är han såå dutkig på att laga mat, han kom nyss hem med tech 2000 som är aniflematorisk och tar ner svullanden. As bra, min svullnad gick nästan bort helt när jag tog det :O wow.. Men nu ska min pappa spela poker. Puss på er alla.
(Visited 92 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Ellen [Alatariiel] februari 3, 2009 at 7:44 e m

  Du skulle kunna adda mig på msn (Den adressen här över). För jag har en massa att göra just nu och hinner inte med något annat nästan kom hem sent ;).

  Mvh Ellen.

  Reply
 2. Anonym februari 3, 2009 at 9:22 e m

  är din pappa missbrukare?

  Reply
 3. Anonym februari 4, 2009 at 10:25 f m

  Fick du en tändare av din pappa?

  Bra att föräldrarna uppmuntrar till rökning!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *