Maria och Sackarias, Maria har jag nig känt i snart ett år. Men inte träffat henne på snart 4a månader, det är hemskt. Att jag missat henne, men dalring. Du kommer alltid att betyda mycket. Och jag saknar dig otroligt ! Och sackarias, som jag känt väldigt länge. Från den tiden då han var en liten förortspojke med snaggat hår och kinaskor. Kommer aldrig att glömma den första gången jag träffade dig, den var nog ungefär 4a år sedan. Ni betyder mycket, och förlåt för att jag missade allt idag. Jag älskar er bebisar ! Hoppas verkligen att ni får komma hem snart ! Och jag lovar att vänta så länge som det behövs…

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - PORTFOLIO (beta) Sandra Lindahl - Wanties!! Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *