kissies inlägg om dessie

Och malin westen langade festaste dissen. Som hon självklart aldrig kommer att godkänna. Så den kommer säkert aldrig att publiceras. haha men kolla
från "sockersoet"
"Jag kan inte sluta att irritera mig på dig människa. Du sitter och klandrad Dessie för hennes bh när du själv vet hur ser ut? Hon må vara 14 och fjortis, men du är snart 18 och fjortis. USCH!

Någon borde väcka liv i dig och få dig att inse att du ser helt förjävlig ut? Jag vet inte om du döljer dig själv, eller framhäver dig själv med tonvis lager smink, plasthår och ankfett i läpparna. Folk skrattar åt dig människa, människor som jag känner driver med dig på stan. Fablessefilip visade mig på sin mobil klippet på när du är otrogen mot din pojkvän, stupfull på en hemmafest. Du kallar Bella för grisen när du själv knappt är medveten om hur du ser ut. Klagar på andra som leker kända när du själv försöker få andra att du är himlans rik när din mamma bor så långt ut som i radhusen i Fagersjö. Du borde läsa dirren oftare, det står en hel del om dig där.

Skam."

Posted in: Livsstil
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *