Desiree Nilsson, hur vi lärde känna varandra. Det började med Att jag bröjade umgås med Emilia ett par gånger. Och hon var väääldigt förtjust i ingen mindre en Andé Grossi, som verkar vara en brud magnet. Haha fråga mig inte varför. Men han körde en fuling, han sa att han gillade båda. Utan att dom hade en blekaste aning om varandra. Sen så kom det fram, när han blev tilsammans med Desirée som fortfarande var fjortis då. Och jag förstog ingenting, hur han kunde välja en fjortis föra min söta emlia. Sen så efter ett tag så tog det slut mellan henne och grossi, pga av att dom var otrogna mot varandra. Och Emilia var helt knäckt. Och så ringer Dessie till mig en dag, och bad om ursäkt för det hon ”snodde” Grossi. Så vi började snacka lite i telfon, och så träffade vi dessie och Daniella på plattan för ungefär ett år sen. Och Cristina tvingade dom att tigga cigg, och lilla della satt och hostade och hostade och sa att hon påstog sig röka (?) har ingen aning om varför. Hon kankse tyckte det var ballt, och så kom det till vårat lilla ”idomin” krig, som vi hade på bryggan . (nej jag var inte fjortis då, snarare hobbyturk) Sen så träffades vi inte mera, och så åkte vil till spånga . Och jag kände att jag bröjade få känslor för grossi, vet inte varför. Men vi höll på lite och det slutade med att vi hade sex. Synd nog, och jag kände mig jättejättejätte dum mot Desirée och speiellt emlia. Men tilll mitt försvar så kände jag inte desirée då. Men jag pallarade mig hem dagen efter med svansen mellan bena och tog mig mod till att rnga Dessie och berätta allt som hade hänt. Hon blev lite ledsen, men hon sa att hon inte gillade hnm alls då. Och på något sätt så förde de oss närmare varandra. Så vi bestämde oss för att kröka helgen där på, i spånga (fråga mig inte ens varför) och jag började mig sakta men säkert störa mig på henne. För det första så hade hon inget busskort. Så när hon skulle ”planka” förbi mig och cristina (då jag inte heller hade ngt busskort) så hon sölade på sig. Och hon kom inte igen spärrarna medans vi plankade för att hon var för seg. Och stog där som ett frågetecken  och ville ha hjälp. (men cristina fixade det) som tur va ! Sen så missade vi tunnbelbanan för att desirée skulle sätta på sig dove body lotion i ansiktet. För att hon tyckte att hon var för ”torr” och då slutade det med att hon blev alldeles fläckig och var tvungen att sminka om sig. Och jag som knappt sminkade mig då, tyckte att hon var värsta fjortisen. Sen så efter ett tag så hände det en massa saker. Och jag sov hemma hos ngn annan för att hon fick inte. Japp, sen så dagen efter, så skulle dessie köpa guldkort, och hon fick 1200 kr utav sin mamma till att köpa guldkort. (forstsätter att skriva imorgon, för nu ska min pappa pokra)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (27)

You might also like

Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *