I never say i was a small town girl

Där hörde ni rätt, nu är det så för ni som missat det. Att jag åker till thailand i ett par månader för att få fart på skolan. Och jag har ett antal alternativ.
1. Stanna i bangkok,
min åsikt om bangkok: Det är smutsigt, men fullt med affärer tuktuks och stora enorma varuhus. Där trivs jag verkligen, det är så mysigt. Jag gillar när det är lite fart och allting är stökigt. Där vill jag bo !
nackdelar med bangkok: Är att det är fullt med en massa söta och gulliga och hungiga djur. Så hälften av mina respengar går runt till att mata hemlösa katter, det ligger i släkten!
fördelar: Shopping, shopping starbucks nattlivet ( men hallå ? jag ska ju plugga*suck*)
2. Åka till koh lanta.
min åsikt om koh lanta: Okej man ska aldrig döma hunden efter håren. För jag har ju aldrig vart dära. Men jag har svårt för phuket, allting är dyrt det är otrevliga människor som blivigt bortskämda. Men dära får jag möjlighet till att gå i skolan med andra svenska personer.
nackdelar: Om jag hittar något svenskt godis (som jag förhoppningsvis gör) så är det svindyrt och defenetivt gammalt. Men efter tre veckor i thailand behöver man faktikst det ! allting är jätte dyrt i phuket
fördelar: Det kanske finns snygga killar i skolan jag börjar på ? Det är lite drag för det är mycket turism dära. Så det är bara hålla tummarna på att jag hittar någon kompis *mobbad*.
3. Koh chang.
min åsikt om Koh Chang: Ön som kallas elefant ön ? Ger lite dåliga vibbar och lite "tusnami varning" vet inte varför men det slår mig i bakhuvudet bara. För att sist tusnamin var så var den i Phuket och hur stor chans är det att blixten slår ner på samma gång, hallå ? Där har vi iallfall hus.
Nackdelar: Det är dötirst´, ful strand, dött natt liv äcklig mat och snuskigt dyrt godis. Och så snodde dom mina kläder när jag var dära sist ! + att där vårat hus ligger så är det smullfockat med skorpioner ödlor och när jag och maria var dära. Så såg vi en kallelångben spindel, men inte vilken spindel som helst. Den var ENORM ! Läskiga berg, and no friends
Fördelar: Svenskt godis, vi har hus dära. Och jag gjorde min tatto dära. Trevliga människor. Inte alls mycket hungriga djur.

Men nu tänker ni säker att jag inte kan skaffa mig vänner i Bangkok också ? Men jo där har ni fel. Där är det bara jag, datorn en issmoothie på starbucks. Och min älskade shoppingkasse, It´s all i need. Åker inte dit för att skaffa kompisar. BIG NO !
(Visited 18 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. josephine februari 26, 2009 at 7:11 f m

  du kommer få kul 🙂

  Reply
 2. Anonym februari 26, 2009 at 7:54 f m

  Phuket är inte alls dyrt x)

  va ju där för typ 1 vecka sen !

  okej kanske dyrare än banbok, men fortfarande inte dyrt :s

  Reply
 3. matilda februari 26, 2009 at 8:05 f m

  Vart någonstans har du en tatuering? 😉

  Reply
 4. Lin februari 26, 2009 at 9:39 f m

  koh lanta – stor arbetsplats ^^,

  Reply
 5. Elina februari 26, 2009 at 9:40 f m

  Jag var i Koh Cang förra året och det är så vackert. Koh Cang var en av de plater som Tsumnin inte röre alls, pga att ön är skyddad av kambodja och fastlandet.

  Reply
 6. Amanda februari 26, 2009 at 10:02 f m

  Ähh, Koh Lanta är ju inte Phuket?. På Koh Lanta är det världens snällaste människor, inte dyrt, underbara stränder.

  Iallafall där jag va!

  Reply
 7. Anonym februari 26, 2009 at 11:18 f m

  är du dum eller?

  Thailand är typ ett av de billigaste länderna du kan shoppa i?

  jag har varit i Phuket 6 ggr och det är alltid lika billigt. Kom inte och snacka skit om att det är dyrt och otrevliga människor (Thailändarna är alltid snälla och älskar turister!)

  snacka inte skit om nått du inte vet! 😉 pusspåe´!

  Reply
 8. sissi februari 26, 2009 at 11:24 f m

  Har varit i koh chang, tsunamin har INTE varit där….hur som helst tyckte jag det var en PARADIS ö. Schyssta stränder med inte allt för mkt folk att trängas med….enda djuret jag såg var ödla….inga spindlar eller andra äckliga djur

  Reply
 9. jennifer februari 26, 2009 at 12:06 e m

  men hon ska ju vah i thailand länge o ni kanske fattar att d har blivit dyrare nu

  Reply
 10. Joe februari 26, 2009 at 12:51 e m

  Koh Chang, ditt ska jag ev. i sommar ! Verkar vara en as fin och urmysig ö ! Fast det är klart att det är annorlunda när man inte bor på hotell ..

  Btw, beundrar dig för hur du verkligen skiter i vad alla tycker och tönker ocg framförallt tror om dig ! Go you .

  Reply
 11. emma . februari 26, 2009 at 1:24 e m

  härligt me thailand<3

  Reply
 12. Anonym februari 26, 2009 at 2:04 e m

  ta kohlanta jag har varit där och det är en jätte mysig ö tycker jag! 😀 hoppas du väljer rätt

  Reply
 13. anna februari 26, 2009 at 3:07 e m

  jag tycker att du har fel iallafall.

  har varit i thailand 3 gånger och åker dit för fjärde gången på måndag och det är inte dyrt i phuket. hur billigt som helst! och föresten så ligger inte koh lanta i phuket, det ligger utanför. så de är inte samma ö eller nåt, och jag tycker inte att de är dyrt där heller eller i phuket. trevliga thailändare i princip överallt, snällare folk går inte att hitta 🙂

  thailand är fan det billigaste landet du kan åka till, allt är ju nästan hur billigt som helst. förstår inte vad du tänker med. faktiskt.

  men men, min åsikt 🙂

  men en sak har du iaf rätt om och det är dom där stackars hemlösa hundarna ;/

  Reply
 14. Anonym februari 26, 2009 at 3:39 e m

  Koh lanta är inte alls dyrt nånstans. Finns inte så jätte mkt shopping, men du skulle juh plugga xD

  Och tsunami varningar finns ÖVERALLT på öarna

  Reply
 15. anna februari 26, 2009 at 3:57 e m

  men nödvändigt att ta bort min kommentar? aja, ville väl inte erkänna att du hade fel :s

  men det har du faktiskt 😉

  Reply
 16. Anonym februari 26, 2009 at 4:26 e m

  haha du är så söt med dina uttryck.."det slår mig i bakhuvudet bara".."hur stor chans är det att blixten slår ner på samma gång" haha på samma ställe heter det..o sen skrev du "bokstavligt talat" en gång när du menade ärligt talat..bokstavligt talat använder man inte så..

  Reply
 17. karin februari 26, 2009 at 4:34 e m

  det märks att du inte vet så mycket om thailand…

  håller iaf med dig om att phuket är "dyrt"

  självklart är det inte i närheten av vad det är här hemma i sverige men har man varit på flera platser i thailand och ska vara i thailand under en lång period känns phuket dyrt. Människorna är inte heller lika trevliga som på de mindre orterna

  Reply
 18. Anonym februari 26, 2009 at 5:22 e m

  jag har vart på många ställen i thailand , och en av dom bästa är faktiskt koh lanta , du skulle nog gilla de !

  Reply
 19. Anonym februari 26, 2009 at 5:52 e m

  Att hon säger att Phuket är dyrt är sant. Fast det beror på hur man ser det, jämför du med sverige kan du leva som en kung. Men jämför du med ställen där det inte är lika mkt turism så är det en oerhört stor skillnad. Mkt billigare på ställen där det inte är så mkt turister. Och att thailand skulle vara det billigaste landet man kan åka till är skitsnack. Ta kamboja, vietnamn som ligger bredvid, går knappt att jämföra prisskillnaden.

  Reply
 20. Anonym februari 26, 2009 at 10:26 e m

  koh lanta är billigt, det är trevliga människor, och tsunamin slog inte till hårt där, utan endast 9 st på hela ön dog, varav 7 var ö befolkning ute på havet.

  bangkok finns det bara ett ord för – love

  Reply
 21. Anonym februari 26, 2009 at 11:22 e m

  bankok eller phuket!

  Reply
 22. Stux februari 27, 2009 at 1:45 f m

  Phuket med patongbeach ffs! Jag och polarna kommer ju dit och hälsar på då 😀

  Reply
 23. Anonym februari 27, 2009 at 3:29 e m

  Fan vad negativ du låter då. Jag tar gärna din plats. Längtar sjukt mycket tillbaka till Thailand <3

  Reply
 24. caroline februari 28, 2009 at 12:14 f m

  jag var i phuket för inte alls länge sen och det va inte så dyrt. det var jättelätt att pruta osv 🙂

  fast på jungcelon (stavning) ett varuhus , där det bara var äkta såklart, där var det ganska dyrt men ändå hälften vad det skulle kostat i sverige.

  hoppas du får det underbart i thailand, puss på dig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.