Herregud, vaknade kl halv fem idag. Och då skulle jag träffa Andre, fast det får jag göra lite senare.Somnade runt kl 8 på morognen, jag som hade tänkt vara uppe hela natten, och hela dagen. Och sen gå och lägga mig och sen vara vaken hela långa dagen. Men så vaknar pappasen kl kvart över 8a och skriker av sitt dåliga mrgonhumör att jag ska sova. Och jag vet inte vad ! åh vad surjag blev, så man kan säga att han tvingade mig at sova *suck* ännu en vaken natt har jag att se fram emot. "skitkul" verkligen, och vad har hänt med csi på kvällarna har dom slutat visa det *puuuh* 🙁 Aja. Men nu köper pappa hem donken till mig, och sen ska jag hem till Andre 🙂

<3

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - In love with the love Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - Stressmorsan Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM BYGISELA - SEE YOU SOON

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *