HJÄÄLP MIN KOMPIS

Känner att jag måste vara lite snäll nu dom sista dagarna jag är i sverige. Tänk om flygplanet krashar ? Eller om det kommer en tsunami eller om jag blir bortrövad av en kåt thailändra. Vem vet ? Så därför så vill jag hjälpa en nära vän till mig med en fin design till henne blogg. För den som gör det vinner en länkning till mig blogg. Dåså den kan vara rätt enkel och hennes krav är inte höga. Good ha ? Så lägg till mig på msn, [email protected] Puss på er
Eller hör av er till henne, MANDAPANDAA.BLOGG.SE.
Kom ihåg att en länking till min blogg, kan bli en knuff framåt ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Lisa Anckarman - ORANGE ORANGE ORANGE ORANGE Sponsored - Zalando @ Way out west Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - My happy place. BYGISELA - JAG OCH MIN ÅNGEST - MITT I STOCKHOLM Caroline Roxy - The main track of the EP

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *