Maria och Sackarias, Maria har jag nig känt i snart ett år. Men inte träffat henne på snart 4a månader, det är hemskt. Att jag missat henne, men dalring. Du kommer alltid att betyda mycket. Och jag saknar dig otroligt ! Och sackarias, som jag känt väldigt länge. Från den tiden då han var en liten förortspojke med snaggat hår och kinaskor. Kommer aldrig att glömma den första gången jag träffade dig, den var nog ungefär 4a år sedan. Ni betyder mycket, och förlåt för att jag missade allt idag. Jag älskar er bebisar ! Hoppas verkligen att ni får komma hem snart ! Och jag lovar att vänta så länge som det behövs…

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *