HJÄÄLP MIN KOMPIS

Känner att jag måste vara lite snäll nu dom sista dagarna jag är i sverige. Tänk om flygplanet krashar ? Eller om det kommer en tsunami eller om jag blir bortrövad av en kåt thailändra. Vem vet ? Så därför så vill jag hjälpa en nära vän till mig med en fin design till henne blogg. För den som gör det vinner en länkning till mig blogg. Dåså den kan vara rätt enkel och hennes krav är inte höga. Good ha ? Så lägg till mig på msn, [email protected] Puss på er
Eller hör av er till henne, MANDAPANDAA.BLOGG.SE.
Kom ihåg att en länking till min blogg, kan bli en knuff framåt ?

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sandra Lindahl - Hår & Tjuv Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *