jag och känslor

Jag har ingen aning om varför. Men jag kan i stort sätt inte gråta, men endå så är jag helt söndertrasad inombords. Som om jag är full med skit. Jag vet inte hur länge sen jag grät, det vat bultar jag vet inte vad som händer, har klättrart högt har fan fått blod påväl ett halvår sen tror jag. Så jag gör som Dessie sätter på lite musik, tänker på hur dålig jag är. På mina brister, på mina svaga sidor. Och på hur jag beter mig, ibland så är det skönt att tänka på hur värdelös man är. För jag har mycket att gråta för. Både saker som är för långt in på privatlivet, och saker som bara är otroligt ytliga. Ligger och lyssnar på låten som Robin hade när han föröskte få tillbaka mig "mitt hjärta  mina händer…" Hur elak jag var, och att jag inte brydde mig ett skit. Då min bästa vän behövde mig, men jag kastade bara skit och skrattade henne i ansiktet. Jag känner mig som en frigid, inte på det sättet. Men att jag i stort sätt inte kan få känslor för folk. Men jag grät floder i månader när min hamster dog.. Kan fortfarande fälla tårar för det. Men för en kille ? Nej det går inte, jag var så nära på att bli kär i dig. Sen så sket allt sig, och det var du som sa "jag lovar du kan lita på mig". När vi låg i sängen och frågade "litar du på mig nu". Fyfan vad jag hatar det, kärlek ? Och det jag gör nu, jag flyr från mina problem och hoppas att allting ska bli bättre när jag kommer hem. Men jag vet att allting kommer att vara exat samma skit som det var när jag kommer hem. När jag vet att allting kommer att bli värre, fyfan jag vill egentligen bara bort från allt.Från allt skitsnack och från alla fördomar..

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (44)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *