läslus

Jahpp, jag har fått för mig att läsa en bok som jag fick utav skolan. Och det trodde jag bokstavligt talat att det aldrig skulle hända. Jag läser i stort sätt bara när jag är utomlans, eller jag äslakr att läsa. Men när jag har datorn ? NONO big NO. Men nu läser jag faktikst lite, är redan inne i mitt andra kapitel. Riktigt bra, sandor/slash/ida. Även baserad på film, jag tycker att Ida spelar rollen som en i stort sätt vanlig tonåring. Jag kan medge att jag känner igen mig lite i henne. Och jag jag vet att min webbcamra suger !

Och på bakisdan av boken står det såhära. Överdrivet eller ej ? Avgör självs, tycker ni att det stämmer in på folket i sthlm och folket i göteborg?
Hon är snygg och populär.
Han är en nobody.
Hon bor mitt i Stocholms vity.
Han bor i en håla utanför Göteborg.
Hon sitter i timmar på kafé med sina polare,
Han ängnar all tid åt dansen.
Hon har tröttnat på sex.
Han är oskuld.
Hon kallas för bimba,
Han för bögjävel.
Hon hatar sitt liv.
Han hatar sitt liv.
Hon heter Ida,
Han sandor.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *